11. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekkk

#81 Post Postao/la vjekkk »

Brod je napisao/la:A kaj je to nepoznaninica??? :zubo:

Mislim,poznam ja jednu Ninicu... :E:
Koji šaljivđija :D :D . Ali da, i ja ju poznam...
vjekkk

#82 Post Postao/la vjekkk »

E da, sad samo treba vidit kako će proći Podmont sa Golubom, da ovi ne bi dolepršali na 3. mjesto. Ajmo Podmont!! :cheer: :cheer: . Martine, aj javi rezultat da ne čekamo tjedan dana...
vjekkk

#83 Post Postao/la vjekkk »

I da. Nisam pohvalio suigrače a posebno.......wait for it....GRETU! koji je skinuo veliki skalp i osigurao 3 boda. Bravo dečki i bravo navijači. :cheer: :cheer: :top: :top:
55

#84 Post Postao/la 55 »

:s: :s: :s: ... bravo Tekstilci, a posebno... GRETAAAAA!!! :banana: :skace: :yesss: Vidim da je Greta u trećem krugu singlova za 5. bod pobijedio njihovog najboljeg igrača :top: , koji je jedva dobio Vjeku sa 17:15 u 5. setu :eek: ...
Izvrsna ste ekipa, Greta utjesno izgubio od Grgesine, ali su to Stjepan i Vjeko ( :afro: i :zivili: ) vješto anulirali, polako ali sigurno lovite 10. ligu.
Podomont će odraditi zbog sebe ono što mora (Martin, je li tako? :pivo: ), a tekstici su mrežu ispleli jače nego ikada prije :wd: i mislim da prolaz u 10. ligu neće biti upitan! :nono:
Još jednom čestitke svima i do čokljanja! Oh, pardon... mislio sam napisati do čitanja! :lol: :lol:
Gregor

#85 Post Postao/la Gregor »

Ma sitnica dečki! :zubo:
Idemo dalje, još dvije tekme, pa ćemo vidjet jesmo zaslužili 3. mjesto. :cheer:
Svaka čast Štef, Vjeko, a o gazdi više ne treba trošit riječi, bez njega bi bili najobičniji čokljavci! Ima gazda da popiješ minimum dvije pive, ako osvojimo 3. mjesto!
Živio! :pivo:
vjekkk

#86 Post Postao/la vjekkk »

Mislis 2 pive kao aperitiv? :D
Gregor

#87 Post Postao/la Gregor »

vjekkk je napisao/la:Mislis 2 pive kao aperitiv? :D
Normalno, samo mislim da ako popije više, da bu si gazda kočiju naručil da ga odveze doma.
japanac

#88 Post Postao/la japanac »

Niš od pife , moji čokljavci , može jedino dupla mala crna kava :D
Martin

#89 Post Postao/la Martin »

danas tekmica tek sa golubom... tak da budem postavil rezultat čim bude gotova tekma... da si ljudi ne misle da skrivamo kaj... :)
55

#90 Post Postao/la 55 »

Sretno, Martin :luck: ... i pažljivo s antispinom Miljenka Škrgatića :mudri: koji skoro uvijek servira forhendom kratku dosta rezanu servu, odlično prebija FH topspin paralelu i ne zna što bi s dugim, jako dijagonalnim, brzim flah servama... :ne zna: . Njegov antispin ima čak i malo hvatljivosti, ali apsolutno glavno oružje mu je serva + FH... Vrlo je solidan i u čokljanju! Ne paše mu brza igra :gips: ... Ostale igrače ne poznajem :nono: .
Lijepo molim da maksimalno ozbiljno pristupite meču i uknjižite još jednu vrijednu pobjedu i tako omogućite simpatičnim WD tekstilcima borbu :mljacko: :macevanje: za treće mjesto. :wd:
Hvala! :top: :leti: :leti: :leti:
wolf
Kontakt:

#91 Post Postao/la wolf »

a da ne spominjemo :pivo: :pivo: :pivo: :zubo:
55

#92 Post Postao/la 55 »

Wolfi, :pivo: :pivo: :pivo: je neizostavan i svakako vrlo karakterističan dio slavljeničkog rituala u Tumarinoj jazbini! :pivo: :zivili: :drunk:
Martin

#93 Post Postao/la Martin »

sva sreca sta su mi momci u prosloj ekipi postavili uvjet igranja protiv antispina, tako da to ne bi trebalo bit vecih problema... nadam se... a isto tako se nadam da cu ostati na ova dva "slucajna" poraza do kraja sezone i mgu odmah naglasit da nema predaje do zadnjeg kola jer naganjamo prvo mjesto...
vjekkk

#94 Post Postao/la vjekkk »

Ma Horvat je opasan, drugi nisu......toliko... ne bi trebali imati problema. A za onaj jedan "slučajan" poraz ćemo još vidjeti za neko vrijeme, kad vas stignemo u ligama ;) :D ...
Martin

#95 Post Postao/la Martin »

ma sta kad nas stignete... poslje sezone u jazbini... ja dolazim kad god me puste unutra... :P
tako da cemo svaki dan imati po par "slucajnih" poraza... :P
vjekkk

#96 Post Postao/la vjekkk »

heh, nisam mislio tako brzo, daj mi malo da se pripremim... :rolleyes: . Ali uvijek si dobrodošao, dapače....
Martin

#97 Post Postao/la Martin »

evo ljudi... utakmica odigrana, rezultat je gore... pa sad vi ili se veselite ili placite... kako kome pase... :)
vjekkk

#98 Post Postao/la vjekkk »

Haha. Gusto...Al sve na vasu stranu. Bravoooo!
ib
Site Admin
Kontakt:

#99 Post Postao/la ib »

Bome Tekstilci stvarno ponovo jašu! :eek:

Kad trenirate? :azdaja:
55

#100 Post Postao/la 55 »

Martin je napisao/la:evo ljudi... utakmica odigrana, rezultat je gore... pa sad vi ili se veselite ili placite... kako kome pase... :)
Martin, super! :top: Svaka vam čast :s: :s: , pokazali ste kvalitetu i neprikosnovenu dominaciju :wow: , tako se bori za svoj klub :macevanje: :mljacko: i svoju ekipu, to je Greta vidio kod vas i kada je to skužio sada razvaljuje po ligi! :lol: :lol:
Za ovaj push tekstilcima imaš od mene odmah jedno :pivo: kada se nađemo na treningu! :vrag: Sretno vam dalje i samo derite! :tuctuc: :cekicem:
Odgovorite