| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
WaterDog
|
Postano: sri vel 06, 2013 12:44 pm Naslov
: |
|
|
prokleti drogeraši |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri vel 06, 2013 12:45 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | ja evo pauziram u treniranju, nebili bio bar polovično spreman za turnir
još uvijek problemi s kičmicom, al s jednim voltarenom ko prošle subote mislim da ću moći
proći skupinu  |
Samo 1 voltaren???? Pa to onda nije baš neka bol
Ako buš samnom u skupini samo sanjaj prolaz  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet vel 07, 2013 8:47 am Naslov
|
|
ae. tu i tamo me zašteka pa je voltaren više manje preventiva.
nije strašno, samo trebam izbjegavati saginjanje po lopticu
A što se tiće našeg susreta, vjeruj mi, bilo mi je drago što sam te izbjegao prošli turnir. Jest imam dobar omjer u međusobnim susretima, al uvijek sam se mučio i provlačio do sad, uz puno sreće i pomoći s tvoje strane. Sad igraš mirnije i manje griješiš a dobro me poznaš i nije mi svejedno kad si s druge strane stola
Al svejedno, ako naletiš na mene, čuvaj se, morat ćeš odigrat najbolje što znaš - poznam i ja tvoju igru  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet vel 07, 2013 9:51 am Naslov
|
|
Dren ... bitno da se mi podruzimo a pobjednik je na kraju nebitan  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: čet vel 07, 2013 10:50 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dren ... bitno da se mi podruzimo a pobjednik je na kraju nebitan  |
 _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet vel 07, 2013 11:15 am Naslov
|
|
Tako je, kapetane Miki , kada vas ja sve skupa počokljam onda se možemo baviti i najvažnijim stvarima - druženjem!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mcanadi
|
Postano: čet vel 07, 2013 11:43 am Naslov
|
|
mikijevi postovi me uvijek nasmiju, svaka cast
ajde kad se prica o cokljanju .. dolazim sa 1.5/1.3 gumama na turnir pa se pazite  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet vel 07, 2013 1:13 pm Naslov
|
|
Oh ne...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet vel 07, 2013 1:31 pm Naslov
|
|
| mcanadi (napisa): | ajde kad se prica o cokljanju .. dolazim sa 1.5/1.3 gumama na turnir pa se pazite  |
Nema ništa bolje od Dormeo madraca na reketu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet vel 07, 2013 3:04 pm Naslov
|
|
| mcanadi (napisa): |
mikijevi postovi me uvijek nasmiju, svaka cast
ajde kad se prica o cokljanju .. dolazim sa 1.5/1.3 gumama na turnir pa se pazite  |
Nemoj zaboravit ljepilo i stare gume  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet vel 07, 2013 3:06 pm Naslov
|
|
Da Kelemen u pravu si
kak si me samo prokužil
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
mcanadi
|
Postano: čet vel 07, 2013 7:03 pm Naslov
|
|
bez brige BH je nov i dobar al je zato FH toliko star da nadoknadi svjezinu BHa
bez obzira na to ljepilo i gume su u torbi ^^ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon vel 11, 2013 9:14 am Naslov
|
|
Još dobra dva turnira su iza nas , Škreba je u glavnoj ulozi!
U subotu (14.-17. liga) je u finalu Augustinović pobijedio Škreblina , da stvar bude interesantnija njih su dvojica čak bili i u istoj grupi (gdje je također pobijedio Augustinović), tako da je Škreba dva puta kapitulirao od istog suparnika u jednom danu ...
Ali zapravo se Škreba tek došao zagrijati za slijedeći dan, kada je osvojio turnir 10.-13. lige . U finalu je pobijedio Mikolića, ako se ne varam.
Turniri su bili odlični, jedva čekam slijedeći...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon vel 11, 2013 9:36 am Naslov
|
|
ovaj subotnji, nemam riječi
14 skupina, od toga 30tak igrača koji su bolji od mene
ok očekivao sam tako nešto od 10-13. lige al od 14-17te baš i ne.
Provukao se u razigravanje (brojali se poeni u zatvorenom krugu i za 2 osvojena poena više -bio prvi u skupini )
U polufinalu sve mlađahni momci ispod 30. dvojica i ispod 20 kako mi se čini.
Dolaze nove snage, i tako i treba biti.
Svaka čast polufunalistima, dva izvrsna meča...doduše jednosmjerna. Ova dvojica preko 20 godina ipak iskusniji i od početka se vidjelo da će više ili manje lako izači na kraj sa borbenošću mlađih protivnika. I Korman i Perković su vračali čuda, al Augustinović i Škreba dovoljno konzistentni da ostave momke bez osvojena seta.
