NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Nova Tumarina Jazbina - Termini
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 92, 93, 94  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod

PostPostano: ned pro 02, 2012 9:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Brod (napisa):
Isto važi ako se radi odgoda utakmice za tjedan kad nisi po rasporedu domaćin.Prvo domaćini nude svoje termine i dogovaraju utakmice,a onda oni koji su odgađali preostale ako ih ima.Nema utrpavanja!

Ček ovo mi je Kanbson rekao da vrijedi, pa mu nisam vjerovao.

Jel zato Bolfi & co. mogao uletit sa svojom odgodom onaj ponedjeljak, a da ja ispadnem lud uz dobronamjeran savjet "pa šta radiš dramu, odigrajte kad Jaski ne paše"? Confused 2 up

I još poslije nas prozivat da smo se nekom "utrpali" taj ponedjeljak. Rolling Eyes

Evil

Da to važi i važit će i dalje!
Zašto mu nisi vjerovao a napisano je ovdje u prvom postu već godinu i kusur!Kad će te imat pametnija pravila - predložite,ja sam spreman sve uzet u razmatranje i promjenit na bolje.
Jaski je pasao samo jedan dan u tjednu,kad su već oba termina bila zauzeta,a Vi ih niste na vrijeme rezervirali!
Bolfan ti se utrpao u termin i rekao sam ti da se dogovoriš s njim jer je bio u dvorani.A iči na ruku Jaski da bi zajebao Bolfana koji je već dogovorio tekmu....!? Dobronamjeran savjet je bio da nemogu igrati SOKAZ ak im paše 1 termin u tjednu, i da to nije vaš problem.

Nisam vas prozivao zbog ničeg osim u zajebanciji!

Imamo strogo definirana pravila,i ponovo dolazi do konflikta!
Probaj se pitati šta bi bilo da ih nema! Žmurko
zacko

PostPostano: ned pro 02, 2012 9:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Il ja ne kuzim ta vasa pravila il je buco u pravu sa svojim cudjenjem.
On je igrao regularno kolo moze nudit kaj oce a bolfi sa svojom odgodom mora pricekat da vidi kaj mu je slobodno.
Po kojoj logici se onda bolfi mogo zgurat!?
I ne sirit dezinformacije-jaski su pasala 2 dana a ako bas neko ne ponudi nijedan od ta 2 dana onda bi trazili odgodu. Bucko je znao kaj nam pase jer smo stari drugovi i zna da bi i mi napravili sve da se odigra prava tekma i u obrnutom slucaju!
Uglavnom izmedju nas nije moglo bit problema oko termina. Prije moze doci do problema oko toga di cemo zajedno poslije tekme.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: ned pro 02, 2012 10:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa kaj nisam napisao da se Bolfan utrpao u termin! Pojma nemam
Banfićka je reko da vam paše samo ponedeljak.
Uostalom kaj nisu svi sve odigrali taj ponedjeljak,pa ne vidim kaj se to opće ima više potezat... Pfff
wolf

PostPostano: ned pro 02, 2012 10:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja vjerujem da to pravilo vrijedi samo ako svi dogovore svoje utakmice do petka , kak bi i trebali . Jer ako treba dogovorit tekmu do petka zbog planiranja treninga onda bi trebalo dogovorit i zbog odgođenih utakmica. U našem slučaju nisam ni znao da je bilo nekih problema Pojma nemam Da je i bilo siguran sam da bi ih s Bućom ili Maljcom lako riješili Thumbs up kao što vidim da se i je lako riješilo Pojma nemam Ne vidim čemu panika dok sve teče glatko Maaamaaaa Zubo
Srebrni

PostPostano: ned pro 02, 2012 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da se digla bura oko termina naše utakmice, ali da su na vidjelo izašle i neke druge dosadašnje situacije. Ovaj put nisam osobno kontaktirao i dogovarao utakmicu s 3.poluvrijeme, ali strogo smo pratili zauzeće termina konzultiravši ploču (na kojoj je bilo više informacija o ponuđenim terminima) prije nego forum i tako smo ponudili termin za ponedjeljak u 17 sati. Stoga je i moja obavijest malo kasnila, ali nadam se da će sve biti u redu. Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 02, 2012 2:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
On je igrao regularno kolo moze nudit kaj oce a bolfi sa svojom odgodom mora pricekat da vidi kaj mu je slobodno.

Ae. Kava

zacko (napisa):
I ne sirit dezinformacije-jaski su pasala 2 dana a ako bas neko ne ponudi nijedan od ta 2 dana onda bi trazili odgodu.

Zapravo i ne, vidi dolje.

wolf (napisa):
Ja vjerujem da to pravilo vrijedi samo ako svi dogovore svoje utakmice do petka , kak bi i trebali.

