17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#301 Post Postao/la 55 »

Pa da, sve jeste zaista moguće, ali BBNAM? mora fantastično odigrati :eek: da možda izvuče neriješeno :nene: ... vrlo teško. I Rossini i Petričušić imaju igračku prednost (posebno Rossini), no živi bili pa vidjeli! :pivo:
Jopa

#302 Post Postao/la Jopa »

Ej Grče, nemoj tako...
Mi iznenađujemo svako kolo (sebe prvenstveno :zubo: )
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
trnac

#303 Post Postao/la trnac »

Ne prognoziram više naše rezultate. Tamo gdje smo očekivali bod(ove) vratili smo se praznih ruku, ali i obrnuto. :)

Meni je zanimljivija situacija na vrhu. Mladostaši su se usidrili na 3. mjestu :s: i čekaju kiks Reanimatora.
Ako Reanimatori ne kiksaju imati će isti broj bodova i zbog međusobnog poraza će biti 4.
Prema onome što sam vidio, Šoštarić, Tonković i Novkoski neće dozvoliti iznenađenje.
55

#304 Post Postao/la 55 »

Hmmm... dečki moji, bila bi velika pogreška zaključivati unaprijed... Mladost old vet ima dva odlična igrača; bolji od njih dvojice se tek od zadnjeg kola priključio aktivno ekipi (Alen Ivančin). Zadnje dvije sezone je bez nastupa, ali igrao je samo u 1. ligi SOKAZ-a :s: :s: ... Da vidim tko može unaprijed upisati pobjedu protiv njega? :vrag:
A tu je još i Krešimir Kopić :ajooj: ... moglo bi biti protiv njih jaaako čupavo... :mirko: :mljacko:
trnac

#305 Post Postao/la trnac »

Nisam niti gledao tko je igrao, samo sam vidio 7:3. :eek:

Ipak su si napikirali 3. mjesto :zubo:
wolf
Kontakt:

#306 Post Postao/la wolf »

Hmm... :misli: mislim da se slobodno možete pripremit da počinjete s 0:3 ak je s Ivančinom sve u redu ... al i tak vam prvo mjesto ne gine pa vas libo gabri ... :top:
55

#307 Post Postao/la 55 »

Hm... :misli: ... bojim se, wolfy, da si skroz u pravu! :rofl: :rofl: A hebat ga... nema veze :pfff: , nekako ćemo se valjda sčokljat do 5:5, a onda još pobijedimo Nezgode i prvi smo :prvak:
Ali veliko je pitanje hoće li gospodin Ivančin uopće više i igrati... možda baš protiv nas neće! :cheer:

Dogovoren je meč; Intercapital - Mladost old vet u ponedjeljak, 10.12. u 20:00 sati. :cool: :lux:
sinke72
Kontakt:

#308 Post Postao/la sinke72 »

Pun Mun - Reanimatori, u četvrtak u 18.30h u Gredicama. :top:
55

#309 Post Postao/la 55 »

Eto, dečki, izgleda da je utrka za prvaka 17. lige u ovoj sezoni okončana :ne zna: . Večerašnja tekma između Intercapitala i Mladosti old vet se po svoj prilici (a nije prilika nego neprilika :o ) uopće neće odigrati :nono: . Čuli su se kapetan Miki i gospodin Krešimir Kopić, izgleda da je Damir Kopić dobio upalu pluća, gospodin Viher je ozlijedio rame, a Krešimir Kopić skočni zglob :gips: ... tako da su sva trojica izvan stroja :banned: .
Ponudio je kapetan Miki i odgodu, ali je gospodin Kopić pristojno odbio rekavši da to ionako ništa ne bi promijenilo, da su oni zadovoljni tu gdje jesu, te da će se pokušati pokrpati za zadnje kolo :s: :s: ... čovjek je legenda i ljudina i pol! :top:
Još nam preostaje samo odigrati zadnje, 11. kolo protiv Nezgoda i podižemo pehar! :prvak: :cheer: :tulum: Volio bih da se i Murvaj uspije priključiti ekipi da mu se pokušam odužiti za ljetni vikend turnir, tamo me je pristojno počoklj'o, a ja se nepristojno ispromašivao :nene: :nene: :nene: ... a sada lijep pozdrav svima :w: i kidam nalijevo! :trk:
Dren

