SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
IZVRSNO Ak fulate izlaz možete se vratit tek iz Brežica pa bute tak jako zakasnili da odmah pišemo pobjedu.
Onda još morate platiti vinjetu jer je to auto cesta pa po povratku još i globa te troškovi suca za prekrške in pa služb.prevod.
Prava sitnica cca.400 Eura po osobi.Mi ipak igramo najbliže Europi
Najbliži vam je vojni aerodrom u Cerklju 8 km.od Krškog
pa da ga izbjegnete možete se helik.spustiti na školsko igralište 
Prije tekme idemo na benz.na kompresor napumpat loptice
i šnajderu da nam pokrpa mrežice.Ove kineske nikak da izdrže prasice od 100kg naše najslađe pingerske i želučane poslastice. 
Realno rečeno
da iščupamo bod napravili bi kao što Ćiro reče: budimo realni tražimo nemoguće. 
Onda još morate platiti vinjetu jer je to auto cesta pa po povratku još i globa te troškovi suca za prekrške in pa služb.prevod.
Najbliži vam je vojni aerodrom u Cerklju 8 km.od Krškog
Prije tekme idemo na benz.na kompresor napumpat loptice
Realno rečeno
- bduralija
- Kontakt:
skoro sam pogodio rezultat prve tekme... u svakom slučaju HVIDRA grabi prema vrhu, obzirom na raspored (2X doma i slobodni) gotovo da su osigurali drugo mjesto...
nekako smo zamrli na forumu 18. lige, tablica se razlomila na gornji i donji dom... borba za opstanak je neizvjesna, no TIO, VELUX i INPUT nemaju aktivnih predstavnika da nam napišu svoje šanse za opstanak... zato navijamo za Boanergse da prežive u narednim mečevima i sačuvaju status...

nekako smo zamrli na forumu 18. lige, tablica se razlomila na gornji i donji dom... borba za opstanak je neizvjesna, no TIO, VELUX i INPUT nemaju aktivnih predstavnika da nam napišu svoje šanse za opstanak... zato navijamo za Boanergse da prežive u narednim mečevima i sačuvaju status...
Da igramo doma ali protiv visoko rangiranih ekipa i dosada je sve bilo idealno za nas što ne znači da će tako i ostati.bduralija je napisao/la:skoro sam pogodio rezultat prve tekme... u svakom slučaju HVIDRA grabi prema vrhu, obzirom na raspored (2X doma i slobodni) gotovo da su osigurali drugo mjesto...
P.S. Dosadašnji rezultati će zasigurno privući još više navijača
Let the force be with you
- bduralija
- Kontakt:
skromne HVIDRA-e... jedino ako pustite oba meča možete ići mjesto niže...Saša je napisao/la:Da igramo doma ali protiv visoko rangiranih ekipa i dosada je sve bilo idealno za nas što ne znači da će tako i ostati.bduralija je napisao/la:skoro sam pogodio rezultat prve tekme... u svakom slučaju HVIDRA grabi prema vrhu, obzirom na raspored (2X doma i slobodni) gotovo da su osigurali drugo mjesto...
P.S. Dosadašnji rezultati će zasigurno privući još više navijača
nama čak niti pobjeda protiv cura ne znači puno, zbog meč razlike zatvara se trokut gdje smo zadnji osim ako pobjedimo 9:1 10:0 a to je moguće ne...
Nije plasman u ligi najvažnija stvar na svijetu. Kompaktnost, prijateljstvo, druženje i uživanje ubduralija je napisao/la:skromne HVIDRA-e... jedino ako pustite oba meča možete ići mjesto niže...
Što se tiče meča sa Vidrom, što reći ipak su oni naši
Let the force be with you
pauza
Boanergesi su ovaj tjedan slobodni, zato Vas samo pratimo. Momci su ovu pauzu odlučili iskoristiti za mini pripreme u južnim krajevima
na kojem ćemo posebnu pažnju obratiti na teoretsku nastavu podjeljenu u poglavlja: 1. za pobjedu u jednom setu - moraš napraviti minimalno 11 poena (s posebnim naglaskom na "u istom setu")
2. za pobjedu u jednoj partiji moraš pobijediti u 3 seta.
3. 3 seta u 3 različite partije NISU pobjeda
4. rezultat od 5:5 znači neriješeni rezultat a ne pobjedu.
5. pobjeda na šanku poslije tekme NE donosi bodove ali je važnija od pobjede za zelenim stolom
2. za pobjedu u jednoj partiji moraš pobijediti u 3 seta.
3. 3 seta u 3 različite partije NISU pobjeda
4. rezultat od 5:5 znači neriješeni rezultat a ne pobjedu.
5. pobjeda na šanku poslije tekme NE donosi bodove ali je važnija od pobjede za zelenim stolom
postepeno uvođenje pravila u relaksirajućoj okolini u potpunosti podržavam.
Momci su delikatne biljčice i treba s njima nježno postupati, jer bi nastali šok zbog promjene viđenja svijeta ih zbilja za stolom mogao pretvoriti u biljke (s korjenjem i sve)
stoga u potpunosti podržavam ovaj oblik priprema kakav Boanergesi uvode: relaksirajuća okolina, poznati elementi (puno pijače) i dozirane promjene

