NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Pojedinačno prvenstvo - DEDA 2007.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ČUPKO

PostPostano: uto stu 13, 2007 1:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pridružujem se čestitkama Darku,Peri i Juri Thumbs up SOFT ŽIVI VIJEČNO Headbang
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Kile

PostPostano: sri stu 14, 2007 12:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Klap bravo bravo cestitke svima pogotovo Bigu(steta sta nas zdrijeb u parovima nije mazio Zubo) iza nas je jedan od naj ako ne i najbolji turnir, ja iden sisat jos mlikeca do idjuce godine ccc da budem veiki i jaki Mirko
vezivo:topljeni ementaler
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: sri stu 14, 2007 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e da, nest sto sam jos prije htio rec...ide naseg ib-a:-)

mislim da je lose bilo sto ste nositelje postavili na nacin da su prva 4 iz proslogodisnjeg polufinala pa onda ostale po rang listi...jer se desilo da je mali grant 2gi nositelj sto stvarno nema smisla pa je to poremetilo zdrijeb..nije bio niti 1vi u grupi...

ak rang lista nest znaci i ak se trgamo da budemo cim bolji, trebalo je postaviti po rang listi sve i gotovo...ko na ATP turniru...kakve veze ima kaj je neko osvojio prosle godine...to niko ne gleda...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 14, 2007 12:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, ali moraš to gledati čisto kao legacy stvar koja postoji već sto godina u Pravilniku dok nije bilo nikakve rang liste i dok je vodstvo trebalo neku smislenu zaštitu za najviše nositelje prije potezanja mitraljeza prema njima Zubo

A i Grant je bio treći nositelj Beljenje a sve i da je bio drugi - izbacio je drugog s rang liste (i najviše pozicioniranog na turniru) Smile

Po meni to i ima i nema smisla. Evo, bez toga bi Stanko bio 6.-7. nositelj turnira (što je tehnički opravdano, ali s aspekta kvalitete ipak ljepše izgleda kad je 1. nositelj). A opet, Viktorovo iznenađenje (koje to više nije Very Happy) lani je generiralo rupu u ždrijebu ove godine; Jadran Vidmar će možda iduće godine napraviti "propuh".. Nije ni to optimalno.

Uglavnom, meni je i jedno i drugo OK. Nekad sam bio jako protiv toga (prva četri od lani), ali sad mi je skoro svejedno. A ne da mi se trošiti energiju da nekoga uvjerim da je to jedino ispravno Pojma nemam

Što naravno ne znači da me ne zanima mišljenje svih vas Kokice

Oćete anketu? Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Burke

PostPostano: sri stu 14, 2007 12:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
e da, nest sto sam jos prije htio rec...ide naseg ib-a:-)

mislim da je lose bilo sto ste nositelje postavili na nacin da su prva 4 iz proslogodisnjeg polufinala pa onda ostale po rang listi...jer se desilo da je mali grant 2gi nositelj sto stvarno nema smisla pa je to poremetilo zdrijeb..nije bio niti 1vi u grupi...

ak rang lista nest znaci i ak se trgamo da budemo cim bolji, trebalo je postaviti po rang listi sve i gotovo...ko na ATP turniru...kakve veze ima kaj je neko osvojio prosle godine...to niko ne gleda...

U redu bi bilo slagati po rang listi, no opet se postavlja pitanje kao npr. što da su došli Šurba, Križmančić, Mikulec i sl. (po rang listi ni nebi bili nositelji!
Kažeš, mali Grant nije bio 1. u grupi, tj. izgubio je od vrlo dobrog Komljenovića koji mu očito ne paše, ali je kasnije dobio Tugu!! Po tome ni Tugo ne bi trebao biti među prvih 10-tak nositelja što isto nije realno.
Dalje, ak' bi se radilo isključivo po ranglisti onda bi recimo postojala mogućnost da u istoj grupi budu npr. Eskulić, Križmančić, Šurbek i Mikulec Confused
Mislim da bi se nositelji trebali birati nekom kombinacijom rangliste i dosadašnjih rezultata (u SOKAZU i aktivnim ligama) u npr. zadnjih 5 godina premda bi to bilo jako teško realno odrediti, a da ne budemo subjektivni.
Ako se gleda samo jedna kategorija uvijek će biti paradoksalnih stvari... Sad
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 14, 2007 12:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Mislim da bi se nositelji trebali birati nekom kombinacijom rangliste i dosadašnjih rezultata (u SOKAZU i aktivnim ligama) u npr. zadnjih 5 godina

I sam znaš da nikad ništa od ovoga, jer npr. Križmančić i Arapović nikad neće imati niti nezavidne pozicije na rang listi (osim ako ne uvedem ELO Osama), niti bit među prva četri od lani, niti igraju lige niti ništa Pojma nemam

Moje mišljenje je da je super onaj dodatak za Dedu da vodstvo turnira smije promovirati četiri igrača na svoju ruku, jer npr. spomenuti dvojac se jedino tako može postaviti za prva dva nositelja turnira.

