E da, sad samo treba vidit kako će proći Podmont sa Golubom, da ovi ne bi dolepršali na 3. mjesto. Ajmo Podmont!! . Martine, aj javi rezultat da ne čekamo tjedan dana...
... bravo Tekstilci, a posebno... GRETAAAAA!!! Vidim da je Greta u trećem krugu singlova za 5. bod pobijedio njihovog najboljeg igrača , koji je jedva dobio Vjeku sa 17:15 u 5. setu ...
Izvrsna ste ekipa, Greta utjesno izgubio od Grgesine, ali su to Stjepan i Vjeko ( i ) vješto anulirali, polako ali sigurno lovite 10. ligu.
Podomont će odraditi zbog sebe ono što mora (Martin, je li tako? ), a tekstici su mrežu ispleli jače nego ikada prije i mislim da prolaz u 10. ligu neće biti upitan!
Još jednom čestitke svima i do čokljanja! Oh, pardon... mislio sam napisati do čitanja!
Ma sitnica dečki!
Idemo dalje, još dvije tekme, pa ćemo vidjet jesmo zaslužili 3. mjesto.
Svaka čast Štef, Vjeko, a o gazdi više ne treba trošit riječi, bez njega bi bili najobičniji čokljavci! Ima gazda da popiješ minimum dvije pive, ako osvojimo 3. mjesto!
Živio!
Sretno, Martin ... i pažljivo s antispinom Miljenka Škrgatića koji skoro uvijek servira forhendom kratku dosta rezanu servu, odlično prebija FH topspin paralelu i ne zna što bi s dugim, jako dijagonalnim, brzim flah servama... . Njegov antispin ima čak i malo hvatljivosti, ali apsolutno glavno oružje mu je serva + FH... Vrlo je solidan i u čokljanju! Ne paše mu brza igra ... Ostale igrače ne poznajem .
Lijepo molim da maksimalno ozbiljno pristupite meču i uknjižite još jednu vrijednu pobjedu i tako omogućite simpatičnim WD tekstilcima borbu za treće mjesto.
Hvala!
sva sreca sta su mi momci u prosloj ekipi postavili uvjet igranja protiv antispina, tako da to ne bi trebalo bit vecih problema... nadam se... a isto tako se nadam da cu ostati na ova dva "slucajna" poraza do kraja sezone i mgu odmah naglasit da nema predaje do zadnjeg kola jer naganjamo prvo mjesto...
Ma Horvat je opasan, drugi nisu......toliko... ne bi trebali imati problema. A za onaj jedan "slučajan" poraz ćemo još vidjeti za neko vrijeme, kad vas stignemo u ligama ...
Martin je napisao/la:evo ljudi... utakmica odigrana, rezultat je gore... pa sad vi ili se veselite ili placite... kako kome pase...
Martin, super! Svaka vam čast , pokazali ste kvalitetu i neprikosnovenu dominaciju , tako se bori za svoj klub i svoju ekipu, to je Greta vidio kod vas i kada je to skužio sada razvaljuje po ligi!
Za ovaj push tekstilcima imaš od mene odmah jedno kada se nađemo na treningu! Sretno vam dalje i samo derite!