NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga Proljeće 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 22, 23, 24  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: čet ožu 21, 2013 12:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cvjećarnica Nela vs. Studio Thalia 6:4

Moja partija protiv Krsteva je bila infarktna. Koliko je bilo li-la govori i to da je Krstev na kraju 4. seta imao dojam da je gotovo i da je pobjedio.
Fix 5. seta je otišao na moju stranu jednom ogromnom krmačom od 350-400 kila. Još jedna isprika Krstevu.

Meč protiv Lojena je bio čudan. Vodim 2:0 napadom i onda prestanem napadati i izgubim. To samo ja mogu. Zubo

Vrlo rado bi napisao detalje (odlučujuće) igre parova, ali kako kada veliki dio meča nisam ni gledao. Pojma nemam Nemam ja živaca gledati takvu stresnu igru parova. Nije to za mene. Laughing

Kivač odličan, za Lojena moji kažu da je igrao ispod svojih mogućnosti. Krstevu želim više sreće drugi put. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tola87

PostPostano: čet ožu 21, 2013 12:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: čet ožu 21, 2013 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo ide voditelju lige Thumbs up , javio se malo prije. Tema poznata Wink
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet ožu 21, 2013 1:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajde kad si u kontaktu s njim i tak ste si dobri, napomeni gosponu Joži da stavi rezultat od 2. kola Amaciz vs Lima

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: čet ožu 21, 2013 2:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koliko sam načuo, tog rezultata nema jer je utakmica odgođena - bolest.

Dao sam savjet voditelju da on objavi na forumu ukoliko dođe do odgode neke utakmice.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet ožu 21, 2013 2:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Trnski Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet ožu 22, 2013 12:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bukovac II vs. Cvjećarnica Nela, srijeda, 19 sati
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon ožu 25, 2013 9:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Možda netko napiše koje slovo o predaji LIME... Confused
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 25, 2013 11:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo mi odigrali 5. kolo sa Hr. vodama i dobili 6:4

Hvala dečkima što su nam izašli u susret (tj. meni, na god. odmoru sam pa lovim što više partija) i odigrali tjedan prije. Nismo bili baš neki domaćini pošto dmo ih pobjedili, tj. Prentašića, a Čavlović nam je pokazal par fora i napravil tricu. Došli su bez trećeg igrača, koji je igrački jaako ispod 17. lige (negdje je za 21. ili 22 ligu) tak da mislim da im i nije bio neki hendikep.
U svakom slučaju veliko HVALA Klanja se Klanja se

Na kraju se Orkis momentu skupil i umjesto odgode,4. kolo igramo u srijedu u 19h.

[Vrh]
trnac

PostPostano: uto ožu 26, 2013 8:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobri, ste Padobranci, dobri Klanja se
U stvari odlični. Zubo
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto ožu 26, 2013 8:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
U stvari odlični. Zubo

H V A L A Trnski Thumbs up

Večeras igraju Naklada breza vs Hrv vode, pa bumo vidli kak bu oni proš Confused

Bit će gusto Smile

[Vrh]
Dren

PostPostano: uto ožu 26, 2013 10:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jako dobro, svaka čast momci! Klanja se Klanja se Klanja se
Po meni mislim da ste si s ovom pobjedom osigurali medalju.
Naime izbacili ste iz igre dva direktna konkurenta, Vode i Bukovac, riješili jednu plutajuću (Pun Mun) i ostaju zapravo još Breza, mi i Nezgode.
kako su se Nezgode već pokliznule, samo bod protiv njih će biti sigurno dovoljan za treće mjesto. Ako ušićarite koji bod i protiv breze i protiv nas (ovdje s obzirom na formu će biti ušićarenje na našoj strani ako osvojimo koji bod protiv vas Very Happy) vjerojatno i bolje.

