NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11. liga - jesen 2007.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rrandro

PostPostano: pet lis 12, 2007 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Glavom u zid ja bih se još jednom u svoje ime izvinuo Peščenici kaj nisam odigral i treću tekmu ali imao sam zakazano kod zubara ovak i jedni i drugi smo zgubili dva boda

Za mmomu dobili smo još jedno malo pojačanje i zanm da mladi sosić ni igral protiv nas ali meni je on ipk slabiji od ćaće Juhuu Mad Mad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nzoric

PostPostano: pet lis 12, 2007 12:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Re: Utakmica protiv IPOS-a
Zavrsilo je kako sam i predvidio.. Mudri djed skalp br.2 je u torbi 11.lige.. Pobjeda
Nasa igra nije bila na nekom visokom nivou i bozica Luck nas je pratila u dosta susreta!
Najkriticniji je bio nas 1.igrac Perkovic koji kao da nije igrao 3 mjeseca pingac Pojma nemam ..on je izgubio od Kamenica i bio na rubu s Kujundjicem! Ukupni skor pobjeda-poraz protiv IPOS-ovaca mu je sad s ovim rezultatom 6:6!
Lovrekovic je ubiljezio pobjedu nad Barisicem i poraz protiv Kujundjica.
Marakovic je izgubio protiv Kamenica.
Plus moje tri pobjede i pobjeda u paru: konacni rezultat= 7:3 za domace tj. za nas Juhuu Juhuu Juhuu

Sad s nestrpljenjem cekamo susret 3.kola protiv ZEP Thumbs up
P.S.: Nemam kopiju zapisnika, pa sve dok voditelj lige ne ubaci na net ili netko od Ipos-ovaca nece biti ovog rezultata na tablici.

Sportski pozdrav, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga!

Zadnja promjena: nzoric; pon lis 15, 2007 12:59 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
masterinsider

PostPostano: pet lis 12, 2007 7:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki baš se veselim vašoj utakmici u trećem kolu Juhuu , pošto navijam za jedne i druge Laughing najbolje bi bilo da odigrate prijateljski 5-5 Cestitamo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ib
Site Admin

PostPostano: ned lis 14, 2007 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića?

Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.

Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve i Tulum smajlije! Azdaja
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
masterinsider

PostPostano: ned lis 14, 2007 5:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ha-ha-ha, Juhuu Laughing Juhuu Beljenje Laughing Beljenje , čovjeće ova vjest je ko da smo dobili na lotu Laughing
Ib imaš pivu, Thumbs up
Danas sam na turniru u Zaboku razgovarao sa referentom lige i on mi veli da ima u našoj lizi jedan naknadno prijavljen igrač pa da zbog toga on nemože upisat rezultat, daj to Ib riješi s njim jer on nebu sam niš poduzel, za to dobiš drugu pivu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
nzoric

PostPostano: pon lis 15, 2007 12:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
mommo (napisa):
Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića?

Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.

Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve i Tulum smajlije! Azdaja

Damn it, bas mi je zao jer sam se napalio da i njemu uzem skalp ove sezone..prosli put je bilo [2:3] za njega s tim da je bio opasno blizu poraza.. Crying

No, barem drugi Sosic(Davor-stariji), s materijalom na backendu je tu, a i njemu sam duzan revans..[1:3] Juhuu
Jedva cekam to 10. kolo kad igramo protiv njih.. Very Happy

P.S.: 3. kolo igramo protiv ZEP-a, a ne sa CVB..zbunilo me mjesto utakmice koja je na istom mjestu kao i CVB..pa sam naknadno ispravio svoj post. Tekma protiv CVB-a je u 11.kolu.

SP
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon lis 15, 2007 1:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt Klanja se Klanja se Klanja se (ja Lud nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo)
nzoric

PostPostano: sri lis 17, 2007 7:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

RE: ZEP

Uzeli smo i 3. skalp po redu. Cheer Cheer Cheer
Ekipa ZEP-a je igrala odlican Pingic i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce.. Beljenje Beljenje Beljenje
bigdedi (napisa):
@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt Klanja se Klanja se Klanja se (ja Lud nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo)

Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem.. Very Happy
Ne stignem puno pisati na druge forumske teme, nije da ne bih zelio, nego ne stignem od posla, kuce i birtije.. no pratim rezultate od tebe i V.Gorice, i za sada to jako lijepo izgleda Klanja se
P.S.: Naravno da sam u slinom zadovoljstvu zaboravio uzeti kopiju zapisnika za net..no mislim da ce te mi to oprostiti. Juhuu
[Vrh]
Zrinski

PostPostano: sri lis 17, 2007 10:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):
RE: ZEP

Uzeli smo i 3. skalp po redu. Cheer Cheer Cheer
Ekipa ZEP-a je igrala odlican Pingic i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce.. Beljenje Beljenje Beljenje
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem.. Very Happy

Čestitke na trećem skalpu tim više kaj je bilo neizvjesno do kraja Thumbs up

nzoric (napisa):
Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce.. Beljenje Beljenje Beljenje

A mi kao pravi gosti mislimo uzeti sve što se uzeti da. Misli Very Happy
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet lis 18, 2007 11:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bla bla da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2,
Beljenje2 a sad je na redu debi Woo hoo!
Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
Big gun Macevanje Snajper
Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.

