17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

#321 Post Postao/la Pale »

bill je napisao/la:Hvala svima na dobrim željama! A Drena ću šutnut nogom u onu stvar zbog izraza "POZNE GODINE"
Možda je Dren mislio na POROZNE godine , pošto puštate tekme na sve strane :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#322 Post Postao/la trnac »

Pozdrav ekipi Mladostaša, brzo se oporavite.

:top:
55

#323 Post Postao/la 55 »

Pa dobro sad :rolleyes: , nisam nikako ja htio prvi to spomenuti :no: , ali kad već gospodin Viher jeste, onda moram svom sensei Bilanoviću postaviti pitanje :?: :misli: :confused: ... Sensei, kako si uspio u jedva tri i pol reda teksta četiri puta dečkima nabiti godine na nos :ne zna: ? Legendo, svaka ti čast! :s: :s: ... 'Ajde još malo... :lol: :lol: :lol:
Šalim se :vidiga: :belj: :fucka: , ali fakat je ispalo kao da trebaju dečki biti sretni što uopće hodaju ulicom i dišu zrak, a porazbijali su nam preko pola lige! :o :brukica: Nesretni moj sensei :nene: :nene: , c c c... ali odužit ćemo se mi već nekako dečkima kada se nađemo s njima na treningu! :pivo: :pivo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#324 Post Postao/la ib »

bill je napisao/la:A Drena ću šutnut nogom u onu stvar zbog izraza "POZNE GODINE"
:rofl: :rofl: :rofl:
Dren

#325 Post Postao/la Dren »

bill je napisao/la:Hvala svima na dobrim željama! A Drena ću šutnut nogom u onu stvar zbog izraza "POZNE GODINE"
Povlačim izjavu :top: :rofl:
Legendarno! :lol:

:s: :s: :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Jopa

#326 Post Postao/la Jopa »

Momci, nasmijali ste me do suza :lol: :lol: :lol:
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
bill

#327 Post Postao/la bill »

Sve u redu, nisam ni ja ozbiljno mislio za šutiranje, ali za ubuduće svima na znanje mi smo u godinama odmah iza najboljih!!!
55

#328 Post Postao/la 55 »

Ma znam to ja :bis: ... ne zna moj sensei Bilanović :nono: , ali s nogom u dupetu je i on naučio! :rofl:
Meč 11. kola Nezgode - Intercapital igra se u ponedjeljak, 17. prosinca u 19:00 sati. :cheer:
Dren

#329 Post Postao/la Dren »

55 je napisao/la:Ma znam to ja :bis: ... ne zna moj sensei Bilanović :nono: , ali s nogom u dupetu je i on naučio! :rofl:
samo ti provociraj, trolu jedan :rofl:
na slijedećem treningu ti ni seta neću dat paš vidit :mad:
:D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#330 Post Postao/la trnac »

Cvjećarnica Nela : BBNAM 5:5
Jopa

#331 Post Postao/la Jopa »

Bome bod, ogromni bod!

U prvom redu čestitke Cvjećarima na odličnoj igri, bilo zabavno igrati.

Idemo redom:
Mečevi s Rossinijem jednosmjerna brza cesta ka porazu (ili pobjedi ovisi s koje strane se gleda :))
Dok su ostali mečevi bili puno napetiji. S naglaskom na puno.
Moj prvi meč s Petričušićem mi je jedna od najboljih izvedbi ikad. Za razliku od mog standardnog napada pimplom, ovog puta sam napadao i bekendom i forhendom. I to prilično precizno. Neke poteze si nisam mogao objasniti kako je to ušlo. Ali ulazilo mi je :D
Odličan je to osjećaj kad ti uđu loptice koje inače ne ulaze :cheer:

Što se tiče mog drugog meča, taj je bio još napetiji. Prva 3 seta fix.
Prvi set okrenuo 9:7, drugi skoro okrenuo 9:7, imao par set lopt, ali šipak.
U trećem setu opet fix.
I stvarno velika pohvala Draženu. Na čini mi se 11:11, on je imao servis, i odservirao je opasnu, kratku, vrlo nisku servu koju sam čini mi se odmah pospremio u mrežu. I čovjek je zvao nets. Ja ga nisam vidio, ali je poštenjačina čuo i zvao. Svaka čast. :top:
Na kraju sam dobio set taj, a u 4. poveo rano i samo održavao razliku.