Čak i s porazima protiv sve tri navedene ekipe trebali bi biti treći...al onda se ipak treba posložiti pokoji rezultat. Ostale ekipe ne bi trebale prestavljati problem.
Odličan početak sezone, vidi se da ste ozbiljna ekipa a ne skupina pojedinaca Very Happy

što naravno znači da ćemo grist ko manijaci protiv vas, stvar prestiža Very Happy Very Happy Very Happy
Pale

PostPostano: uto ožu 26, 2013 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Jako dobro, svaka čast momci! Klanja se Klanja se Klanja se

što naravno znači da ćemo grist ko manijaci protiv vas, stvar prestiža Very Happy Very Happy Very Happy

Mislim da Vam mi nebi trebali biti "stvar" prestiža, već neko mjerilo utreniranosti i napredovanja Wink

Još Vas nismo dobili Confused
Možda Vas dobimo ove godine, a ako ne, opet dobro. Smile

Nemamo imperativ pobjede Smile , ali....
želje su nešto sasvim drugo Zubo

[Vrh]
bduralija

PostPostano: uto ožu 26, 2013 10:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bravo Padobranci...
Smile
samo tako do kraja...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto ožu 26, 2013 10:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

Još Vas nismo dobili Confused
Možda Vas dobimo ove godine, a ako ne, opet dobro. Smile

Nemamo imperativ pobjede Smile , ali....
želje su nešto sasvim drugo Zubo

ae. nekako ispada da smo vam crna mačka ROFL
trebali smo mi izgubit i prošlu sezonu al eto posložila se sreća i vaša nervoza i lošija igra Pojma nemam
Ovu će opet biti u igri živci i bolja psihička pripremljenost...jer objektivno ako i nismo izjednačeni po snazi, onda ste vi za nijansu bolji.
A igramo kod nas, pa će se to izjednačit.

bit će to jako dobra tekma Very Happy Very Happy Very Happy
jedva čekam. Juhuu
55

PostPostano: uto ožu 26, 2013 11:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
dtrnski (napisa):
U stvari odlični. Zubo

H V A L A Trnski Thumbs up

Večeras igraju Naklada breza vs Hrv vode, pa bumo vidli kak bu oni proš Confused

Bit će gusto Smile

Bravo čokljavi Padobranci! Cheer Juhuu Klanja se

Mislim da između Naklade Breza i Hrvatskih voda neće biti ništa gusto Ne ne Ne ne ...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
.........

PostPostano: uto ožu 26, 2013 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota cestitke,evo kao sto rekoh mislim da ces se brzo spustit par liga dolje Smile a i bez straha..imas igru za te lige,stojis na stolu,sa softom super diktiras tempo igre,igras jako dobro takticki.Jako ti je nugodan blok i uguravanje sa softom,a opet lake loptice fino pospremis fh spinom ili kontrom. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: uto ožu 26, 2013 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vjeko hvala, uvjek sam za trening Juhuu Wink

Petre neznam na kaj ciljas, a gospoda iz voda su puni iskustva tak da mislim da bu g. Cavlovic sigurno napravil tricu,a prentasic dvicu ili jedinicu Sad

Nije valjda da uspoređuješ Intercapital i vašu igru sa Nakladom breza (uz dužno poštovanje brezi Klanja se )

Ako je to tak onda su dečki iz Breze prvi, a mi ostali se borimo za ostala mjesta Confused

[Vrh]
Dren

PostPostano: uto ožu 26, 2013 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vjeko84 (napisa):
Ikota cestitke,evo kao sto rekoh mislim da ces se brzo spustit par liga dolje Smile a i bez straha..imas igru za te lige,stojis na stolu,sa softom super diktiras tempo igre,igras jako dobro takticki.Jako ti je nugodan blok i uguravanje sa softom,a opet lake loptice fino pospremis fh spinom ili kontrom. Thumbs up

e jebat ga Vjeko ROFL
3 sezone pišem izvještaje s tekme i uvijek se trudim odati što manje podataka o protivnicima i njihovoj igri - jednostavno nije pošteno da lurkerima i forumašima dajem taktičku prednost protiv ekipa s kojima smo igrali.
A ti, ko s neba pa u rebra, napisa kako Ikota igra.
Sad, mislim da bi bilo pošteno da svaku izgubljenu njegovu partiju do kraja sezone platiš čovjeku pivu Zubo

btw. vidim da rasturaš po svojoj ligi Thumbs up Klanja se
Pale

PostPostano: uto ožu 26, 2013 1:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema veze Dren,,, imam ja više taktika. Ova je prezentirana Vjeki i jedna je od slabijih Gimme five

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 22, 23, 24  Sljedeće
Stranica 9 / 24.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.