NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

"HVALA!"
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Zahvaljujete li naglas na promašenu servu protivnika?
DA
21%
 21%  [ 8 ]
NE
60%
 60%  [ 23 ]
ponekad
18%
 18%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 38

Autor/ica Poruka
supermenica

PostPostano: čet srp 12, 2007 8:32 am    Naslov : Re: "HVALA!" Citirajte i odgovorite

Definitivno me nervira kad je promašim (makar ne treniram kak treba, to je zbog toga) jer se osjećam ko npr. u nogometu da sam zabila autogol..
Grozno..
smithwicks

PostPostano: ned kol 26, 2007 1:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne vidim potrebu za pretjeranom komunikacijom u sluzbenom mecu osim kad treba priznati poen koji sudac nije vidio ili sl. Za hvala ili bilo koji postupak kojim se zeli omesti protivnik dobiva se zuti karton za nesportsko ponasanje pa vjerojatno i to govori u prilog da se hvala treba izbjegavati. A i van pravila ne vidim kako bi protivnik mogao hvala dozivjeti bilo kako drukcije nego provokaciju i nesportski cin.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: ned kol 26, 2007 1:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

smithwicks (napisa):
Ne vidim potrebu za pretjeranom komunikacijom u sluzbenom mecu osim kad treba priznati poen koji sudac nije vidio ili sl. Za hvala ili bilo koji postupak kojim se zeli omesti protivnik dobiva se zuti karton za nesportsko ponasanje pa vjerojatno i to govori u prilog da se hvala treba izbjegavati. A i van pravila ne vidim kako bi protivnik mogao hvala dozivjeti bilo kako drukcije nego provokaciju i nesportski cin.

Confused

pa jel se u sluzbenom mecu ne digne prst kad protivnik fali servu, ili kad pogodis prasca ili vrh mrezice? jel ne sluzi taj prst umjesto "sorry" i "hvala"?

sve vise imam osjecaj da prvi iduci put kad nekom u najboljoj namjeri kazem "hvala" ovaj ce me gadjati reketom u glavu. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.