Od ostalih farforita (tm by RK) Veger nije imao odgovora na izvsnog Škrebu, i iako je imao 9:2 u četvrtom setu za preokret na 2:2 i čak i prasicu na 9:9 koju ni Bolt ne bi stigao, Škreba je odigrao 11 poena iz snova...za gledat i nevjerovat. Šteta za Ivana, za njega se sve stvari krivo posložile. Naletit u 1/8 finala na prvog nositelja nije baš zabavno. Iako, Veger može Škrebu dobit bar u 50% slučajeva, Škreba je odigrao maestralno taj meč. Boris Kosovac isto nastradao od jako dobro raspoloženog Mateja, jednostavno se nije moglo ukrotiti toliko lopti za redom. Bajto i Milas nisu uspjeli probiti mladog Kormana odnosno Perkovića iako su oba meča bila neizvjesna...jednostavno mladci toliko toga mogu vratit da iskusnjare gube zbog iscrpljenosti
Čestitke svima koji su se pojavili. Posebice Augustinoviću na fakat dobroj igri, Milasu na izvrsnom napretku usprkos ozljedama i heheh godinama, Dominiku i Tinu te Kobilšek Ivanu koji je prošli turnir ispao bez pobjede u skupini, a u ovom ušao u 1/8 finala i tamo umalo izbacio izvrsnog Milasa Na škrebu ne treba trošiti riječi, evo kako vidim osvojio je slijedeći turnir
Za nedjeljni turnir očekujem detaljniji izvještaj, pa znate da nisam bio  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: pon vel 11, 2013 5:35 pm Naslov
|
|
Drene nemogu vjerovat koliko si stvari zapamtio sa turnira, pa jel ti to u tekicu zapisuješ? Uglavnom najveći zajeb je napravio Škreba - prvo što je bio 2. u grupi, a onda što je dobio mene.
Turnir odličan, dolaze novi klinci u velikom naletu, vidi se da se dosta igra i trenira. _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: uto vel 12, 2013 9:37 am Naslov
|
|
Hvala na čestitkama!
Šta reći... turnir je po mom mišljenju bio zbilja jak.
Ždrijeb je bio takav da je mene i Škrebu odmah strpao u istu grupu. Taj prvi meč između nas je prošao nekako "lakše". Završio je 3:1 za mene, a osim toga drugačije sam igrao. U tom prvom meču više sam ja napadao Mateja nego on mene. Nakon toga sam igrao 1/8 sa G. Zovkom. On inače meni nikako ne leži. Ubije me sa svojim servama. Do tada smo imali 1:1 rezultat u međusobnim partijama. Na kraju, jedva sam uspio čovjeka dobiti u 5 setova. Čak sam se u jednom trenutku predao.
Poslije njega Čivić, pa Korman. Dominik me nikad do sada nije dobio a igrali smo 3-4-5 puta. Ne sjećam se točno. Dominik je vrlo kvalitetan igrač i on mora i može igrati bolje. Koliko sam s njim pričao, ide u višu ligu, sigurno će steći neko iskustvo više i ne vjerujem da ću idući put biti tako uvjerljiv protiv njega.
Finale sa Škreblinom sasvim drugačija priča nego naš prvi meč. Svaka mu čast, ja mu skidam kapu s glave. Ulazio je na sve živo. Na moju servu, na kratke loptice... nevjerovatno. I pogađao. Prvi je napadao, uvijek je bio tu jednu lopticu prije u napadu. Ona dva seta me pomeo, nisam imao rješenja kako igrati protiv toga. U 4. setu on je imao meč lopticu, tu sam se nekako izvukao, pa nakon toga (ili prije - nebitno) ona odvratna prasica kad sam pogodio polovicu mrežice a loptica se prebacila preko, kao da je odlučila ishod. 5. set otišao u moju korist.
U nedjelju nisam bio, ujutro sam se probudio, sve i jedan mišić od vrata do stopala mi se upalio. Žao mi je što nisam barem došao gledati Škrebu u glavnoj ulozi. Drago mi je što je upravo on osvojio nedjeljni turnir.
Sad slijedi odmor do subote , a onda u nove pohode.
Tko zna... možda opet iznenadimo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto vel 12, 2013 11:02 am Naslov
|
|
Da... Marko, strašno si igrao u subotu , imaš nevjerojatan osjećaj za spin!
U nedjelju je turnir bio još jači , bilo je super za igrati! ... stvarno nisam znao koga prognozirati za favorita ...
Svakako, vidimo se u subotu, turnir će biti bitno jači od ovih prije što je zapravo dobro , ovdje će već slabiji igrači zaista dosta loše proći ... ali iskustvo stečeno igranjem ovakvih turnira dobar je preduvjet za igrački napredak i postavljanje viših kvalitativnih kriterija pinganja, barem za one koji treniraju i pokušavaju naučiti više nego što znaju danas.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto vel 12, 2013 7:02 pm Naslov
|
|
Eno i rezultata.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri vel 13, 2013 10:29 am Naslov
|
|
Gledam sad malo rezultate drugog turnira ... grupa 9 :strava: kolko dugo se to igralo ? i na kraju si 4. a pobjedio si pobjednika grupe a slična situacija samo s dva seta manje i u grupi 8
Kaj se tiče trećeg turnira , vidim bilo napeta polufinala dva bum bum igrača ispala al bilo je gusto , šteta Žile... biće bolje ovu subotu
šteta i za gvardijolu trebo si bar Martina nabit ,kad već izbjegava platit gajbu  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet vel 15, 2013 11:03 pm Naslov
|
|
Alo, čokljavci ... da vas sutra vidim...  |