| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Zahvaljujete li naglas na promašenu servu protivnika? |
| DA |
|
21%
|
[ 8 ] |
| NE |
|
60%
|
[ 23 ] |
| ponekad |
|
18%
|
[ 7 ] |
|
| Ukupno glasova : 38 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
supermenica
Pridružen/a: 17. 04. 2007. (23:03:46) Postovi: 81 Lokacija: Zagreb (zapad)
|
Postano: čet srp 12, 2007 8:32 am Naslov
: Re: "HVALA!" |
|
|
Definitivno me nervira kad je promašim (makar ne treniram kak treba, to je zbog toga) jer se osjećam ko npr. u nogometu da sam zabila autogol..
Grozno.. _________________ Ja bi malu točenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
smithwicks
Pridružen/a: 26. 08. 2007. (12:25:13) Postovi: 13 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned kol 26, 2007 1:22 pm Naslov
: |
|
|
| Ne vidim potrebu za pretjeranom komunikacijom u sluzbenom mecu osim kad treba priznati poen koji sudac nije vidio ili sl. Za hvala ili bilo koji postupak kojim se zeli omesti protivnik dobiva se zuti karton za nesportsko ponasanje pa vjerojatno i to govori u prilog da se hvala treba izbjegavati. A i van pravila ne vidim kako bi protivnik mogao hvala dozivjeti bilo kako drukcije nego provokaciju i nesportski cin. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned kol 26, 2007 1:27 pm Naslov
: |
|
|
| smithwicks (napisa): | | Ne vidim potrebu za pretjeranom komunikacijom u sluzbenom mecu osim kad treba priznati poen koji sudac nije vidio ili sl. Za hvala ili bilo koji postupak kojim se zeli omesti protivnik dobiva se zuti karton za nesportsko ponasanje pa vjerojatno i to govori u prilog da se hvala treba izbjegavati. A i van pravila ne vidim kako bi protivnik mogao hvala dozivjeti bilo kako drukcije nego provokaciju i nesportski cin. |
pa jel se u sluzbenom mecu ne digne prst kad protivnik fali servu, ili kad pogodis prasca ili vrh mrezice? jel ne sluzi taj prst umjesto "sorry" i "hvala"?
sve vise imam osjecaj da prvi iduci put kad nekom u najboljoj namjeri kazem "hvala" ovaj ce me gadjati reketom u glavu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|