| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ČUPKO
|
Postano: uto stu 13, 2007 1:40 pm Naslov
: |
|
|
pridružujem se čestitkama Darku,Peri i Juri SOFT ŽIVI VIJEČNO  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: sri stu 14, 2007 12:45 am Naslov
|
|
bravo bravo cestitke svima pogotovo Bigu(steta sta nas zdrijeb u parovima nije mazio ) iza nas je jedan od naj ako ne i najbolji turnir, ja iden sisat jos mlikeca do idjuce godine ccc da budem veiki i jaki  _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri stu 14, 2007 10:56 am Naslov
|
|
e da, nest sto sam jos prije htio rec...ide naseg ib-a:-)
mislim da je lose bilo sto ste nositelje postavili na nacin da su prva 4 iz proslogodisnjeg polufinala pa onda ostale po rang listi...jer se desilo da je mali grant 2gi nositelj sto stvarno nema smisla pa je to poremetilo zdrijeb..nije bio niti 1vi u grupi...
ak rang lista nest znaci i ak se trgamo da budemo cim bolji, trebalo je postaviti po rang listi sve i gotovo...ko na ATP turniru...kakve veze ima kaj je neko osvojio prosle godine...to niko ne gleda... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri stu 14, 2007 12:38 pm Naslov
|
|
Da, ali moraš to gledati čisto kao legacy stvar koja postoji već sto godina u Pravilniku dok nije bilo nikakve rang liste i dok je vodstvo trebalo neku smislenu zaštitu za najviše nositelje prije potezanja mitraljeza prema njima
A i Grant je bio treći nositelj a sve i da je bio drugi - izbacio je drugog s rang liste (i najviše pozicioniranog na turniru)
Po meni to i ima i nema smisla. Evo, bez toga bi Stanko bio 6.-7. nositelj turnira (što je tehnički opravdano, ali s aspekta kvalitete ipak ljepše izgleda kad je 1. nositelj). A opet, Viktorovo iznenađenje (koje to više nije ) lani je generiralo rupu u ždrijebu ove godine; Jadran Vidmar će možda iduće godine napraviti "propuh".. Nije ni to optimalno.
Uglavnom, meni je i jedno i drugo OK. Nekad sam bio jako protiv toga (prva četri od lani), ali sad mi je skoro svejedno. A ne da mi se trošiti energiju da nekoga uvjerim da je to jedino ispravno
Što naravno ne znači da me ne zanima mišljenje svih vas
Oćete anketu?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri stu 14, 2007 12:49 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | e da, nest sto sam jos prije htio rec...ide naseg ib-a:-)
mislim da je lose bilo sto ste nositelje postavili na nacin da su prva 4 iz proslogodisnjeg polufinala pa onda ostale po rang listi...jer se desilo da je mali grant 2gi nositelj sto stvarno nema smisla pa je to poremetilo zdrijeb..nije bio niti 1vi u grupi...
ak rang lista nest znaci i ak se trgamo da budemo cim bolji, trebalo je postaviti po rang listi sve i gotovo...ko na ATP turniru...kakve veze ima kaj je neko osvojio prosle godine...to niko ne gleda... |
U redu bi bilo slagati po rang listi, no opet se postavlja pitanje kao npr. što da su došli Šurba, Križmančić, Mikulec i sl. (po rang listi ni nebi bili nositelji!
Kažeš, mali Grant nije bio 1. u grupi, tj. izgubio je od vrlo dobrog Komljenovića koji mu očito ne paše, ali je kasnije dobio Tugu!! Po tome ni Tugo ne bi trebao biti među prvih 10-tak nositelja što isto nije realno.
Dalje, ak' bi se radilo isključivo po ranglisti onda bi recimo postojala mogućnost da u istoj grupi budu npr. Eskulić, Križmančić, Šurbek i Mikulec
Mislim da bi se nositelji trebali birati nekom kombinacijom rangliste i dosadašnjih rezultata (u SOKAZU i aktivnim ligama) u npr. zadnjih 5 godina premda bi to bilo jako teško realno odrediti, a da ne budemo subjektivni.
Ako se gleda samo jedna kategorija uvijek će biti paradoksalnih stvari...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri stu 14, 2007 12:59 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | Mislim da bi se nositelji trebali birati nekom kombinacijom rangliste i dosadašnjih rezultata (u SOKAZU i aktivnim ligama) u npr. zadnjih 5 godina |
I sam znaš da nikad ništa od ovoga, jer npr. Križmančić i Arapović nikad neće imati niti nezavidne pozicije na rang listi (osim ako ne uvedem ELO ), niti bit među prva četri od lani, niti igraju lige niti ništa
Moje mišljenje je da je super onaj dodatak za Dedu da vodstvo turnira smije promovirati četiri igrača na svoju ruku, jer npr. spomenuti dvojac se jedino tako može postaviti za prva dva nositelja turnira.
