NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri - zima 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
WaterDog

PostPostano: sri vel 06, 2013 12:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Facepalm prokleti drogeraši
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: sri vel 06, 2013 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ja evo pauziram u treniranju, nebili bio bar polovično spreman za turnir Very Happy
još uvijek problemi s kičmicom, al s jednim voltarenom ko prošle subote mislim da ću moći Clint

proći skupinu Very Happy

Samo 1 voltaren???? Pa to onda nije baš neka bol Confused
Ako buš samnom u skupini samo sanjaj prolaz Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: čet vel 07, 2013 8:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae. tu i tamo me zašteka pa je voltaren više manje preventiva.
nije strašno, samo trebam izbjegavati saginjanje po lopticu ROFL
A što se tiće našeg susreta, vjeruj mi, bilo mi je drago što sam te izbjegao prošli turnir. Jest imam dobar omjer u međusobnim susretima, al uvijek sam se mučio i provlačio do sad, uz puno sreće i pomoći s tvoje strane. Sad igraš mirnije i manje griješiš a dobro me poznaš i nije mi svejedno kad si s druge strane stola Klanja se
Al svejedno, ako naletiš na mene, čuvaj se, morat ćeš odigrat najbolje što znaš - poznam i ja tvoju igru Clint Very Happy
Pale

PostPostano: čet vel 07, 2013 9:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren ... bitno da se mi podruzimo a pobjednik je na kraju nebitan Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kelemen

PostPostano: čet vel 07, 2013 10:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Dren ... bitno da se mi podruzimo a pobjednik je na kraju nebitan Thumbs up

Poop Hihihi
55

PostPostano: čet vel 07, 2013 11:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tako je, kapetane Miki Thumbs up , kada vas ja sve skupa počokljam Sibom po guzi onda se možemo baviti i najvažnijim stvarima - druženjem! ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
mcanadi

PostPostano: čet vel 07, 2013 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL

mikijevi postovi me uvijek nasmiju, svaka cast Smile

ajde kad se prica o cokljanju .. dolazim sa 1.5/1.3 gumama na turnir pa se pazite Kava
[Vrh]
55

PostPostano: čet vel 07, 2013 1:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oh ne... Ajooj Facepalm
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet vel 07, 2013 1:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mcanadi (napisa):
ajde kad se prica o cokljanju .. dolazim sa 1.5/1.3 gumama na turnir pa se pazite Kava

Nema ništa bolje od Dormeo madraca na reketu Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: čet vel 07, 2013 3:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mcanadi (napisa):
ROFL

mikijevi postovi me uvijek nasmiju, svaka cast Smile

Nemoj zaboravit ljepilo i stare gume Zubo

[Vrh]
Pale

PostPostano: čet vel 07, 2013 3:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da Kelemen u pravu si Thumbs up

kak si me samo prokužil Confused

Mad

[Vrh]
mcanadi

PostPostano: čet vel 07, 2013 7:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bez brige BH je nov i dobar al je zato FH toliko star da nadoknadi svjezinu BHa Smile

bez obzira na to ljepilo i gume su u torbi ^^
[Vrh]
55

PostPostano: pon vel 11, 2013 9:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Još dobra dva turnira su iza nas Pfff , Škreba je u glavnoj ulozi! Klanja se
U subotu (14.-17. liga) je u finalu Augustinović pobijedio Škreblina Cekicem po glavi , da stvar bude interesantnija njih su dvojica čak bili i u istoj grupi (gdje je također pobijedio Augustinović), tako da je Škreba dva puta kapitulirao od istog suparnika u jednom danu Predaja Visi ...
Ali zapravo se Škreba tek došao zagrijati za slijedeći dan, kada je osvojio turnir 10.-13. lige Klanja se Klanja se Klanja se . U finalu je pobijedio Mikolića, ako se ne varam. Rolling Eyes
Turniri su bili odlični, jedva čekam slijedeći... Cheer Juhuu
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon vel 11, 2013 9:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovaj subotnji, nemam riječi Klanja se Klanja se Klanja se
14 skupina, od toga 30tak igrača koji su bolji od mene ROFL
ok očekivao sam tako nešto od 10-13. lige al od 14-17te baš i ne.
Provukao se u razigravanje (brojali se poeni u zatvorenom krugu i za 2 osvojena poena više -bio prvi u skupini Zubo )

U polufinalu sve mlađahni momci ispod 30. dvojica i ispod 20 kako mi se čini.
Dolaze nove snage, i tako i treba biti.
Svaka čast polufunalistima, dva izvrsna meča...doduše jednosmjerna. Ova dvojica preko 20 godina ipak iskusniji i od početka se vidjelo da će više ili manje lako izači na kraj sa borbenošću mlađih protivnika. I Korman i Perković su vračali čuda, al Augustinović i Škreba dovoljno konzistentni da ostave momke bez osvojena seta.

