11. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#101 Post Postao/la 55 »

Da, vidim da ste svi dobili Škrgatića :s: :s: , ali svima je bio neugodan... :E:
Martin

#102 Post Postao/la Martin »

bome je covjek neugodan, i bila je borba za svaki poen, a kamoli za mec.. ipak je prevladala mladost i smirenija ruka...
a sto se tice nasih treninga... uf... cemo da vidimo kako cu ja trenirat, jer mi je raspored nakrcan malo... poslje sezone se bacam samo na treninge, i na igranje pingica, bilo gdje, bilo kako... :lux:
55

#103 Post Postao/la 55 »

Tada sam i mislio... tek kada završi sezona! :pingic: :macevanje: :cestitamo: :pivo: :zivili:
Martin

#104 Post Postao/la Martin »

samo se bojim jedne stvari... :pivo: ili :pingic: .. :)
čega će bit više... :)
55

#105 Post Postao/la 55 »

:lol: :lol: :lol: ... ma nije važno čega će biti više :nono: , bitno ja samo da pogodimo pravi redoslijed i nema problema :ne zna: ! A to znači: :cestitamo: :kava: :frajer: :pingic: :pivo: :pingic: :zivili: :drunk: :duplo: :gips: :rospija: :azdaja: ... možemo tako probati! :rofl: :rofl:
Martin

#106 Post Postao/la Martin »

hahahahahaha

sve to može samo bez dvije stvari... :P
:azdaja: :rospija:

umjesto toga
:w: :cice: :closed:
japanac

#107 Post Postao/la japanac »

Eto , Tekstilci u furioznom ritmu nastavljaju pobjedama . Protivnik pregažen u blitz pobjedi , dan kada tebi sve ide a njima teško ili nikako . Ipak će zadnje kolo odlučivati o trećem mjestu , teško da će Deda I pobjediti u gostima Golube tak da i HRT mora da padne pred Tekstilcima .
HRT , čudna ekipa - pobjeđuju ili pružaju jak otpor visoko ranginarim ekipama a slabije ekipe u pravilu ih pobjeđuju . Očito im je motivacija za igru vrlo bitan element pa ih ne treba maziti nego odmah punom snagom po najmanju kantu . Za prvaka lige odlučuje zadnji susret Podomonta i Dede II , najpravednije , a tipujem na Podomont ak niš drugo zbog domaćeg terena . Borba za opstanak također neizvjesna , sve su opcije u igri .
Još malo pa gotovo :lux:
Martin

#108 Post Postao/la Martin »

podomont je u pobjedničkom nizu i samo nam podjeda radi za 1. mjesto.. a kaj se tiče te tekme.. jao, kobasice i vino... prije ili poslje, tak svejedno.. :P
wolf
Kontakt:

#109 Post Postao/la wolf »

wolf je napisao/la:Živi bili pa vidjeli :top: ulažem rundu(u jazbini of kors) na textilce da budu na kraju ispred Župe i bar jednog dede :lux:
ko prihvača kladu ??
Martin je napisao/la:wolf, oklada prihvaćena... ja bi reko gajbica.. :P
ako si ti za, ofc..
al da nije deda 3.. :P

jedno kolo prije kraja oklada dobivena :lux: :)
55

#110 Post Postao/la 55 »