mislim da će to dat vrhunske rezultate i da će im poslije toga bit samo šank granica
Momci su delikatne biljčice i treba s njima nježno postupati, jer bi nastali šok zbog promjene viđenja svijeta ih zbilja za stolom mogao pretvoriti u biljke (s korjenjem i sve)
stoga u potpunosti podržavam ovaj oblik priprema kakav Boanergesi uvode: relaksirajuća okolina, poznati elementi (puno pijače) i dozirane promjene
mislim da će to dat vrhunske rezultate i da će im poslije toga bit samo šank granica
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
opstanak
hvala bduralija na željama. Trudit ćemo se ova zadnja 3 kola. Teoretsko gradivo smo savladali, još samo da to pokažemo i u praksi. Ako odigramo dobro, vjerojatno ćemo ostati.
Nekako računam da bi nam 8 bodova trebalo biti dovoljno za opstanak u lizi.
- bduralija
- Kontakt:
Re: opstanak
neki dan sam se sjetio da je mali ban igrao s reketom Jacques Secrétin i naravno pobjedio me... ovdje možete utvrditi gradivo... malo se nasmijati i...mali ban je napisao/la:hvala bduralija na željama. Trudit ćemo se ova zadnja 3 kola. Teoretsko gradivo smo savladali, još samo da to pokažemo i u praksi. Ako odigramo dobro, vjerojatno ćemo ostati.Nekako računam da bi nam 8 bodova trebalo biti dovoljno za opstanak u lizi.
da ne duljim http://vimeo.com/20324916
danas je na rasporedu meč s ekipom MTM... ako počnu gledat Jacques Secrétin-ov video možda zakasne na meč...
- bduralija
- Kontakt:
gle Žugec, mi smo po "kvaliteti" igre podjednaki i ne sumnjam da ćemo se i slijedeće sezone družiti u istoj ligi... mislim da će i 6. mjesto ići jednu ligu gore baš kao i ona od 3.-5. tak da već u jesen imamo revanš pod uvjetom da smo živi i zdravi...
igrali smo sinoć do kasno navečer, skoro puna 4 sata... ustvari ove godine stalno igramo duge mečeve... cure su nas unatoč svemu "nakantale", vidi se da nam fali treninga i sigurnosti u igri...

igrali smo sinoć do kasno navečer, skoro puna 4 sata... ustvari ove godine stalno igramo duge mečeve... cure su nas unatoč svemu "nakantale", vidi se da nam fali treninga i sigurnosti u igri...
po trajanju ste već poznati otprije.bduralija je napisao/la: igrali smo sinoć do kasno navečer, skoro puna 4 sata... ustvari ove godine stalno igramo duge mečeve... cure su nas unatoč svemu "nakantale", vidi se da nam fali treninga i sigurnosti u igri...
puce imaju samo više sigurnosti u nastupu od nas. mi smo mladi i još imamo tremicu, nogice se tresu... i sve one ostale već poznate isprike
cure su OK i žao mi je što će nas možda napustiti (na neko vrijeme
e jebote. tko je tebe nosao, bome se namučioŽugec je napisao/la: (puce, nemojte se previše obazirati na baljezganje stare, iznošene i spore kornjače)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!