P.S. Možda domačin osigura i kakav gemišt za razbijanje treme!? Zivili
[Vrh]
nzoric

PostPostano: pet lis 19, 2007 9:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Bla bla da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2
Lijep je osijecaj vratiti dug.. Thumbs up
mommo (napisa):
a sad je na redu derbi Woo hoo!
Ni ja to ne bih bolje opisao.. Juhuu Juhuu Juhuu
mommo (napisa):
Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
Zasigurno ce to biti stolnoteniski Pingic party Partijana
mommo (napisa):
Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.
Uvjeti ce biti savrseni..optimalna temperatura(klima grijanje/hladjenje), lampe koje daju svjetlost od 1000lux-a(milijun malih zaruljica na stropu), gemist idealne temperature koji cemo konzumirati prije(za razbijanje treme) i poslije Pingic za lovacke price od dosadasnjem sezonama i ljutim i opasnim Clint protivnicima.
U svakom slucaju, trenirajte sto vise mozete, kako bi utakmica za Prvak bila sto neizvjesnija, a onda kad dodje taj dan budemo vas Bike i naravno utjesili Bit ce dobro poslije ljute i bezpostedne Tenk , ili vi nas, no to je manje vjerojatno.. Beljenje

SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo
[Vrh]
rrandro

PostPostano: pet lis 19, 2007 10:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Juhuu nakon icrpljujuće borbe sa Iposom 5-5
Juhuu za Kamenića iznenadio me ove sezone
In love Thumbs up na fer playu od strane IPOSA

Vjekoslav iz VINKO Beka Thumbs up
[Vrh]
rrandro

PostPostano: pet lis 19, 2007 10:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evil Opet ja mislio sam na Kujundžića Katkić je ipak dost bolji igrač od mene Big gun Snajper tak je izgledal meć sa Kemilom za svaki poen Thumbs up Jumping na kraju za njega

Vjeko CVB
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri lis 24, 2007 4:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da konkurencija gubi bodove na sve strane
DOBRI DOL-DUBRAVA 5-5 Gimme five
Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio čovjek koji upisuje rezultate Thumbs up .

Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak Pingic , ili šrafi žarulje po stropu Idea , nadam se da bu mi se kičma opravila do tad Moli
jer ne želim nikako propustiti tekmu. Ali sva sreća da nam je klupa Grouphug široka i dovoljno kvalitetna da to odradi i bez mene.
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt Zivili Duplo a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom Potrćkanko
[Vrh]
Dario

PostPostano: čet lis 25, 2007 7:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante, jer mislim da je za njih velika prednost to kaj igraju doma. U svakom slucaju sretno i jednima i drugima.
nzoric

PostPostano: čet lis 25, 2007 8:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):
Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio covjek koji upisuje rezultate Thumbs up .
I od mene imas zahvalu Gimme five
Citat:
Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak Pingic , ili šrafi žarulje po stropu Idea , nadam se da bu mi se kičma opravila do tad Moli
Hvala na paznji,no sto se moze, valja ring za Box pripremiti do tad, a svi znamo kak' dani lete , jos malo i Spring
Citat:
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt Zivili Duplo a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom Potrćkanko
I ja dolazim u svakom slucaju, ipak treba uzivo vidjeti i sudjelovati u derbiju, svima savjetujem neka ponesu Kokice , jer ce si u suprotnom pojesti nokte! Wink Jos samo ovu noc treba Zzz , a sutra je dan prepun izazova Cheer Cheer Cheer

Spotski pozdrav do sutra!
Nedeljko, Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet lis 25, 2007 7:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Hmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante

koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu
rope

PostPostano: čet lis 25, 2007 8:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):

koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinu

džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom Crying Crying (zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet lis 25, 2007 8:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
bigdedi (napisa):

koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinu

džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom Crying Crying (zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a

E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom Komp , ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude Thumbs up
[Vrh]
rope

PostPostano: čet lis 25, 2007 8:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):

E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom Komp , ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude Thumbs up

ma tu se jednostavno radi o sukobu razuma i instinkta... negdje sam fulao a ni sam ne znam gdje...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 2 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.