55 je napisao/la:Greta, budu li te previše zahebavali ova trojica: Stjepan :afro: , Vjeko :zivili: :drunk: i džapanac :headbang: , pređi ti kod nas :macevanje: :pivo: :rlaunch: :zivili: , a ja ti poklonim svoju majicu na kojoj piše:"nebu mene niko jebal"! :lol: :lol: :lol:
Šalam se na tuđi račun :bonk: :retaj: :zvrko: ... mislim da ćete čak uloviti treće ili četvrto mjesto. Odigrali ste s cijelim gornjim domom lige, čekaju vas lakše tekme :pfff: , a oni se svi još moraju međusobno poklat i rasipati bodove :hihihi: ... Iskoristite to i eto vas na proljeće u 10. ligi s onim čokljavim šibenčanima :rofl: :rofl: :rofl: pa imate jednu zagarantiranu pobjedu! :lol: :lol: :lol:
:wd: sretno vam do kraja, Greta glavu gore i počokljaj to tamo sve! :leti:
U skladu s mojim postom kada je "tekstilcima" bilo najteže :tuctuc: :cekicem: :mama: , mislim da bih se uz wolfa i ja trebao poslužiti pokojom pifom :pivo: , nikada nisam gubio vjeru u kvalitetu i čvrstoču paukove mreže! :rofl:
Martin, kada donosiš gajbicu u jazbinu? :lol: :lol: ... da malo proslavimo terminatorski povratak Grete :rofl: na pobjedničke staze, uz poznati slogan: "I'll be back"! :lol: :lol: :lol:
Tekstilci, svaka vam čast :s: :s: :s: ... bogme ste ovo izveli k'o pravi frajeri! :mirko: :mljacko: :macevanje: :wd:
vjekkk

#111 Post Postao/la vjekkk »

Hvala dečki na povjerenju i čestitkama :top: :top: :cheer: :cheer: :top: :top: . E sad kad smo Bolfiju osigurali pijaćicu, idemo po mali pehar... Bravo mi!! :cerek: :cerek:
Martin

#112 Post Postao/la Martin »

ne bježim od oklade, samo da se zna.. gajbica dolazi zajedno samnom kad je trening kod vas... :P
javite mi kad i nema frkica...
s(p)retno ste izvukli borbu za 3. mjesto.. :P
da vidimo kak ćete na treningu bit...
vjekkk

#113 Post Postao/la vjekkk »

Bravo Martine, to je pravi duh . Ako pijes kao sto igras bit ce nam zabavno do zore... :top: ;) . Apsolutno si pozvan na trening i druzenje! Samo da mi izborimo tu broncu... A vi imate i tezu zadacu. Samo hrabro. Navijam za vas...iako mi je Melti drag... :lux: :lux: :cheer: :cheer:
55

#114 Post Postao/la 55 »

Zovite i mene :pivo: :zivili: :pingic: :macevanje: ... sve ću vas počokljat :retaj: :vrag:, ili ćete vi mene :tuctuc: :cekicem: :zvrko:
vjekkk

#115 Post Postao/la vjekkk »

55 je napisao/la:Zovite i mene :pivo: :zivili: :pingic: :macevanje: ... sve ću vas počokljat :retaj: :vrag:, ili ćete vi mene :tuctuc: :cekicem: :zvrko:
Deal! :top:
55

#116 Post Postao/la 55 »

Zavrnem i ja kojeg rundeka, nema problema :pfff: ... kad bi se barem sasvim slučajno još tamo našli i brodići s Timom Bolfanom... :pivo: :zivili: i još možda poneki čokljavac iz KŠ... :lol: :lol: :lol:
Martin

#117 Post Postao/la Martin »

daj onda dofuraj te čokljavce da ja to porešavam sve svojim spinom... :P
vjekkk

#118 Post Postao/la vjekkk »

Martin je napisao/la:daj onda dofuraj te čokljavce da ja to porešavam sve svojim spinom... :P
imas spin? :zubo: :confused:
55

#119 Post Postao/la 55 »

:lol: :lol: :lol: ... Vjeko, nesretniče jedan... :rofl: :rofl: ... nek si mu rekao :E: :vrag: , lako mu se tu razmetati po forumu :komp: .
Sčokljat ćemo mi njega uživo! :cheer: :lux:
wolf
Kontakt:

#120 Post Postao/la wolf »

vjekkk je napisao/la: imas spin? :zubo: :confused:
:rolleyes: :brukica: :mama: :jumping:
Odgovorite