|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: ned pro 02, 2012 9:04 am Naslov
: |
|
|
| ib (napisa): | | Brod (napisa): | | Isto važi ako se radi odgoda utakmice za tjedan kad nisi po rasporedu domaćin.Prvo domaćini nude svoje termine i dogovaraju utakmice,a onda oni koji su odgađali preostale ako ih ima.Nema utrpavanja! |
Ček ovo mi je Kanbson rekao da vrijedi, pa mu nisam vjerovao.
Jel zato Bolfi & co. mogao uletit sa svojom odgodom onaj ponedjeljak, a da ja ispadnem lud uz dobronamjeran savjet "pa šta radiš dramu, odigrajte kad Jaski ne paše"?
I još poslije nas prozivat da smo se nekom "utrpali" taj ponedjeljak.
 |
Da to važi i važit će i dalje!
Zašto mu nisi vjerovao a napisano je ovdje u prvom postu već godinu i kusur!Kad će te imat pametnija pravila - predložite,ja sam spreman sve uzet u razmatranje i promjenit na bolje.
Jaski je pasao samo jedan dan u tjednu,kad su već oba termina bila zauzeta,a Vi ih niste na vrijeme rezervirali!
Bolfan ti se utrpao u termin i rekao sam ti da se dogovoriš s njim jer je bio u dvorani.A iči na ruku Jaski da bi zajebao Bolfana koji je već dogovorio tekmu....!? Dobronamjeran savjet je bio da nemogu igrati SOKAZ ak im paše 1 termin u tjednu, i da to nije vaš problem.
Nisam vas prozivao zbog ničeg osim u zajebanciji!
Imamo strogo definirana pravila,i ponovo dolazi do konflikta!
Probaj se pitati šta bi bilo da ih nema!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: ned pro 02, 2012 9:42 am Naslov
|
|
Il ja ne kuzim ta vasa pravila il je buco u pravu sa svojim cudjenjem.
On je igrao regularno kolo moze nudit kaj oce a bolfi sa svojom odgodom mora pricekat da vidi kaj mu je slobodno.
Po kojoj logici se onda bolfi mogo zgurat!?
I ne sirit dezinformacije-jaski su pasala 2 dana a ako bas neko ne ponudi nijedan od ta 2 dana onda bi trazili odgodu. Bucko je znao kaj nam pase jer smo stari drugovi i zna da bi i mi napravili sve da se odigra prava tekma i u obrnutom slucaju!
Uglavnom izmedju nas nije moglo bit problema oko termina. Prije moze doci do problema oko toga di cemo zajedno poslije tekme. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned pro 02, 2012 10:05 am Naslov
|
|
Pa kaj nisam napisao da se Bolfan utrpao u termin!
Banfićka je reko da vam paše samo ponedeljak.
Uostalom kaj nisu svi sve odigrali taj ponedjeljak,pa ne vidim kaj se to opće ima više potezat...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned pro 02, 2012 10:14 am Naslov
|
|
Ja vjerujem da to pravilo vrijedi samo ako svi dogovore svoje utakmice do petka , kak bi i trebali . Jer ako treba dogovorit tekmu do petka zbog planiranja treninga onda bi trebalo dogovorit i zbog odgođenih utakmica. U našem slučaju nisam ni znao da je bilo nekih problema Da je i bilo siguran sam da bi ih s Bućom ili Maljcom lako riješili kao što vidim da se i je lako riješilo Ne vidim čemu panika dok sve teče glatko  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Srebrni
Pridružen/a: 03. 01. 2012. (16:36:34) Postovi: 53 Lokacija: Polje od Tura
|
Postano: ned pro 02, 2012 2:12 pm Naslov
|
|
Vidim da se digla bura oko termina naše utakmice, ali da su na vidjelo izašle i neke druge dosadašnje situacije. Ovaj put nisam osobno kontaktirao i dogovarao utakmicu s 3.poluvrijeme, ali strogo smo pratili zauzeće termina konzultiravši ploču (na kojoj je bilo više informacija o ponuđenim terminima) prije nego forum i tako smo ponudili termin za ponedjeljak u 17 sati. Stoga je i moja obavijest malo kasnila, ali nadam se da će sve biti u redu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned pro 02, 2012 2:50 pm Naslov
|
|
| zacko (napisa): | Il ja ne kuzim ta vasa pravila il je buco u pravu sa svojim cudjenjem.
On je igrao regularno kolo moze nudit kaj oce a bolfi sa svojom odgodom mora pricekat da vidi kaj mu je slobodno.