Mi smo dogovaranje počeli u četvrtak u tri popodne, kada sam dobio SMS od Matije:

"ja u srijedu idem na svjetsko prvenstvo, a curiju ne odgovara utorak tako da bi bilo lijepo kada bi mogli igrati u ponedjeljak".

Znači, u četvrtak popodne je već Bolfi imao upisanu svoju odgodu Zmaj a drugi termin su ponudili policajci pa smo morali čekati do petka popodne, jer su ih protivnici zavlačili.
I onda u petak, jel, mileki oslobodili, mi se upisali u dvorani, a Babić na forumu. ROFL

Brod (napisa):
Jaski je pasao samo jedan dan u tjednu,kad su već oba termina bila zauzeta,a Vi ih niste na vrijeme rezervirali!
Bolfan ti se utrpao u termin i rekao sam ti da se dogovoriš s njim jer je bio u dvorani.A iči na ruku Jaski da bi zajebao Bolfana koji je već dogovorio tekmu....!?

Upadaš si u riječ Beljenje
Ako nam se "utrpao u termin" već u četvrtak, kako smo mogli "rezervirat na vrijeme"? Confused I nije bio u dvorani, inače bi do njega otišao s jezikovom juhicom Klopa a ne se tebi plakat.

Brod (napisa):

Jesi, al tek sad prvi put haleluja Klanja se
Shvatit ću to kao "da oke bolfi je zjebo" Jumping Thumbs up

Brod (napisa):
Uostalom kaj nisu svi sve odigrali taj ponedjeljak,pa ne vidim kaj se to opće ima više potezat... Pfff

Pa kad si me prosvijetlio pravilom u postu iznad, pa je red da se i ta situacija otpetlja.

Dakle sve pet, ne govorim ništa protiv pravila i funkcioniranja dvorane, jer pravila su nam odlična i svi se slažemo super. I imamo najbolje vodstvo \m/ i s obzirom na broj stolova i ekipa, sigurno smo najefikasnija i najfunkcionalnija zajednica u SOKAZ-u. In love
Pa ni ja nisam uopće htio zvat Bolfija i kenjat mu, normalno da je sad zbunjen jer prvi put čuje.

To pravilo da odgode moraju čekat je samo smislen i jako korektan dodatak, ali može se i bez njega, pa zato nisam ni bio siguran jel vrijedi.

Al sve je dobro što se dobro završilo! Juhuu Grouphug Kiss Love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: ned pro 02, 2012 4:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
ib (napisa):
zacko (napisa):

Ae. Kava

Evo treći put za redom.Bolfi se zgurao!
Kad se guraš ne mora bit logično,O.K.!

Citat:
zacko (napisa):
I ne sirit dezinformacije-jaski su pasala 2 dana a ako bas neko ne ponudi nijedan od ta 2 dana onda bi trazili odgodu.

Zapravo i ne, vidi dolje.

Ja znam za jedan termin,nije ni bitno,Utrinaši su vam htjeli ić na ruku ovako il onako!

wolf (napisa):
Ja vjerujem da to pravilo vrijedi samo ako svi dogovore svoje utakmice do petka , kak bi i trebali.

Mi smo dogovaranje počeli u četvrtak u tri popodne, kada sam dobio SMS od Matije:

Citat:
"ja u srijedu idem na svjetsko prvenstvo, a curiju ne odgovara utorak tako da bi bilo lijepo kada bi mogli igrati u ponedjeljak".

Znači, u četvrtak popodne je već Bolfi imao upisanu svoju odgodu Zmaj a drugi termin su ponudili policajci pa smo morali čekati do petka popodne, jer su ih protivnici zavlačili.
I onda u petak, jel, mileki oslobodili, mi se upisali u dvorani, a Babić na forumu. ROFL

O tom ti i pričam!
I vi, i mileki i Bolfan i Babić ste prekomotni,svak misli samo na svoje dupe i boli ga kita za ostale!Da nije tako, ne bi bilo ni problema!

Citat:
Brod (napisa):
Bolfan ti se utrpao u termin i rekao sam ti da se dogovoriš s njim jer je bio u dvorani.A iči na ruku Jaski da bi zajebao Bolfana koji je već dogovorio tekmu....!?

Upadaš si u riječ Beljenje
Ako nam se "utrpao u termin" već u četvrtak, kako smo mogli "rezervirat na vrijeme"? Confused I nije bio u dvorani, inače bi do njega otišao s jezikovom juhicom Klopa a ne se tebi plakat.

