SOKAZ forum
11. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
bome je covjek neugodan, i bila je borba za svaki poen, a kamoli za mec.. ipak je prevladala mladost i smirenija ruka...
a sto se tice nasih treninga... uf... cemo da vidimo kako cu ja trenirat, jer mi je raspored nakrcan malo... poslje sezone se bacam samo na treninge, i na igranje pingica, bilo gdje, bilo kako...
a sto se tice nasih treninga... uf... cemo da vidimo kako cu ja trenirat, jer mi je raspored nakrcan malo... poslje sezone se bacam samo na treninge, i na igranje pingica, bilo gdje, bilo kako...
Eto , Tekstilci u furioznom ritmu nastavljaju pobjedama . Protivnik pregažen u blitz pobjedi , dan kada tebi sve ide a njima teško ili nikako . Ipak će zadnje kolo odlučivati o trećem mjestu , teško da će Deda I pobjediti u gostima Golube tak da i HRT mora da padne pred Tekstilcima .
HRT , čudna ekipa - pobjeđuju ili pružaju jak otpor visoko ranginarim ekipama a slabije ekipe u pravilu ih pobjeđuju . Očito im je motivacija za igru vrlo bitan element pa ih ne treba maziti nego odmah punom snagom po najmanju kantu . Za prvaka lige odlučuje zadnji susret Podomonta i Dede II , najpravednije , a tipujem na Podomont ak niš drugo zbog domaćeg terena . Borba za opstanak također neizvjesna , sve su opcije u igri .
Još malo pa gotovo
HRT , čudna ekipa - pobjeđuju ili pružaju jak otpor visoko ranginarim ekipama a slabije ekipe u pravilu ih pobjeđuju . Očito im je motivacija za igru vrlo bitan element pa ih ne treba maziti nego odmah punom snagom po najmanju kantu . Za prvaka lige odlučuje zadnji susret Podomonta i Dede II , najpravednije , a tipujem na Podomont ak niš drugo zbog domaćeg terena . Borba za opstanak također neizvjesna , sve su opcije u igri .
Još malo pa gotovo
U skladu s mojim postom kada je "tekstilcima" bilo najteže55 je napisao/la:Greta, budu li te previše zahebavali ova trojica: Stjepan, Vjeko
![]()
i džapanac
, pređi ti kod nas
![]()
![]()
![]()
, a ja ti poklonim svoju majicu na kojoj piše:"nebu mene niko jebal"!
![]()
![]()
![]()
Šalam se na tuđi račun![]()
![]()
... mislim da ćete čak uloviti treće ili četvrto mjesto. Odigrali ste s cijelim gornjim domom lige, čekaju vas lakše tekme
, a oni se svi još moraju međusobno poklat i rasipati bodove
... Iskoristite to i eto vas na proljeće u 10. ligi s onim čokljavim šibenčanima
![]()
![]()
pa imate jednu zagarantiranu pobjedu!
![]()
![]()
![]()
sretno vam do kraja, Greta glavu gore i počokljaj to tamo sve!
Martin, kada donosiš gajbicu u jazbinu?
Tekstilci, svaka vam čast