Po kojoj logici se onda bolfi mogo zgurat!? |
Ae.
| zacko (napisa): | | I ne sirit dezinformacije-jaski su pasala 2 dana a ako bas neko ne ponudi nijedan od ta 2 dana onda bi trazili odgodu. |
Zapravo i ne, vidi dolje.
| wolf (napisa): | | Ja vjerujem da to pravilo vrijedi samo ako svi dogovore svoje utakmice do petka , kak bi i trebali. |
Mi smo dogovaranje počeli u četvrtak u tri popodne, kada sam dobio SMS od Matije:
"ja u srijedu idem na svjetsko prvenstvo, a curiju ne odgovara utorak tako da bi bilo lijepo kada bi mogli igrati u ponedjeljak".
Znači, u četvrtak popodne je već Bolfi imao upisanu svoju odgodu a drugi termin su ponudili policajci pa smo morali čekati do petka popodne, jer su ih protivnici zavlačili.
I onda u petak, jel, mileki oslobodili, mi se upisali u dvorani, a Babić na forumu.
| Brod (napisa): | Jaski je pasao samo jedan dan u tjednu,kad su već oba termina bila zauzeta,a Vi ih niste na vrijeme rezervirali!
Bolfan ti se utrpao u termin i rekao sam ti da se dogovoriš s njim jer je bio u dvorani.A iči na ruku Jaski da bi zajebao Bolfana koji je već dogovorio tekmu....!? |
Upadaš si u riječ
Ako nam se "utrpao u termin" već u četvrtak, kako smo mogli "rezervirat na vrijeme"? I nije bio u dvorani, inače bi do njega otišao s jezikovom juhicom a ne se tebi plakat.
| Brod (napisa): | Pa kaj nisam napisao da se Bolfan utrpao u termin! |
Jesi, al tek sad prvi put haleluja
Shvatit ću to kao "da oke bolfi je zjebo"
| Brod (napisa): | Uostalom kaj nisu svi sve odigrali taj ponedjeljak,pa ne vidim kaj se to opće ima više potezat...  |
Pa kad si me prosvijetlio pravilom u postu iznad, pa je red da se i ta situacija otpetlja.
Dakle sve pet, ne govorim ništa protiv pravila i funkcioniranja dvorane, jer pravila su nam odlična i svi se slažemo super. I imamo najbolje vodstvo i s obzirom na broj stolova i ekipa, sigurno smo najefikasnija i najfunkcionalnija zajednica u SOKAZ-u.
Pa ni ja nisam uopće htio zvat Bolfija i kenjat mu, normalno da je sad zbunjen jer prvi put čuje.
To pravilo da odgode moraju čekat je samo smislen i jako korektan dodatak, ali može se i bez njega, pa zato nisam ni bio siguran jel vrijedi.
Al sve je dobro što se dobro završilo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned pro 02, 2012 4:47 pm Naslov
|
|
| Citat: | | ib (napisa): | | zacko (napisa): | Il ja ne kuzim ta vasa pravila il je buco u pravu sa svojim cudjenjem.
Po kojoj logici se onda bolfi mogo zgurat!? |
Ae.  |
Evo treći put za redom.Bolfi se zgurao!
Kad se guraš ne mora bit logično,O.K.!
| Citat: | | zacko (napisa): | | I ne sirit dezinformacije-jaski su pasala 2 dana a ako bas neko ne ponudi nijedan od ta 2 dana onda bi trazili odgodu. |
Zapravo i ne, vidi dolje. |
Ja znam za jedan termin,nije ni bitno,Utrinaši su vam htjeli ić na ruku ovako il onako!
| wolf (napisa): | | Ja vjerujem da to pravilo vrijedi samo ako svi dogovore svoje utakmice do petka , kak bi i trebali. |
Mi smo dogovaranje počeli u četvrtak u tri popodne, kada sam dobio SMS od Matije:
| Citat: | "ja u srijedu idem na svjetsko prvenstvo, a curiju ne odgovara utorak tako da bi bilo lijepo kada bi mogli igrati u ponedjeljak".
Znači, u četvrtak popodne je već Bolfi imao upisanu svoju odgodu a drugi termin su ponudili policajci pa smo morali čekati do petka popodne, jer su ih protivnici zavlačili.
I onda u petak, jel, mileki oslobodili, mi se upisali u dvorani, a Babić na forumu.  |
O tom ti i pričam!
I vi, i mileki i Bolfan i Babić ste prekomotni,svak misli samo na svoje dupe i boli ga kita za ostale!Da nije tako, ne bi bilo ni problema!
| Citat: | | Brod (napisa): | Jaski je pasao samo jedan dan u tjednu,kad su već oba termina bila zauzeta,a Vi ih niste na vrijeme rezervirali!
