NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

15. liga, proljeće 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: sub ožu 16, 2013 2:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Ikota (napisa):
Kaj si i ti prehlađen??? Kolko traje to sranje ? Ajde Petre brzo ozdravi Thumbs up

Ma još jučer prije podne sam djecu učio svašta na karikama i onda me poslije podne uhvatila nekakva slabost Facepalm pa visoka temperatura i ostale sitne zajebancije Thumbs down ... Boli me celo telo pa se raspadam i nadam oporaviti do srijede

Jel te boli svih 124,7 kila (jebate, to je puno boli...) ?
Ili ipak imaš i zdravih dijelova ? Hihihi
55

PostPostano: pon ožu 18, 2013 4:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Heh, smršavio sam Yesss! ... pa kad imam manje kila manje me i boli! ROFL ROFL Ah, temperatura je još tu, prateće nevolje također Rolling Eyes , no naši dobri domaćini odgodili su nam tekmu do vikenda NA ČEMU IM SE ZAHVALJUJEM DO NEBA! Klanja se Klanja se Klanja se
Mislim Idea ... do srijede sigurno neću moći za stol s reketom u ruci, a da me onaj naš čokljavi Sinčić koji nema pojma Laughing Laughing Laughing mijenja u ovakvoj tekmi (sve same legende SOKAZ-a Mudri djed ), to zaista ne bih volio Ne ne ... Neka me mijenja u manje atraktivnim tekmama, kao npr. protiv F-Secure-a ili Plankera! ROFL Zubo
Mislim da će se nakon te dvije tekme već dobro moći procijeniti i sam kraj prvenstva... ako opet ne smislimo kapetan Miki i ja neku "mudroliju" Brukica Brukica
Tko god prođe iz lige kao prvi imat će vrlo atraktivnu situaciju slijedeće sezone Eeeek! , igranje u 12. ligi... Strah ... koje sam voditelj baš ja... Horor Trk Predaja
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
a_marko

PostPostano: čet ožu 21, 2013 3:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma nešto nam se ova naša tema spustila skroz na dno foruma.
Idem ja to malo oživjeti Tulum

Evo i ja se upisujem u ovaj klub bolesnih. Predaja Gips Visi
Od kad sam počeo raditi u srednjoj školi, čim netko kihne u razredu ja sam gotov. 4. put me hvata bolest. Ko mimozica sam. Idem sam sebi na živce već. Mikroval Rigo

Mi smo odigrali protiv Podsusedskog dolja. Jedva dobili 6:4.
Božo trica, ja dvojka, krčmar nula bodova. Ovo mu je tek prva sezona u sokazu i trebat će mu vremena da skuži kako treba igrat s čokljavcima. Pingic
Sigurno još 4-5 partija će dobivati po Sibom po guzi dok se ne nađe. A može dobro odigrati.

Uglavnom, dečki iz Podsuseda odlični, fina atmosfera i zafrkancija. Dobro i igraju. Ja još jednom čestitam gosponu Topličanecu Damiru na tome što me isprašio kako treba. Rocket launcher Sibom po guzi Bit ce dobro
[Vrh]
55

PostPostano: čet ožu 21, 2013 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imaš pravo, Marko Klanja se ... treba se malo aktivirati... Komp
Očekivao sam da ćeš unijeti rezultat F-Secure vs. Plankeri na net, ali nisi to učinio No no ... razočar'o si me k'o čoveka... Laughing Laughing Laughing
Liga je dobra, ja još uvijek kašljem, bogme ću bez treninga na tekmu, ali nije važno Pfff , ionako sam u dobroj formi Mirko , samo da se oporavim što bolje... Evil
Znam da ima još dobrih ekipa, naviknutih na igranje viših liga od ovih iz kojih mi dolazimo Retaj , no nema veze, važno je da se natječemo i dobro podružimo Pivo Zivili , bodovi su ionako uvijek vrlo relativna kategorija; sad ih vidiš Yesss! pa ih ne vidiš Eeeek! ...
Jedva čekam meeeeč!!! Gips Facepalm Predaja
[Vrh]
a_marko

PostPostano: čet ožu 21, 2013 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rezultate i ja čekam ROFL
Božo unosi rezultate ali nešto mi je nezainteresiran. Ima puno posla. Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. Crying
Božo je kapetan, vodi brigu o svemu tako da se ne želim čovjeku miješati u posao i ekipu. Pojma nemam Raspa nokte Tisina

Bit će kad budu..... ROFL
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 21, 2013 3:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a_marko (napisa):
Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. Crying

Jesi se javio? Rospija
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: čet ožu 21, 2013 4:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a_marko (napisa):
Rezultate i ja čekam ROFL
Božo unosi rezultate ali nešto mi je nezainteresiran. Ima puno posla. Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. Crying
Božo je kapetan, vodi brigu o svemu tako da se ne želim čovjeku miješati u posao i ekipu. Pojma nemam Raspa nokte Tisina

Bit će kad budu..... ROFL

Hah, ništa onda Pojma nemam ... nabit ćemo Boži kamatu, poen po danu... Vrag Nisam ja!
[Vrh]
a_marko

PostPostano: čet ožu 21, 2013 5:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
a_marko (napisa):
Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. Crying