Ako ti se utrpao u četvrtak mogao si rezervirat na vrijeme da si zauzeo termine recimo u utorak!Ugledaj se na Kivača,on svoje tekme dogovori 3 tjedna unaprijed.(istina da mu se često sve pomješa pa mora ispočetka,al je sigurno da rano rani).
Nije li Bolfan sjedio do mene kad smo razgovarali???

Citat:
Brod (napisa):

Jesi, al tek sad prvi put haleluja Klanja se
Shvatit ću to kao "da oke bolfi je zjebo" Jumping Thumbs up

Ne, odmah sam ti rekao,dogovori se s Bolfanom,jer si u biti, u pravu!
Svati to tako!

Brod (napisa):

Pa kad si me prosvijetlio pravilom u postu iznad, pa je red da se i ta situacija otpetlja.

Dakle sve pet, ne govorim ništa protiv pravila i funkcioniranja dvorane, jer pravila su nam odlična i svi se slažemo super. I imamo najbolje vodstvo \m/ i s obzirom na broj stolova i ekipa, sigurno smo najefikasnija i najfunkcionalnija zajednica u SOKAZ-u. In love
Pa ni ja nisam uopće htio zvat Bolfija i kenjat mu, normalno da je sad zbunjen jer prvi put čuje.

To pravilo da odgode moraju čekat je samo smislen i jako korektan dodatak, ali može se i bez njega, pa zato nisam ni bio siguran jel vrijedi.

Al sve je dobro što se dobro završilo! Juhuu Grouphug Kiss Love

Kao što rekoh,svako loše pravilo zamjenit ćemo boljim,treba ga se samo domislit!To nas čini drugačijim od Hrvatskog Sabora koji čine dijametralno suprotno!
I malo manje sebičnosti i više tolerancije spram drugih,i to je to...
In love Thumbs up

55

PostPostano: ned pro 02, 2012 4:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ufff... Znoj , vidim da je sporazum pao u vidu dogovora za dalje Thumbs up Grouphug , živio Brod Hero , ali mi nemojtediratiBolfijaješčuo Azdaja
Naletim ja (a vjerojatno i kapetan Miki) u petak do Jazbine podržat najčokljaviju ekipu 12. lige da pređe u 10. pa to možemo i zaliti s malo Pivo Pivo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 02, 2012 5:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
O tom ti i pričam!
I vi, i mileki i Bolfan i Babić ste prekomotni,svak misli samo na svoje dupe i boli ga kita za ostale!Da nije tako, ne bi bilo ni problema!

Facepalm
Izađi u susret Jaski, čekaj policajce cijeli dan, prepusti Babiću termin, ne spomeni ni riječ Bolfanu i osvoji nagradu: ispadanje "prekomotnim" i da "misliš samo na svoje dupe i da te boli kita za ostale." Cestitamo! Bis

"Budi dobar, izij govno!", rekli su pametniji od mene. Mudri djed

Brod (napisa):
Ako ti se utrpao u četvrtak mogao si rezervirat na vrijeme da si zauzeo termine recimo u utorak!Ugledaj se na Kivača,on svoje tekme dogovori 3 tjedna unaprijed.

I svaki put kolutaš očima da su ludi s tim. Zvrko Hihihi
A argument "pa mogo si u utorak, a ne rješavat u četvrtak za idući tjedan" je stvarno Thumbs down
Ako se mora čekat, mora se čekat! Hitler A ne u četvrtak ujutro ili ranije imat svoju odgodu zapisanu.

Brod (napisa):

Nije bogati. Pitaj i njega i Kambu ako meni ne vjeruješ. Kiss

Kokice

Petre doće se u petak bodrit Funcute/Bojse i čestitat i jednim i drugim prvacima! Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned pro 02, 2012 5:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oooo da, dobri moj ib Klanja se , veselim se strašno što smo prvi put u izvrsnoj prilici za osvajanje 1. mjesta u ligi Prvak , i zbog pozicije na tablici, ali još više zbog forme u kojoj igramo! Trio , stoga ćemo nazdraviti u to ime Pivo .
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

alaj se raspisate ... vidi se da je nedjelja Rolling Eyes

Ovak , glede mog dogovaranja odgođene utakmice ....