Bolfan ti se utrpao u termin i rekao sam ti da se dogovoriš s njim jer je bio u dvorani.A iči na ruku Jaski da bi zajebao Bolfana koji je već dogovorio tekmu....!? |
Upadaš si u riječ
Ako nam se "utrpao u termin" već u četvrtak, kako smo mogli "rezervirat na vrijeme"? I nije bio u dvorani, inače bi do njega otišao s jezikovom juhicom a ne se tebi plakat. |
Ako ti se utrpao u četvrtak mogao si rezervirat na vrijeme da si zauzeo termine recimo u utorak!Ugledaj se na Kivača,on svoje tekme dogovori 3 tjedna unaprijed.(istina da mu se često sve pomješa pa mora ispočetka,al je sigurno da rano rani).
Nije li Bolfan sjedio do mene kad smo razgovarali???
| Citat: | | Brod (napisa): | Pa kaj nisam napisao da se Bolfan utrpao u termin! |
Jesi, al tek sad prvi put haleluja
Shvatit ću to kao "da oke bolfi je zjebo"
|
Ne, odmah sam ti rekao,dogovori se s Bolfanom,jer si u biti, u pravu!
Svati to tako!
| Brod (napisa): | Uostalom kaj nisu svi sve odigrali taj ponedjeljak,pa ne vidim kaj se to opće ima više potezat...  |
Pa kad si me prosvijetlio pravilom u postu iznad, pa je red da se i ta situacija otpetlja.
Dakle sve pet, ne govorim ništa protiv pravila i funkcioniranja dvorane, jer pravila su nam odlična i svi se slažemo super. I imamo najbolje vodstvo i s obzirom na broj stolova i ekipa, sigurno smo najefikasnija i najfunkcionalnija zajednica u SOKAZ-u.
Pa ni ja nisam uopće htio zvat Bolfija i kenjat mu, normalno da je sad zbunjen jer prvi put čuje.
To pravilo da odgode moraju čekat je samo smislen i jako korektan dodatak, ali može se i bez njega, pa zato nisam ni bio siguran jel vrijedi.
Al sve je dobro što se dobro završilo!  |
Kao što rekoh,svako loše pravilo zamjenit ćemo boljim,treba ga se samo domislit!To nas čini drugačijim od Hrvatskog Sabora koji čine dijametralno suprotno!
I malo manje sebičnosti i više tolerancije spram drugih,i to je to...
 _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 02, 2012 4:55 pm Naslov
|
|
Ufff... , vidim da je sporazum pao u vidu dogovora za dalje , živio Brod , ali mi nemojtediratiBolfijaješčuo
Naletim ja (a vjerojatno i kapetan Miki) u petak do Jazbine podržat najčokljaviju ekipu 12. lige da pređe u 10. pa to možemo i zaliti s malo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned pro 02, 2012 5:27 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | O tom ti i pričam!
I vi, i mileki i Bolfan i Babić ste prekomotni,svak misli samo na svoje dupe i boli ga kita za ostale!Da nije tako, ne bi bilo ni problema! |
Izađi u susret Jaski, čekaj policajce cijeli dan, prepusti Babiću termin, ne spomeni ni riječ Bolfanu i osvoji nagradu: ispadanje "prekomotnim" i da "misliš samo na svoje dupe i da te boli kita za ostale."
"Budi dobar, izij govno!", rekli su pametniji od mene.
| Brod (napisa): | | Ako ti se utrpao u četvrtak mogao si rezervirat na vrijeme da si zauzeo termine recimo u utorak!Ugledaj se na Kivača,on svoje tekme dogovori 3 tjedna unaprijed. |
I svaki put kolutaš očima da su ludi s tim.
A argument "pa mogo si u utorak, a ne rješavat u četvrtak za idući tjedan" je stvarno
Ako se mora čekat, mora se čekat! A ne u četvrtak ujutro ili ranije imat svoju odgodu zapisanu.
| Brod (napisa): | | Nije li Bolfan sjedio do mene kad smo razgovarali??? |
Nije bogati. Pitaj i njega i Kambu ako meni ne vjeruješ.
Petre doće se u petak bodrit Funcute/Bojse i čestitat i jednim i drugim prvacima!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 02, 2012 5:45 pm Naslov
|
|
Oooo da, dobri moj ib , veselim se strašno što smo prvi put u izvrsnoj prilici za osvajanje 1. mjesta u ligi , i zbog pozicije na tablici, ali još više zbog forme u kojoj igramo! , stoga ćemo nazdraviti u to ime . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:29 pm Naslov
|
|
alaj se raspisate ... vidi se da je nedjelja
Ovak , glede mog dogovaranja odgođene utakmice ....
1) ako je utakmica odgođene na molbu protivnika , dogovoriti ću odgodu što prije mogu( kako i nalažu pravila sokaza )
Uvijek ću protivniku reći da se do subote može dogoditi da promijenimo termin ukoliko nam se neko utrpa
2) ako smo mi tražili odgodu onda čekam subotu da ponudim 2 nova termina
S takvim načinom nikad nemože biti problema a i nije ih nikad ni bilo za ovu situaciju sam sad prvi put čuo
Inače na jazbinu se definitivno može primjeniti ona narodna : gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:35 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | O tom ti i pričam!