Jesi se javio? Rospija

No no Tisina
Ne treba mi.... Zubo
[Vrh]
cobretti

PostPostano: sub ožu 23, 2013 12:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozz svima :-)))
Kaj se živcirate ?-)))
Vidim da ima i iz prvog kola neupisani rezultat, svi ga znamo pa računamo napamet :-))) Ovaj isto znaju svi, barem koji se ovdje dopisuju. Ipak, ako se netko osjeća povrijeđenim, duboka isprika Klanja se
Evo, rezultat je gore od prije par minuta. Nažalost, moramo i raditi, a svaku našu riječ netko pogrešno razumije, pa ispada da je najbolje ništa ne pisati. Hm, bolje da me previše ne spominjete, jer mogu puno pisati :-))) Uostalom, kao što znate ima još medija, a jedan od, ne da mi dobro spavati krajem tjedna. Informacije radi, rezultat bi bio još ujutro, no, od 8 do 11 moj kvart zbog elektre nije imao struje, što se nadam se, neće odraziti na igru u slijedećem kolu (gdje su sad oni iz elektre ?). Hm, Marko, u tvojim godinama me takve prehlade nisu tangirale, igrali smo nogomet i košarku usred zime u normalnoj opremi, uostalom, ti si mlad i jak :-))) Vidim, svi ste vi opasni i ozbiljni :-))) Pozdrav i Plankeru Zvonku koji brije o nekim provokacijama, a očito ne zna što je bolest i bol :-((( Uh, ne mogu još vjerovati, jednom malo čekate rezultat od nas, očito da sam Vas navikao na dobro, morati ću više zabušavati, pa ćete se naviknuti da smo svi od krvi i mesa :-))) l.p. i ugodan vikend svima Beljenje Cobra :-)))
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
a_marko

PostPostano: ned ožu 24, 2013 4:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uh što je lijepo vidjeti da su sva tri kola kompletirana i situaciju na ljestvici.Smile Bravo voditeljima ekipa za urednu objavu rezultata na net. Klanja se Zubo Juhuu
[Vrh]
cobretti

PostPostano: pon ožu 25, 2013 2:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hehe, da nema voditelja ekipa ne bi bilo ekipa (naime, uvijek je netko voditelj ekipe), a da nema loptica, svi bismo bili tužni, he, jel ima netko novu plastičnu lopticu?
[Vrh]
a_marko

PostPostano: pon ožu 25, 2013 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma šta će ti nova loptica? Ni sa starom nisi naučio igrat kak treba ROFL ROFL Beljenje Laughing
[Vrh]
cobretti

PostPostano: pon ožu 25, 2013 9:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

he, he :-)) ali barem ne udaram svom snagom po stolu, unatoč svemu čuvam živce :-))) čime ćeš udarati u stol u mojim godinama :-))) ?
[Vrh]
55

PostPostano: čet ožu 28, 2013 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meč Intercapital - Ora odgođen je Rolling Eyes ... najvjerojatnije za slijedeći tjedan Evil Vrag
[Vrh]
55

PostPostano: pon tra 01, 2013 5:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo F-Secure! Klanja se Klanja se Još jedan korak prema vrhu poretka načinjen je! Zubo
Intercapital će ovog tjedna biti u dvostrukom programu Duplo , zaostali meč protiv Ore u utorak, a gostovanje kod Plankera u srijedu! Pivo
[Vrh]
a_marko

PostPostano: uto tra 02, 2013 1:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala 55! Thumbs up

Ništa to još nije gotovo. Jedino mogu biti siguran da ćemo ostati u 15 ligi. Rolling Eyes Cheer

Malo sam baš gledao trenutno stanje na ljestvici.... Čupavo je Beljenje
Prvih 5 ekipa - svi mogu biti prvi. Ukoliko nitko od nas ne kiksa sa ekipama iz donje polovice tablice, odlučivat će međusobna direktna borba između nas pri vrhu.

Mi u sljedećem kolu pokušavamo Zagi malo uzdrmati, ali bit će to teško..... Azdaja
Morat ćemo dečke prije tekme Zivili Zivili pa onda igrat. Pingic

Vi sa Orom ne bi trebali imati problema (ne želim nikog uvrijediti), ali mislim da ste vi kvalitetniji. Gosp. Augustić vam može izbiti koji bod.

Sa Plankerima - samo ću vam reći sretno i jednima i drugima! Igrajte lijep pingač, zabavite se, a rezultat kakav bude! Mah mah
Po završetku utakmice molim detaljan izvještaj
Djed Mraz Geek
[Vrh]
Ivek

PostPostano: uto tra 02, 2013 2:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sva sreća da smo trezvenjaci!! Bar dok igramo, prije i poslije se ne računa. ROFL ROFL Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto tra 02, 2013 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

aha Rolling Eyes
ako pauze među poenima ne računaš u igranje ROFL jer s čašom u ruci i piuckanje tjekom poena nisam vidio da ste prakticirali.

I to naravno jer čašu inače držite u istoj ruci kao i reket, a da je prebacite u drugu, previše bi se prolilo Crying

s druge strane, obrnuto bi i funkcioniralo, al kad volite i pobjeit - ne dolazi u obzir.

A da vam je palo na pamet...potpuno sam siguran da jest ROFL
Ivek

PostPostano: uto tra 02, 2013 3:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Baš si praktičan... Vrijedi razmislit o ovome! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
a_marko

PostPostano: uto tra 02, 2013 5:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A ništa... ponijet ću ja litru rakije od one crne kruške što skuplja usta... Sad je stara 4 godine, taman zrela za popit! Zivili Svakom po 2 dcl u čašu i igrajte. Šteta da se prolije. ROFL Duplo
Nakon prvog kruga, dobivamo sve do kraja! 100% Zubo Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.