1) ako je utakmica odgođene na molbu protivnika , dogovoriti ću odgodu što prije mogu( kako i nalažu pravila sokaza )
Uvijek ću protivniku reći da se do subote može dogoditi da promijenimo termin ukoliko nam se neko utrpa Dark evil

2) ako smo mi tražili odgodu onda čekam subotu da ponudim 2 nova termina Ceka

S takvim načinom nikad nemože biti problema Zubeki a i nije ih nikad ni bilo Pojma nemam za ovu situaciju sam sad prvi put čuo Confused

Inače na jazbinu se definitivno može primjeniti ona narodna : gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna Klanja se Thumbs up In love
wolf

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
O tom ti i pričam!

sram te bilo precednik Brukica tak ti o svojim članovima Azdaja

očekujem ispriku Ceka nemora bit pismena , može i na šanku Rolling Eyes Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ček, nevezano za ovu priču, zašto razlikuješ 1) i 2)? Pojma nemam

Meni je logičnije obrnuto Zubo da ako ti tražiš uslugu, onda nudiš i dogovaraš isti čas, a ako tebe netko moli, onda da imaš više prostora, tj. mogućnost reći "oke, ali tek u subotu ću znati kada mi je dvorana slobodna".

Ili? Confused

Čini mi se da u oba slučaja možeš reći da tek u subotu smiješ pisati po ploči i da tek onda ima smisla da dogovarate. Sumnjam da bi neki voditelj prigovarao, al to naravno ne mogu garantirati.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):

Ma ne misli šta ti je Pfff samo se koprca jer želi izrelativizirat krivnju da ti i mi ispadnemo jednako krivi u ovoj zaćkoljici Gimme five a iz aviona se vidi da nismo Đe si?
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
[quote="ib"]
Brod (napisa):
O tom ti i pričam!

Facepalm
Izađi u susret Jaski, čekaj policajce cijeli dan, prepusti Babiću termin, ne spomeni ni riječ Bolfanu i osvoji nagradu: ispadanje "prekomotnim" i da "misliš samo na svoje dupe i da te boli kita za ostale." Cestitamo! Bis

"Budi dobar, izij govno!", rekli su pametniji od mene. Mudri djed

E viš kad si bil tak dobar, na kraju priče si doša do cilja,do svog termina u ponedjeljak!
Baš se pitam koliko bi kukali da recimo niste odigrali u ponedjeljak!

Brod (napisa):
Ako ti se utrpao u četvrtak mogao si rezervirat na vrijeme da si zauzeo termine recimo u utorak!Ugledaj se na Kivača,on svoje tekme dogovori 3 tjedna unaprijed.

I svaki put kolutaš očima da su ludi s tim. Zvrko Hihihi
A argument "pa mogo si u utorak, a ne rješavat u četvrtak za idući tjedan" je stvarno Thumbs down
Ako se mora čekat, mora se čekat! Hitler A ne u četvrtak ujutro ili ranije imat svoju odgodu zapisanu.

Citat:
Brod (napisa):

Nije bogati. Pitaj i njega i Kambu ako meni ne vjeruješ. Kiss

Kokice

E sorry ak nije,ja bil uvjeren da je!
Prečesto sam u dvorani pa mi se koji put pobrka situacija ko je bil kad i to....

Nisam ja!

I na kraju da rezimiramo,ima Bolfan da nam plati cugu,i tebi i meni i sebi,kad se tak bezobrazno "trpa" četvrtkom! Gimme five
Brod

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Brod (napisa):
O tom ti i pričam!

očekujem ispriku Ceka nemora bit pismena , može i na šanku Rolling Eyes Zubo

Još ja da se ispričavam! Eeeek!
Dečko,ti imaš ozbiljnih problema... Lud
Vidim ja kud nas vodi ova demokracija,morat ćemo što prije putevima palih boraca Hitler Osama

Wolfi,ima da rundaš,jesčuo.... Thumbs up Very Happy
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 02, 2012 6:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ne mora, vidiš da lik ima svoja izmišljena korektna pravila Hihihi Ruga se

Vrtim ja rundu idući put jer sam grintavo zlopamtilo Rospija, a to sam zato jer si me bezobrazno bio otkanto, a to si zato jer sam tebi išo plakat, umjesto da sam lijepo reko Bolfu

A sve zato šta me bolila kita za njega pa sam mislio "hajooj ko zna tko je tamo tražio odgodu, lakše ćemo mi s ovima dogovorit nego da njemu rušim dogovor da mora moljakat Svetu Nedelju".

Uglavnom vidimo se Trio
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned pro 02, 2012 7:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Ma ne mora, vidiš da lik ima svoja izmišljena korektna pravila Hihihi Ruga se

Baš,ak slučajno pravila nema - on ga zmisli!
A i logika mu malo škripi,si videl ono pod 1.) i 2.) ROFL Ne ne

Al zna dobro lojtru držat!
Yesss!
wolf

PostPostano: ned pro 02, 2012 7:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

krvi vam se napijem obojici Jako ljut Dark evil Uvrijeđen
Norrin

PostPostano: ned pro 02, 2012 7:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cudan neki vukodlak, kaj ne piju vampiri krv Confused Laughing
I trolovi tu i tam, doduse.
[Vrh]