However, na prošlom Vodovodu smo skoro dobili po tamburi radi toga (promoviranja Marinkovića). Uvijek ima klan(ova) koji jedva čeka(ju) početi sa teorijama zavjere. Tuzni
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: sri stu 14, 2007 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kile (napisa):
steta sta nas zdrijeb u parovima nije mazio

ma meni je zao sto nismo imali pravog meca u paru.... prvi su bili debelo preslabi, a drugi debelo prejaki

ib (napisa):
osim ako ne uvedem ELO

IMHO to bi bilo najpostenije... ali kak bi ljudima to objasnil...

i primjera radi... samo da se vidi koliko je dobra ELO ljestvica:
na 116. mjestu nalazi se Viktor Grantverger... a na 115. Darko Komljenović
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 14, 2007 3:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mogla bi bit i bolja tu po sredini Smile ali za nekakvih 16 nositelja je dušu dala Klanja se
[Vrh]
Burke

PostPostano: sri stu 14, 2007 5:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Burke (napisa):
Mislim da bi se nositelji trebali birati nekom kombinacijom rangliste i dosadašnjih rezultata (u SOKAZU i aktivnim ligama) u npr. zadnjih 5 godina

I sam znaš da nikad ništa od ovoga, jer npr. Križmančić i Arapović nikad neće imati niti nezavidne pozicije na rang listi (osim ako ne uvedem ELO Osama), niti bit među prva četri od lani, niti igraju lige niti ništa Pojma nemam

Moje mišljenje je da je super onaj dodatak za Dedu da vodstvo turnira smije promovirati četiri igrača na svoju ruku, jer npr. spomenuti dvojac se jedino tako može postaviti za prva dva nositelja turnira.

However, na prošlom Vodovodu smo skoro dobili po tamburi radi toga (promoviranja Marinkovića). Uvijek ima klan(ova) koji jedva čeka(ju) početi sa teorijama zavjere. Tuzni

Ma jasno da se slažem s ovim. Samo sam htio reći da se svakom sistemu može naći neka nerealnost! Rolling Eyes
Međutim, apsolutno se slažem da bi ELO bio najrealniji (ili čak neka kombinacija ELO-a i bodovne rang liste - recimo prosjek bodova između te dvije liste).
Jedino što bi "klanovi" i oni koji ne kuže te liste uvijek imali prigovora Mad , ali vjerojatno bi većina ipak bila zadovoljna! Juhuu
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet stu 15, 2007 1:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ajmo anketu slozi...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet stu 15, 2007 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Mogla bi bit i bolja tu po sredini Smile ali za nekakvih 16 nositelja je dušu dala Klanja se

Meni je svejedno Beljenje , jer među 16 neće biti mene Trk , ali ne zato jer neznam Rolling Eyes , već zato jer nemam ja vremena da ostajem poslije skupina Laughing , moj prijedlog je da se dijele pehari za prva tri u skupini, a četvrti dobi onaj semofor za suđenje jer je najviše vremena proveo na njemu Thumbs up
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 15, 2007 9:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

100 pehara po turniru! Hitler Osama

semafori ROFL
[Vrh]
ni seta

PostPostano: čet stu 15, 2007 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):

Meni je svejedno Beljenje , jer među 16 neće biti mene Trk , ali ne zato jer neznam Rolling Eyes , već zato jer nemam ja vremena da ostajem poslije skupina Laughing , moj prijedlog je da se dijele pehari za prva tri u skupini, a četvrti dobi onaj semofor za suđenje jer je najviše vremena proveo na njemu Thumbs up

Laughing dobro si to reko Thumbs up
[Vrh]
Zrinski

PostPostano: čet stu 15, 2007 6:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):

Kaj je, je vrlo neloš post Klanja se ROFL, samo da si još tak dobar za Pingic Thumbs up

Zadnja promjena: Zrinski; čet stu 15, 2007 7:14 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Burke

PostPostano: čet stu 15, 2007 6:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
ajmo anketu slozi...

Onda smo sigurno u većini (i to velikoj)! Zubo
Jer oni iz klanova i oni koji ne znaju teško da će znati anketu ispuniti! ROFL (Jedino ak im pošaljemo poštom Crying )
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub stu 17, 2007 12:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

lol, na sve postove izmedju moja dva Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.