| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: sub ožu 16, 2013 2:18 pm Naslov
: |
|
|
| 55 (napisa): | | Ikota (napisa): | Kaj si i ti prehlađen??? Kolko traje to sranje ? Ajde Petre brzo ozdravi  |
Ma još jučer prije podne sam djecu učio svašta na karikama i onda me poslije podne uhvatila nekakva slabost pa visoka temperatura i ostale sitne zajebancije ... Boli me celo telo pa se raspadam i nadam oporaviti do srijede |
Jel te boli svih 124,7 kila (jebate, to je puno boli...) ?
Ili ipak imaš i zdravih dijelova ?  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon ožu 18, 2013 4:19 pm Naslov
|
|
Heh, smršavio sam ... pa kad imam manje kila manje me i boli! Ah, temperatura je još tu, prateće nevolje također , no naši dobri domaćini odgodili su nam tekmu do vikenda NA ČEMU IM SE ZAHVALJUJEM DO NEBA!
Mislim ... do srijede sigurno neću moći za stol s reketom u ruci, a da me onaj naš čokljavi Sinčić koji nema pojma mijenja u ovakvoj tekmi (sve same legende SOKAZ-a ), to zaista ne bih volio ... Neka me mijenja u manje atraktivnim tekmama, kao npr. protiv F-Secure-a ili Plankera!
Mislim da će se nakon te dvije tekme već dobro moći procijeniti i sam kraj prvenstva... ako opet ne smislimo kapetan Miki i ja neku "mudroliju"
Tko god prođe iz lige kao prvi imat će vrlo atraktivnu situaciju slijedeće sezone , igranje u 12. ligi... ... koje sam voditelj baš ja...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: čet ožu 21, 2013 3:05 pm Naslov
|
|
Ma nešto nam se ova naša tema spustila skroz na dno foruma.
Idem ja to malo oživjeti
Evo i ja se upisujem u ovaj klub bolesnih.
Od kad sam počeo raditi u srednjoj školi, čim netko kihne u razredu ja sam gotov. 4. put me hvata bolest. Ko mimozica sam. Idem sam sebi na živce već.
Mi smo odigrali protiv Podsusedskog dolja. Jedva dobili 6:4.
Božo trica, ja dvojka, krčmar nula bodova. Ovo mu je tek prva sezona u sokazu i trebat će mu vremena da skuži kako treba igrat s čokljavcima.
Sigurno još 4-5 partija će dobivati po dok se ne nađe. A može dobro odigrati.
Uglavnom, dečki iz Podsuseda odlični, fina atmosfera i zafrkancija. Dobro i igraju. Ja još jednom čestitam gosponu Topličanecu Damiru na tome što me isprašio kako treba.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet ožu 21, 2013 3:17 pm Naslov
|
|
Imaš pravo, Marko ... treba se malo aktivirati...
Očekivao sam da ćeš unijeti rezultat F-Secure vs. Plankeri na net, ali nisi to učinio ... razočar'o si me k'o čoveka...
Liga je dobra, ja još uvijek kašljem, bogme ću bez treninga na tekmu, ali nije važno , ionako sam u dobroj formi , samo da se oporavim što bolje...
Znam da ima još dobrih ekipa, naviknutih na igranje viših liga od ovih iz kojih mi dolazimo , no nema veze, važno je da se natječemo i dobro podružimo , bodovi su ionako uvijek vrlo relativna kategorija; sad ih vidiš pa ih ne vidiš ...
Jedva čekam meeeeč!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: čet ožu 21, 2013 3:29 pm Naslov
|
|
Rezultate i ja čekam
Božo unosi rezultate ali nešto mi je nezainteresiran. Ima puno posla. Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun.
Božo je kapetan, vodi brigu o svemu tako da se ne želim čovjeku miješati u posao i ekipu.
Bit će kad budu.....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 21, 2013 3:38 pm Naslov
|
|
| a_marko (napisa): | Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun.  |
Jesi se javio?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet ožu 21, 2013 4:17 pm Naslov
|
|
| a_marko (napisa): | Rezultate i ja čekam
Božo unosi rezultate ali nešto mi je nezainteresiran. Ima puno posla. Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun.
Božo je kapetan, vodi brigu o svemu tako da se ne želim čovjeku miješati u posao i ekipu.
