1. liga proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Footloose

1.liga proljeće 2013.

#21 Post Postao/la Footloose »

Show must go on... :cheer: ... za početak nije loše... :B:
sex & drugs & rock'n'roll !
wolf
Kontakt:

#22 Post Postao/la wolf »

kaj radek ti ne priznaš temu koju cvijo otvori a? :confused: :rofl: :zubo:
ČUPKO

#23 Post Postao/la ČUPKO »

malo si je spil direktora pa ne vidi dobro a ti wolfi moraš sve skužit. :gitara: :headbang:
Footloose

#24 Post Postao/la Footloose »

ne direktora, nego tuduma i to onoga od koje li se kosa frcka.
Sorry, decki, nisam videl :cekicem: da je vec otvorena tema, a kamoli odgovore na temu. Cvijo, oprosti... :s:
sex & drugs & rock'n'roll !
Burke

#25 Post Postao/la Burke »

JTR1 - www.graviola.hr 5:5.
Bio je to pravi SOKAZ-ovski meč.
Domaći teren je (standardno) odigrao važnu ulogu, osim u slučaju Viktora koji je odigrao maestralno).
Moram priznati da je meni to bio prvi službeni meč u Jazbini nakon više godina, i da se nisam nikako snašao!
Dex i Jura odigrali odlično protiv mene, protiv Rožmana se mučili i okrenuli oba meča.
Srki je kapetanski odlučio zamijeniti Cviju nakon prve partije (valjda se štelao na mene? :rofl: ), ali je podcijenio moje "gimnastičarske" sposobnosti i lego je (nakon što je vodio 2:1). :D
Neću ni spominjati kakav je to meč bio: standardno dugačak i "negledljiv". :horor:
U paru prva dva seta nekako prelagano na našu stranu, a onda umjesto da završimo meč, mi stali i na kraju jedva izvukli meč!
Sve u svemu - najpravedniji rezultat. Čestitke domaćinima na dobroj borbi i standardno dobroj atmosferi.
Usput, u isto vrijeme igrali i Trans Agram i Nabava. Rezultat: 7:3 za Trans Agram.
wolf
Kontakt:

#26 Post Postao/la wolf »

Burke je napisao/la:J
Neću ni spominjati kakav je to meč bio: standardno dugačak i "negledljiv". :horor:
Bome ... :rolleyes: istina , Viktor je pobegel iz dvorane da ne gleda i došel k nama u prostoriju ...kad ono... :eek: umjesto Totenham - Inter, preko cijelog ekrana dva gimnastičara u rovovskom ratu :ajooj: ubrzo je potiho psovajući i mrmljajući si u bradu te kršeći ruke od nervoze pobjegao van na zrak . :zubo:
Izra
Kontakt:

#27 Post Postao/la Izra »

wolf je napisao/la: preko cijelog ekrana dva gimnastičara u rovovskom ratu :ajooj:
:rofl:
Iceman

#28 Post Postao/la Iceman »

evo, dogodilo se i to, tugo je spusio tricu:-)

namlatili nas jucer marac, kasic i bakmaz...sve nade o pozitivnom rezultatu nam je rasprsio bakmaz prvom partijom u kojoj je dobio thamma :s:

do kraja smo jos jedino ja i sos dobili bakmaza i to je bilo to...

inace, bakmaz me ugodno(neugodno :E: ) iznenadio svojom dobrom igrom...ako ovako moze svaku odigrat, predvidjam mu lijepu buducnost i sigurnu pozitivu u svojoj prvoj sezoni 1ve lige...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
mixer

#29 Post Postao/la mixer »

prvo baki treba pobijediti neke u prećkom pa onda može razmišljati o pozitivi u 1 razredu.mada kad vidim da već ma 3 pobijede i nije neka jaka liga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:a kako ste vi to zamislili dobar i pozitivan rezultat sa kašom i marincem.serijal fantastičnih filmova je nedeljom u 20 na drugom programu :zubo: :zubo: :zubo:
Iceman

#30 Post Postao/la Iceman »

haha, ovak je trebalo bit...radimo 3cu na bakmazu, tugo i ja dobivamo kasica i borimo se za 6tom partijom u paru ili da neko skine marca...

to je bio racun...bez krcmara :cerek:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
mixer

#31 Post Postao/la mixer »

A onda je svizac zamotao cokoladu :B: :B: :cheer: :cheer:
Brod

#32 Post Postao/la Brod »

Klasa optimist ima samo u jedrenju... :rolleyes:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Iceman

#33 Post Postao/la Iceman »

a cuj, neki plan treba imat i vjerovat da se moze ostvarit...kaj ne? inace bi se mogli prije svakog meca unaprijed predat...

nisam ja ni u jednom trenutku rekao da je plan realan...ali da bi dobili mec to smo trebali ostvarit...i nije nemoguce...i ja i tugo smo dobivali kasica, tugo je dobivao marinkovica (dobivao sam ga i ja par puta ali davno...)...jedino smo se presli u bakmazu za kojeg nismo znali da je tak dobar...

od tuda i moj pocetni komentar...ne vidim u cemu je problem? :rolleyes:
mixer

#34 Post Postao/la mixer »

Nema problema .tak i brod misli i vjeruje da mogu dobiti nas.malo realnije ali ipak utopija.hahaha :cerek: :cerek: :zubo: imamo i mi bakija koji ce iznenaditi
Brod

#35 Post Postao/la Brod »

Dobro,jel može više neko nalupati tog Mikulca ili kaj... :confused:
Pa kakva je to neozbiljna liga! :rofl:
wolf
Kontakt:

#36 Post Postao/la wolf »

Obećaj ledenom dio od klade i koju kobaju i da vidiš... kad se napali :woohoo: :zubo:
Brod

#37 Post Postao/la Brod »

Ledeni si prvo mora stavit normalnu gumu na beckhand i treba prestat gledat one glupave klipove na youtube-u,ovak niš.... :E:

Ja malo ložim Novoselce,možda se napale! :rolleyes:
Iceman

#38 Post Postao/la Iceman »

haha kolko trolova uvijek na postu prve lige... :rofl:
wolf
Kontakt:

#39 Post Postao/la wolf »

misliš topic-u ilitiga temi ? :rofl: :rolleyes: :zubo:
Iceman

#40 Post Postao/la Iceman »

da wolfy, da...a zasto imas tako velike oci?
Odgovorite