Od ostalih farforita (tm by RK) Veger nije imao odgovora na izvsnog Škrebu, i iako je imao 9:2 u četvrtom setu za preokret na 2:2 i čak i prasicu na 9:9 koju ni Bolt ne bi stigao, Škreba je odigrao 11 poena iz snova...za gledat i nevjerovat. Šteta za Ivana, za njega se sve stvari krivo posložile. Naletit u 1/8 finala na prvog nositelja nije baš zabavno. Iako, Veger može Škrebu dobit bar u 50% slučajeva, Škreba je odigrao maestralno taj meč. Boris Kosovac isto nastradao od jako dobro raspoloženog Mateja, jednostavno se nije moglo ukrotiti toliko lopti za redom. Bajto i Milas nisu uspjeli probiti mladog Kormana odnosno Perkovića iako su oba meča bila neizvjesna...jednostavno mladci toliko toga mogu vratit da iskusnjare gube zbog iscrpljenosti Very Happy

Čestitke svima koji su se pojavili. Posebice Augustinoviću na fakat dobroj igri, Milasu na izvrsnom napretku usprkos ozljedama i heheh godinama, Dominiku i Tinu te Kobilšek Ivanu koji je prošli turnir ispao bez pobjede u skupini, a u ovom ušao u 1/8 finala i tamo umalo izbacio izvrsnog Milasa Klanja se Na škrebu ne treba trošiti riječi, evo kako vidim osvojio je slijedeći turnir Eeeek!

Za nedjeljni turnir očekujem detaljniji izvještaj, pa znate da nisam bio Very Happy
D-Tech

PostPostano: pon vel 11, 2013 5:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drene nemogu vjerovat koliko si stvari zapamtio sa turnira, pa jel ti to u tekicu zapisuješ? ROFL Uglavnom najveći zajeb je napravio Škreba - prvo što je bio 2. u grupi, a onda što je dobio mene. Laughing
Turnir odličan, dolaze novi klinci u velikom naletu, vidi se da se dosta igra i trenira.
a_marko

PostPostano: uto vel 12, 2013 9:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na čestitkama! Juhuu

Šta reći... turnir je po mom mišljenju bio zbilja jak. Tenk
Ždrijeb je bio takav da je mene i Škrebu odmah strpao u istu grupu. Taj prvi meč između nas je prošao nekako "lakše". Završio je 3:1 za mene, a osim toga drugačije sam igrao. U tom prvom meču više sam ja napadao Mateja nego on mene. Nakon toga sam igrao 1/8 sa G. Zovkom. On inače meni nikako ne leži. Ubije me sa svojim servama. Do tada smo imali 1:1 rezultat u međusobnim partijama. Na kraju, jedva sam uspio čovjeka dobiti u 5 setova. Čak sam se u jednom trenutku predao.
Poslije njega Čivić, pa Korman. Dominik me nikad do sada nije dobio a igrali smo 3-4-5 puta. Ne sjećam se točno. Dominik je vrlo kvalitetan igrač i on mora i može igrati bolje. Koliko sam s njim pričao, ide u višu ligu, sigurno će steći neko iskustvo više i ne vjerujem da ću idući put biti tako uvjerljiv protiv njega.

Finale sa Škreblinom sasvim drugačija priča nego naš prvi meč. Svaka mu čast, ja mu skidam kapu s glave. Ulazio je na sve živo. Na moju servu, na kratke loptice... nevjerovatno. I pogađao. Prvi je napadao, uvijek je bio tu jednu lopticu prije u napadu. Ona dva seta me pomeo, nisam imao rješenja kako igrati protiv toga. U 4. setu on je imao meč lopticu, tu sam se nekako izvukao, pa nakon toga (ili prije - nebitno) ona odvratna prasica kad sam pogodio polovicu mrežice a loptica se prebacila preko, kao da je odlučila ishod. 5. set otišao u moju korist.

U nedjelju nisam bio, ujutro sam se probudio, sve i jedan mišić od vrata do stopala mi se upalio. Žao mi je što nisam barem došao gledati Škrebu u glavnoj ulozi. Drago mi je što je upravo on osvojio nedjeljni turnir. Cheer Cheer

Sad slijedi odmor do subote Zzz , a onda u nove pohode. Very Happy
Tko zna... možda opet iznenadimo. Laughing
[Vrh]
55

PostPostano: uto vel 12, 2013 11:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... Marko, strašno si igrao u subotu Klanja se Klanja se , imaš nevjerojatan osjećaj za spin! Clint
U nedjelju je turnir bio još jači Mirko , bilo je super za igrati! Thumbs up ... stvarno nisam znao koga prognozirati za favorita Pojma nemam ...
Svakako, vidimo se u subotu, turnir će biti bitno jači od ovih prije što je zapravo dobro Zubo , ovdje će već slabiji igrači zaista dosta loše proći Sibom po guzi ... ali iskustvo stečeno igranjem ovakvih turnira dobar je preduvjet za igrački napredak i postavljanje viših kvalitativnih kriterija pinganja, barem za one koji treniraju i pokušavaju naučiti više nego što znaju danas. Banana dancing Bis Mah mah
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 12, 2013 7:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eno i rezultata. Nisam ja!
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri vel 13, 2013 10:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gledam sad malo rezultate drugog turnira ... grupa 9 Eeeek! :strava: kolko dugo se to igralo ? Kava Kokice i na kraju si 4. a pobjedio si pobjednika grupe Ajooj ROFL Rolling Eyes a slična situacija samo s dva seta manje i u grupi 8 ROFL

Kaj se tiče trećeg turnira , vidim bilo napeta polufinala dva bum bum igrača ispala ROFL Zubo al bilo je gusto , šteta Žile... biće bolje ovu subotu Rolling Eyes
šteta i za gvardijolu ROFL trebo si bar Martina nabit ,kad već izbjegava platit gajbu Azdaja Zubo
55

PostPostano: pet vel 15, 2013 11:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Alo, čokljavci Evil ... da vas sutra vidim... Retaj
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 3 / 6.