| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: čet ožu 21, 2013 12:07 am Naslov
: |
|
|
Cvjećarnica Nela vs. Studio Thalia 6:4
Moja partija protiv Krsteva je bila infarktna. Koliko je bilo li-la govori i to da je Krstev na kraju 4. seta imao dojam da je gotovo i da je pobjedio.
Fix 5. seta je otišao na moju stranu jednom ogromnom krmačom od 350-400 kila. Još jedna isprika Krstevu.
Meč protiv Lojena je bio čudan. Vodim 2:0 napadom i onda prestanem napadati i izgubim. To samo ja mogu.
Vrlo rado bi napisao detalje (odlučujuće) igre parova, ali kako kada veliki dio meča nisam ni gledao. Nemam ja živaca gledati takvu stresnu igru parova. Nije to za mene.
Kivač odličan, za Lojena moji kažu da je igrao ispod svojih mogućnosti. Krstevu želim više sreće drugi put.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tola87
|
Postano: čet ožu 21, 2013 12:23 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet ožu 21, 2013 11:07 am Naslov
|
|
Ovo ide voditelju lige , javio se malo prije. Tema poznata  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet ožu 21, 2013 1:32 pm Naslov
|
|
Ajde kad si u kontaktu s njim i tak ste si dobri, napomeni gosponu Joži da stavi rezultat od 2. kola Amaciz vs Lima _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet ožu 21, 2013 2:01 pm Naslov
|
|
Koliko sam načuo, tog rezultata nema jer je utakmica odgođena - bolest.
Dao sam savjet voditelju da on objavi na forumu ukoliko dođe do odgode neke utakmice. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet ožu 21, 2013 2:14 pm Naslov
|
|
Trnski  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet ožu 22, 2013 12:06 pm Naslov
|
|
| Bukovac II vs. Cvjećarnica Nela, srijeda, 19 sati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon ožu 25, 2013 9:36 pm Naslov
|
|
Možda netko napiše koje slovo o predaji LIME...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pon ožu 25, 2013 11:53 pm Naslov
|
|
Evo mi odigrali 5. kolo sa Hr. vodama i dobili 6:4
Hvala dečkima što su nam izašli u susret (tj. meni, na god. odmoru sam pa lovim što više partija) i odigrali tjedan prije. Nismo bili baš neki domaćini pošto dmo ih pobjedili, tj. Prentašića, a Čavlović nam je pokazal par fora i napravil tricu. Došli su bez trećeg igrača, koji je igrački jaako ispod 17. lige (negdje je za 21. ili 22 ligu) tak da mislim da im i nije bio neki hendikep.
U svakom slučaju veliko HVALA
Na kraju se Orkis momentu skupil i umjesto odgode,4. kolo igramo u srijedu u 19h. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto ožu 26, 2013 8:06 am Naslov
|
|
Dobri, ste Padobranci, dobri
U stvari odlični.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 26, 2013 8:10 am Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Dobri, ste Padobranci, dobri
U stvari odlični.  |
H V A L A Trnski
Večeras igraju Naklada breza vs Hrv vode, pa bumo vidli kak bu oni proš
Bit će gusto  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:03 am Naslov
|
|
Jako dobro, svaka čast momci!
Po meni mislim da ste si s ovom pobjedom osigurali medalju.
Naime izbacili ste iz igre dva direktna konkurenta, Vode i Bukovac, riješili jednu plutajuću (Pun Mun) i ostaju zapravo još Breza, mi i Nezgode.
kako su se Nezgode već pokliznule, samo bod protiv njih će biti sigurno dovoljan za treće mjesto. Ako ušićarite koji bod i protiv breze i protiv nas (ovdje s obzirom na formu će biti ušićarenje na našoj strani ako osvojimo koji bod protiv vas ) vjerojatno i bolje.
Čak i s porazima protiv sve tri navedene ekipe trebali bi biti treći...al onda se ipak treba posložiti pokoji rezultat. Ostale ekipe ne bi trebale prestavljati problem.
