Treba što prije uloviti slijedeću stranicu foruma ... otvoriš forum 11. lige, a ono piše "Greta pederu" točno pred očima ... a vidi ga kako je sada odigrao zadnju tekmu! ... GRETA IS BACK!
eto.. i mi pomazemo textilcima da budu ispred zupe... jucerasnja tekma, skoro pa i nezanimljiva sa zadnjim raspletom 8:2 za nas (CB print&Podomont), tako da ima sanse da i ja na kraju ispadnem onaj koji ce placat...
wooohoo... rokamo i bolesni.. još jedna pobjeda u nizu, i želja za prvim mjestom je sve veća.. zadnja tri kola očekujemo u odličnoj formi, i sa pobjedama u nizu.. protivnici, pazite se..
Eto,Tekstilci nastavili svoju žetvu bodova .Greta se definitivno vratio,Vjeko sigurna dvojka a iznenađenje (naravno ugodno)pobjeda Gvardiole , pobjeda koja je osigurala pobjedu u tekmi . Bilo neizvjesno do 3 :3 , a onda tekstilci ubacili u višu brzinu i rasturili protivnika Može se i bez Štefa
Slijedeća dva kola kod kuće ,pobjediti i gledati rasplete ostalih utakmica .Baš je zanimljivo boriti se za treće mjesto .
Čestitam Textilci!
Tri boda u gostima bez prvog igrača,svaka čast!
Greta se zbudil iz mrtvih,a i Japanac hladan ko špricer u zadnjem meču!
Sad samo hrabro do kraja,sve je u vašim rukama!
Svaka čast suigračima. Čvrsto do kraja . Greta trojkica (Petre, komentar molim!), a Žac kolko treba do pobjede...Protivnici iskusni i žilavi ali sreća na našoj strami. Bravo mi!! Štef, možeš ti i malo češće na put, ha?
vjekkk je napisao/la:Svaka čast suigračima. Čvrsto do kraja . Greta trojkica (Petre, komentar molim!), a Žac kolko treba do pobjede...Protivnici iskusni i žilavi ali sreća na našoj strami. Bravo mi!! Štef, možeš ti i malo češće na put, ha?
Oooh da ... tako se to radi!
Greta ne da se vratio, Greta sada dere sve u šesnaest , Vjekkk se veseli tome što Greta sve prebija: , Guardiola je već iskusni adut iz rukava , a sada se onaj Štef nađe zahebavat i (ko fol) putovat negdje okolo ... sve se nešto mislim da je on skužio kako se Greta lijepo odmetnuo u ped... , htjedoh reći kako se Greta lijepo odmorio i nakon toga počeo prebijati sve živo pa je i on pošao Gretinim putem ... Greta, legendo , sada imaš čak i slijedbenike svoga puta!
Izgleda da je ovdje onaj Vjeko jedini pošten čovjek , on jedini ne podvije rep i ne bježi kada je najteže (Guardiolu ne računam, on je iskusnjara )
Drž'te gaće, dobri moji , valja slijedeće sezone čokljat s onim čokljavim Šibenčanima ... Ali ja mislim da će njih sve Greta nabit... prošao je Greta križni put ove sezone i podnio stoički svoju muku tešku , prije slijedeće sezone treba i Šibenčane poslati na Gretin put!
ide vam ide.. dobro da niste tako od početka igrali...
da jeste, gdje bi vam bio kraj... hehe
samo sretno dalje, ali mi sad imamo tri ključne tekme... kud, deda I., i deda II. tak da budemo vidli kak bude sad...
Bravo Textilci, opet putevima Tita i revolucije.
A šteta bi bila za takvu ekipu čamit dva put u istoj ligi, gruntam da se vidimo u nekoj s manje znamenki.
Tak je Pero, svi Šibenčani u Gretin logor.
a tam ih čeka mali vražićak.
Aj živili vi meni!
Begam ja!
samo ti begaj...tako ces i posli tekme s nama, ali zakljucat cemo jazbinu i morat ces nas slusat barem nekoliko sati i one nase "tovarske" pjesmuljke....
bez brige... nema šanse da se preforsiram za vrijeme blagdana...čak štoviše, nakon ove zločudne boleštine (upala plućica), izgubio sam malo kila, i dobio na brzini...
Eto , tekstilci i dalje napreduju prema planu a protivnici se i dalje razračunavaju međusobno , također prema planu . Tekma u početku pomalo neizvjesna ali su dečki ponovo pokazali da su najbolji kada je bilo najpotrebnije , odlike jakih ekipa . Protivnicima svaka čast na prikazanoj igri , kak su tak nisko na tablici ostaje nam nepoznaninica , vjerojatno je i njima ova sezona počela loše i to ih je dotuklo .
Slijedeće kolo doma protiv HVIDR-e , od prije poznate ekipe , a možda predzadnje kolo rasčisti stvari pa nam zadnje kolo (konačno) na bu ništa odlučivalo . No , zadnjih sezona uvijek nam je zadnje kolo bilo ili ili pa treba pričekati sa slavljem .
Mreža sve veća i čvršća !