#310 Post Postao/la Dren »

pa ti stariji momci mogu bit neugodni...štaš tako to ide s godinama valjda :ne zna:

al bome, Mladost Old Vet su čista suprotnost...fakat su mi ostali u super sjećanju. Na moju žalost i sramotu, iako sam im obećao nisam uhvatio vremena navratit na koji trening iako su me par puta pozvali :s:

Morat ću im se odužit bar tjekom zimske stanke.
Šteta za ozljede i bolest, bio bi to super meč.

Nadam se da će ozdravit što prije!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#311 Post Postao/la 55 »

I meni je žao, sensei... neće biti ni :pingic: :macevanje: , a bogme neće biti niti :pivo: :zivili: :drunk: ...
Kako je razgovarao s kapetanom Mikijem, Kopić senior zvuči kao ljudina i pol :mljacko: , fakat mi je žao da nećemo čokljat :retaj: ... sensei, gdje oni treniraju? Neće mi duša biti mirna dok ja ne odčokljam jednu protiv njega... :brukica:
kelemen

#312 Post Postao/la kelemen »

Moram ispraviti Petra, nisam razgovarao s gdin-om kopićem, već s gdin-om Viherom(siguran sam da pridjev "ljudina" vrijedi za sve dečke iz ekipe Mladost old vet).Isto tako, zbirno je Petar pomješao ozljede :gips: , ali to je moja krivnja :misli: :facepalm: .
Gdin Kopić će doći kako bi službeno predao meč(potpisao zapisnik), a meni ostaje žal da nismo imali prilike odigrati s dečkima koji su institucija Sokaza. :s:
Želim im brz oporavak i nadam se da ćemo imati prilike ukrstiti rekete u budućnosti. :top:
Kapetan MIKI
55

#313 Post Postao/la 55 »

Pa da :ajooj: , tako sam i mislio :o ... Znam da Krešimir Kopić ima već dugo vremena probleme s ramenom :rolleyes: , a obzirom da je ime Vilima Vihera prvo navedeno u biltenu vjerojatno je kapetan Miki njega zvao za dogovaranje tekme :blabla: , ali jednostavno sam iz razgovora s kapetanom Mikijem nekako shvatio da je moj keptn razgovarao s Krešimirom Kopićem... a jbg :brukica: , pijanac sam ja oduvijek :zivili: :drunk: :duplo: ...
U svakom slučaju ćemo onda večeras kapetan Miki i ja malo odčokljat da budemo maksimalno spremni za slijedeći tjedan :mljacko: :macevanje: , kada još treba pobijediti i Nezgode! :vrag:
Pale
Kontakt:

#314 Post Postao/la Pale »

Jbg .... Uzaludan Mikijev trening sa softom :cry:

Dečki Vam pustili... pa lako je tako pehare osvajat :zubo:

Reanimatori opasno napadaju 3. mjesto :s:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
kelemen

#315 Post Postao/la kelemen »

Ikota je napisao/la:Jbg .... Uzaludan Mikijev trening sa softom :cry:
Daleko od toga, bilo je super i sigurno će koristiti! :top:
Kapetan MIKI
bill

#316 Post Postao/la bill »

Subota...snijeg...lopata...skliz...bum!..ne boli jako...hladni oblozi-ponedjeljak ujutro ambulanta-slikanje-mirovanje kontrola za sedam dana. Kolega- krevet, visoka temperatura antibiotici mirovanje...tako je propalo jedno sportsko- prijateljsko druženje sa Interkapitalom. Ostaje oporavak i u zadnjem kolu trebamo uzeti bod Feniksu i ostajemo treći. Uz Alenove tri pobjede plus četvrta u paru valjda mi preostali možemo stisnuti barem jednu pobjedu za bod ili i dvije za tri boda. Situacija laka ali dilema teška...Reanimatori su bili bolji u izravnom meču, čitavu sezonu su bili uvjerljivili i apsolutno zavrijeđuju treće mjesto pa je zbilja prava pravcata nepravda (Kalimero) da budu tek četvrti a mi odemo gore za ligu...osim...osim ako Alen zbog profesionalne zauzetosti ne bude mogao igrati, pa ostaje vrlo teška zadaća nama rekonvalescentima da izborimo taj bod...pa ako uspijemo i bez Alena zavrijedili smo treće mjesto, ako ne čestitke Reanimatorima.
Imam nekakav osjećaj da će upravo tako biti a zanimljivo je da me osjećaj rijetko vara.
Dren