Odličan početak sezone, vidi se da ste ozbiljna ekipa a ne skupina pojedinaca
što naravno znači da ćemo grist ko manijaci protiv vas, stvar prestiža  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:07 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Jako dobro, svaka čast momci!
što naravno znači da ćemo grist ko manijaci protiv vas, stvar prestiža  |
Mislim da Vam mi nebi trebali biti "stvar" prestiža, već neko mjerilo utreniranosti i napredovanja
Još Vas nismo dobili
Možda Vas dobimo ove godine, a ako ne, opet dobro.
Nemamo imperativ pobjede , ali....
želje su nešto sasvim drugo  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:11 am Naslov
|
|
bravo Padobranci...
samo tako do kraja...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:23 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): |
Još Vas nismo dobili
Možda Vas dobimo ove godine, a ako ne, opet dobro.
Nemamo imperativ pobjede , ali....
želje su nešto sasvim drugo  |
ae. nekako ispada da smo vam crna mačka
trebali smo mi izgubit i prošlu sezonu al eto posložila se sreća i vaša nervoza i lošija igra
Ovu će opet biti u igri živci i bolja psihička pripremljenost...jer objektivno ako i nismo izjednačeni po snazi, onda ste vi za nijansu bolji.
A igramo kod nas, pa će se to izjednačit.
bit će to jako dobra tekma
jedva čekam.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ožu 26, 2013 11:27 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | | dtrnski (napisa): | Dobri, ste Padobranci, dobri
U stvari odlični.  |
H V A L A Trnski
Večeras igraju Naklada breza vs Hrv vode, pa bumo vidli kak bu oni proš
Bit će gusto  |
Bravo čokljavi Padobranci!
Mislim da između Naklade Breza i Hrvatskih voda neće biti ništa gusto ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
.........
|
Postano: uto ožu 26, 2013 11:28 am Naslov
|
|
Ikota cestitke,evo kao sto rekoh mislim da ces se brzo spustit par liga dolje a i bez straha..imas igru za te lige,stojis na stolu,sa softom super diktiras tempo igre,igras jako dobro takticki.Jako ti je nugodan blok i uguravanje sa softom,a opet lake loptice fino pospremis fh spinom ili kontrom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 26, 2013 11:32 am Naslov
|
|
Vjeko hvala, uvjek sam za trening
Petre neznam na kaj ciljas, a gospoda iz voda su puni iskustva tak da mislim da bu g. Cavlovic sigurno napravil tricu,a prentasic dvicu ili jedinicu
Nije valjda da uspoređuješ Intercapital i vašu igru sa Nakladom breza (uz dužno poštovanje brezi )
Ako je to tak onda su dečki iz Breze prvi, a mi ostali se borimo za ostala mjesta  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 26, 2013 12:45 pm Naslov
|
|
| Vjeko84 (napisa): | Ikota cestitke,evo kao sto rekoh mislim da ces se brzo spustit par liga dolje a i bez straha..imas igru za te lige,stojis na stolu,sa softom super diktiras tempo igre,igras jako dobro takticki.Jako ti je nugodan blok i uguravanje sa softom,a opet lake loptice fino pospremis fh spinom ili kontrom.  |
e jebat ga Vjeko
3 sezone pišem izvještaje s tekme i uvijek se trudim odati što manje podataka o protivnicima i njihovoj igri - jednostavno nije pošteno da lurkerima i forumašima dajem taktičku prednost protiv ekipa s kojima smo igrali.
A ti, ko s neba pa u rebra, napisa kako Ikota igra.
Sad, mislim da bi bilo pošteno da svaku izgubljenu njegovu partiju do kraja sezone platiš čovjeku pivu
btw. vidim da rasturaš po svojoj ligi  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 26, 2013 1:17 pm Naslov
|
|
Nema veze Dren,,, imam ja više taktika. Ova je prezentirana Vjeki i jedna je od slabijih  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|