I vi, i mileki i Bolfan i Babić ste prekomotni,svak misli samo na svoje dupe i boli ga kita za ostale!Da nije tako, ne bi bilo ni problema! |
sram te bilo precednik tak ti o svojim članovima
očekujem ispriku nemora bit pismena , može i na šanku  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:43 pm Naslov
|
|
Ček, nevezano za ovu priču, zašto razlikuješ 1) i 2)?
Meni je logičnije obrnuto da ako ti tražiš uslugu, onda nudiš i dogovaraš isti čas, a ako tebe netko moli, onda da imaš više prostora, tj. mogućnost reći "oke, ali tek u subotu ću znati kada mi je dvorana slobodna".
Ili?
Čini mi se da u oba slučaja možeš reći da tek u subotu smiješ pisati po ploči i da tek onda ima smisla da dogovarate. Sumnjam da bi neki voditelj prigovarao, al to naravno ne mogu garantirati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:45 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | sram te bilo precednik tak ti o svojim članovima  |
Ma ne misli šta ti je samo se koprca jer želi izrelativizirat krivnju da ti i mi ispadnemo jednako krivi u ovoj zaćkoljici a iz aviona se vidi da nismo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:45 pm Naslov
|
|
| Citat: | [quote="ib"] | Brod (napisa): | O tom ti i pričam!
Izađi u susret Jaski, čekaj policajce cijeli dan, prepusti Babiću termin, ne spomeni ni riječ Bolfanu i osvoji nagradu: ispadanje "prekomotnim" i da "misliš samo na svoje dupe i da te boli kita za ostale."
"Budi dobar, izij govno!", rekli su pametniji od mene.  |
E viš kad si bil tak dobar, na kraju priče si doša do cilja,do svog termina u ponedjeljak!
Baš se pitam koliko bi kukali da recimo niste odigrali u ponedjeljak!
| Brod (napisa): | | Ako ti se utrpao u četvrtak mogao si rezervirat na vrijeme da si zauzeo termine recimo u utorak!Ugledaj se na Kivača,on svoje tekme dogovori 3 tjedna unaprijed. |
I svaki put kolutaš očima da su ludi s tim.
A argument "pa mogo si u utorak, a ne rješavat u četvrtak za idući tjedan" je stvarno
Ako se mora čekat, mora se čekat! A ne u četvrtak ujutro ili ranije imat svoju odgodu zapisanu.
| Citat: | | Brod (napisa): | | Nije li Bolfan sjedio do mene kad smo razgovarali??? |
Nije bogati. Pitaj i njega i Kambu ako meni ne vjeruješ.
 |
E sorry ak nije,ja bil uvjeren da je!
Prečesto sam u dvorani pa mi se koji put pobrka situacija ko je bil kad i to....
I na kraju da rezimiramo,ima Bolfan da nam plati cugu,i tebi i meni i sebi,kad se tak bezobrazno "trpa" četvrtkom!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:52 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | Brod (napisa): | O tom ti i pričam!
sram te bilo precednik tak ti o svojim članovima
očekujem ispriku nemora bit pismena , može i na šanku  |
Još ja da se ispričavam!
Dečko,ti imaš ozbiljnih problema...
Vidim ja kud nas vodi ova demokracija,morat ćemo što prije putevima palih boraca
Wolfi,ima da rundaš,jesčuo....  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned pro 02, 2012 6:53 pm Naslov
|
|
Ma ne mora, vidiš da lik ima svoja izmišljena korektna pravila
Vrtim ja rundu idući put jer sam grintavo zlopamtilo , a to sam zato jer si me bezobrazno bio otkanto, a to si zato jer sam tebi išo plakat, umjesto da sam lijepo reko Bolfu
A sve zato šta me bolila kita za njega pa sam mislio "hajooj ko zna tko je tamo tražio odgodu, lakše ćemo mi s ovima dogovorit nego da njemu rušim dogovor da mora moljakat Svetu Nedelju".
Uglavnom vidimo se  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned pro 02, 2012 7:02 pm Naslov
|
|
| Citat: | Ma ne mora, vidiš da lik ima svoja izmišljena korektna pravila
|
Baš,ak slučajno pravila nema - on ga zmisli!
A i logika mu malo škripi,si videl ono pod 1.) i 2.)
Al zna dobro lojtru držat!
 _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: ned pro 02, 2012 7:31 pm Naslov
|
|
Cudan neki vukodlak, kaj ne piju vampiri krv
I trolovi tu i tam, doduse. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|