Bit će kad budu.....  |
Hah, ništa onda ... nabit ćemo Boži kamatu, poen po danu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
|
Postano: čet ožu 21, 2013 5:15 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | a_marko (napisa): | Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun.  |
Jesi se javio?  |
Ne treba mi....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cobretti
Pridružen/a: 02. 05. 2009. (01:02:16) Postovi: 15 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub ožu 23, 2013 12:11 pm Naslov
|
|
Pozz svima :-)))
Kaj se živcirate ?-)))
Vidim da ima i iz prvog kola neupisani rezultat, svi ga znamo pa računamo napamet :-))) Ovaj isto znaju svi, barem koji se ovdje dopisuju. Ipak, ako se netko osjeća povrijeđenim, duboka isprika
Evo, rezultat je gore od prije par minuta. Nažalost, moramo i raditi, a svaku našu riječ netko pogrešno razumije, pa ispada da je najbolje ništa ne pisati. Hm, bolje da me previše ne spominjete, jer mogu puno pisati :-))) Uostalom, kao što znate ima još medija, a jedan od, ne da mi dobro spavati krajem tjedna. Informacije radi, rezultat bi bio još ujutro, no, od 8 do 11 moj kvart zbog elektre nije imao struje, što se nadam se, neće odraziti na igru u slijedećem kolu (gdje su sad oni iz elektre ?). Hm, Marko, u tvojim godinama me takve prehlade nisu tangirale, igrali smo nogomet i košarku usred zime u normalnoj opremi, uostalom, ti si mlad i jak :-))) Vidim, svi ste vi opasni i ozbiljni :-))) Pozdrav i Plankeru Zvonku koji brije o nekim provokacijama, a očito ne zna što je bolest i bol :-((( Uh, ne mogu još vjerovati, jednom malo čekate rezultat od nas, očito da sam Vas navikao na dobro, morati ću više zabušavati, pa ćete se naviknuti da smo svi od krvi i mesa :-))) l.p. i ugodan vikend svima Cobra :-))) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
|
Postano: ned ožu 24, 2013 4:42 pm Naslov
|
|
Uh što je lijepo vidjeti da su sva tri kola kompletirana i situaciju na ljestvici. Bravo voditeljima ekipa za urednu objavu rezultata na net.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cobretti
|
Postano: pon ožu 25, 2013 2:08 pm Naslov
|
|
| hehe, da nema voditelja ekipa ne bi bilo ekipa (naime, uvijek je netko voditelj ekipe), a da nema loptica, svi bismo bili tužni, he, jel ima netko novu plastičnu lopticu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
|
Postano: pon ožu 25, 2013 2:51 pm Naslov
|
|
Ma šta će ti nova loptica? Ni sa starom nisi naučio igrat kak treba  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cobretti
|
Postano: pon ožu 25, 2013 9:12 pm Naslov
|
|
| he, he :-)) ali barem ne udaram svom snagom po stolu, unatoč svemu čuvam živce :-))) čime ćeš udarati u stol u mojim godinama :-))) ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet ožu 28, 2013 11:43 am Naslov
|
|
Meč Intercapital - Ora odgođen je ... najvjerojatnije za slijedeći tjedan  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon tra 01, 2013 5:44 pm Naslov
|
|
Bravo F-Secure! Još jedan korak prema vrhu poretka načinjen je!
Intercapital će ovog tjedna biti u dvostrukom programu , zaostali meč protiv Ore u utorak, a gostovanje kod Plankera u srijedu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
|
Postano: uto tra 02, 2013 1:41 pm Naslov
|
|
Hvala 55!
Ništa to još nije gotovo. Jedino mogu biti siguran da ćemo ostati u 15 ligi.
Malo sam baš gledao trenutno stanje na ljestvici.... Čupavo je
Prvih 5 ekipa - svi mogu biti prvi. Ukoliko nitko od nas ne kiksa sa ekipama iz donje polovice tablice, odlučivat će međusobna direktna borba između nas pri vrhu.
Mi u sljedećem kolu pokušavamo Zagi malo uzdrmati, ali bit će to teško.....
Morat ćemo dečke prije tekme pa onda igrat.
Vi sa Orom ne bi trebali imati problema (ne želim nikog uvrijediti), ali mislim da ste vi kvalitetniji. Gosp. Augustić vam može izbiti koji bod.
Sa Plankerima - samo ću vam reći sretno i jednima i drugima! Igrajte lijep pingač, zabavite se, a rezultat kakav bude!
Po završetku utakmice molim detaljan izvještaj
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: uto tra 02, 2013 2:15 pm Naslov
|
|
Sva sreća da smo trezvenjaci!! Bar dok igramo, prije i poslije se ne računa.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto tra 02, 2013 2:33 pm Naslov
|
|
aha
ako pauze među poenima ne računaš u igranje jer s čašom u ruci i piuckanje tjekom poena nisam vidio da ste prakticirali.
I to naravno jer čašu inače držite u istoj ruci kao i reket, a da je prebacite u drugu, previše bi se prolilo
s druge strane, obrnuto bi i funkcioniralo, al kad volite i pobjeit - ne dolazi u obzir.
A da vam je palo na pamet...potpuno sam siguran da jest  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: uto tra 02, 2013 3:08 pm Naslov
|
|
Baš si praktičan... Vrijedi razmislit o ovome!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
|
Postano: uto tra 02, 2013 5:18 pm Naslov
|
|
A ništa... ponijet ću ja litru rakije od one crne kruške što skuplja usta... Sad je stara 4 godine, taman zrela za popit! Svakom po 2 dcl u čašu i igrajte. Šteta da se prolije.
Nakon prvog kruga, dobivamo sve do kraja! 100%  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|