#317 Post Postao/la Dren »

Ma peh. Ma samo se vi oporavite. Oduvijek sam slab na vas starije igrače - pogotovo pristojne. Naime, zbilja bih volio u vašim godinama biti takav igrač i naravno, igrati SOKAZ. U neku ruku svih vas vidim kao uzore koji zbilja uživaju u poznim godinama uz najdraži sport i ja bih volio biti takav kad zagazim u vaše godine :s: :s: :s:
A za Fenixovce...možete pročitat moj opsežan :zubo: post o tekmi između njih i Intercapitala. Mali Kvaternik je školovan igrač, kako sam skužio bio je svojevremeno čak i najbolji junior Hrvatske. Ljevak, neugodna igra, sve zna. No na materijale ne reagira najbolje. Cvitković je brz, eksplozivan, odlično igra na stolu. Al isto ima problema s materijalima. Treći igrač je (tko god igrao)je ipak lošiji od svih vaših igrača tako da ćete njega svi dobit.
No kako ste i rekli, Reanimatori su zaslužili treće mjesto zbilja dobrom igrom tjekom cijele sezone. A kako stvari stoje, i četvrto mjesto vas vodi u 16tu ligu pa ako nije do pehara, moći ćete i dogodine ukrstit rekete s njima.

A što se tiće nekog treninga, zbilja moram doći do vas. Još te uvijek utorkom i četvrtkom na Mladosti? Dogovorit ću s Petrom (55 ovdje na forumu ako niste znali) da navratimo malo i da odigramo koju i malo se podružimo.
A i napokon bih volio odigrati sa tim Hardbatom, nabrijavam se na to već mjesecima...na žalost imam jako puno obveza u zadnje vrijeme i ne stignem puno toga i važnijeg od stolnog tenisa :(
nadam se da će za zimske stanke biti vremena.
Do tad, lijep pozdrav!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#318 Post Postao/la 55 »

Gospodine Viher, lijep pozdrav u ime cijelog Intercapitala :top:
Baš se veselim da ste se i Vi javili malo tu i obogatili nam forum... ja još jednom izražavam iskreno žaljenje što nam je meč završio prije nego što je i počeo :( , sportaš sam i volim se nadmetati, stvarno mi je žao što nismo odmjerili snage. :ne zna:
Kao prvo, čuo sam od Drena i Šoštarića i još dosta drugih da ste odlični ljudi :s: , iskusni SOKAZ-ovci i da se hoćete i podružiti :pivo: ... što bi čovjek više mogao i poželiti :D
No čuo sam da ste i vrlo specifični po načinu igre; Vi igrate s travuljagom, Kopić senior sa softom (i da je odličan lovac), a Kopić junior s običnim gumama i to sve bolje i bolje! :banana: :skace:
Pa se iskreno nadam da ću moći ekipirati svoje dečke da se nađemo i odigramo nekakvu prijateljsku tekmu, a s nama će definitivno doći i neizbježni sensei Dren Bilanović! :cheer: :lux: :vozi:
Još jednom Vas lijepo pozdravljam i želim svima brz i efikasan oporavak! :top: :w:
bill

#319 Post Postao/la bill »

Hvala svima na dobrim željama! A Drena ću šutnut nogom u onu stvar zbog izraza "POZNE GODINE"
wolf
Kontakt:

#320 Post Postao/la wolf »

:lol: :lol: :lol: :top: :lol: :lol: :lol:
Odgovorite