However, na prošlom Vodovodu smo skoro dobili po tamburi radi toga (promoviranja Marinkovića). Uvijek ima klan(ova) koji jedva čeka(ju) početi sa teorijama zavjere.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sri stu 14, 2007 3:29 pm Naslov
|
|
| kile (napisa): | | steta sta nas zdrijeb u parovima nije mazio |
ma meni je zao sto nismo imali pravog meca u paru.... prvi su bili debelo preslabi, a drugi debelo prejaki
| ib (napisa): | | osim ako ne uvedem ELO |
IMHO to bi bilo najpostenije... ali kak bi ljudima to objasnil...
i primjera radi... samo da se vidi koliko je dobra ELO ljestvica:
na 116. mjestu nalazi se Viktor Grantverger... a na 115. Darko Komljenović _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri stu 14, 2007 3:33 pm Naslov
|
|
Mogla bi bit i bolja tu po sredini ali za nekakvih 16 nositelja je dušu dala  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri stu 14, 2007 5:35 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Burke (napisa): | | Mislim da bi se nositelji trebali birati nekom kombinacijom rangliste i dosadašnjih rezultata (u SOKAZU i aktivnim ligama) u npr. zadnjih 5 godina |
I sam znaš da nikad ništa od ovoga, jer npr. Križmančić i Arapović nikad neće imati niti nezavidne pozicije na rang listi (osim ako ne uvedem ELO ), niti bit među prva četri od lani, niti igraju lige niti ništa
Moje mišljenje je da je super onaj dodatak za Dedu da vodstvo turnira smije promovirati četiri igrača na svoju ruku, jer npr. spomenuti dvojac se jedino tako može postaviti za prva dva nositelja turnira.
However, na prošlom Vodovodu smo skoro dobili po tamburi radi toga (promoviranja Marinkovića). Uvijek ima klan(ova) koji jedva čeka(ju) početi sa teorijama zavjere.  |
Ma jasno da se slažem s ovim. Samo sam htio reći da se svakom sistemu može naći neka nerealnost!
Međutim, apsolutno se slažem da bi ELO bio najrealniji (ili čak neka kombinacija ELO-a i bodovne rang liste - recimo prosjek bodova između te dvije liste).
Jedino što bi "klanovi" i oni koji ne kuže te liste uvijek imali prigovora , ali vjerojatno bi većina ipak bila zadovoljna!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet stu 15, 2007 1:27 am Naslov
|
|
ajmo anketu slozi... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: čet stu 15, 2007 9:10 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Mogla bi bit i bolja tu po sredini ali za nekakvih 16 nositelja je dušu dala  |
Meni je svejedno , jer među 16 neće biti mene , ali ne zato jer neznam , već zato jer nemam ja vremena da ostajem poslije skupina , moj prijedlog je da se dijele pehari za prva tri u skupini, a četvrti dobi onaj semofor za suđenje jer je najviše vremena proveo na njemu  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet stu 15, 2007 9:34 am Naslov
|
|
100 pehara po turniru!
semafori  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ni seta
|
Postano: čet stu 15, 2007 11:43 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
Meni je svejedno , jer među 16 neće biti mene , ali ne zato jer neznam , već zato jer nemam ja vremena da ostajem poslije skupina , moj prijedlog je da se dijele pehari za prva tri u skupini, a četvrti dobi onaj semofor za suđenje jer je najviše vremena proveo na njemu  |
dobro si to reko  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: čet stu 15, 2007 6:47 pm Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
Meni je svejedno , jer među 16 neće biti mene , ali ne zato jer neznam , već zato jer nemam ja vremena da ostajem poslije skupina , moj prijedlog je da se dijele pehari za prva tri u skupini, a četvrti dobi onaj semofor za suđenje jer je najviše vremena proveo na njemu  |
Kaj je, je vrlo neloš post , samo da si još tak dobar za 
Zadnja promjena: Zrinski; čet stu 15, 2007 7:14 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet stu 15, 2007 6:50 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | ajmo anketu slozi... |
Onda smo sigurno u većini (i to velikoj)!
Jer oni iz klanova i oni koji ne znaju teško da će znati anketu ispuniti! (Jedino ak im pošaljemo poštom ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub stu 17, 2007 12:35 am Naslov
|
|
lol, na sve postove izmedju moja dva  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|