Sinke ista stvar, napeti mečevi.
Misliš gotov poen, sad će je ubit (drocu okruglu), kad ono vraća se loptica nazad, pa onda ovaj preuzme i napadne. Ovaj vrati nezgodno, odigra se pimpl, napad, lov, pimpl, napad i bam. (nap.a svejedno je koji je "ovaj")
Tako se odigrao jedan poen na samom kraju seta. Odlično.

Par. Dobili smo prvi put par u ovoj ligi i to za bod vrijedan par.

I sad s tim bodom možemo guzu obrisat.
Jer u međusobnom remiju protiv Veluxa oni su osvojili više setova 18:19 (pas mater trećem :))
Morat ćemo uzet bod Pun Munu sljedeći tjedan :)

Jedan mamićevski: Ajmoooooooo

PS. volim sokaz :cerek:
Dren

#332 Post Postao/la Dren »

:s:
Pusti...Dobro je dok ti samo loptice ulaze :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#333 Post Postao/la ib »

jedan za izvještaj :s: i jedan za šalu :s:
trnac

#334 Post Postao/la trnac »

Velux arhitekti vs. Cvjećarnica Nela dogovoreno za srijedu u 19:00.
bill

#335 Post Postao/la bill »

Siniša ! Crni Siniša ! Taman vas nahvalimo a vi odmah demantirate ! Sada nam više ne treba bod protiv Feniksa pa možemo lijepo doći i bez opterećenja im uzeti tri..ha...ha...ha ili jedan...ili nijedan.
Jopa

#336 Post Postao/la Jopa »

Evo dogovorili i mi,
četvrtak, 20 h, Gredice, Pun Mun i mi, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede :zubo:
trnac

#337 Post Postao/la trnac »

Jesu li odigrane utakmice za koje nedostaju rezultati i ako jesu, zna li tko rezultat?
Možda voditelj lige? ;)

TELEPATIJA... upravo su rezultati upisani :zubo:
55

#338 Post Postao/la 55 »

Da... upravo se i ja ugodno iznenađujem... :s: :s:
trnac

#339 Post Postao/la trnac »

Rugvica razmontirala Novi Zagreb 6:4!!!

E da, nije igrao Matej...

KRIVO!!! Sada će Rugvica realno biti 4., Reanimatori 5. i Cvjećarnica Nela 6.

Sada Rugvica realno može biti 3.!!!
Zadnja izmjena: trnac, dana/u ned pro 16, 2012 6:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
55

#340 Post Postao/la 55 »

Čini mi se da je Matej popizdio :mad: nakon utakmice protiv nas, očekivao je svakako pobjedu i silno se razočarao :bonk: :tuzni: ... mislim da je ostao u komi kada sam ga ja ščokljo :retaj: :vrag: , jer prije meča protiv mene dobio je Daniela :o izvukavši 0:2 u setovima :s: . Tada je gospodin Safić (tijekom zagrijavanja Mateja i mene za 8. singl) izjavio da imaju prvaka lige, a i naše akcije u meču nisu stajale baš najbolje :rofl: :rofl: , gubili smo 3:4 :znoj: .
Tada sam ja dobio Mateja 3:1 i Miki razbio Safića :cekicem: 3:0, a Daniel totalno povampiren sa mnom u paru Kvaternika i Cvitkovića 3:2 za konačnih 6:4 :cheer: :lux: .
Mislim da je nakon tih parova Matej rekao da više neće igrati kad već ne mogu biti prvi... :ne zna:
Odgovorite