18. liga proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
škiljo

#441 Post Postao/la škiljo »

IZVRSNO Ak fulate izlaz možete se vratit tek iz Brežica pa bute tak jako zakasnili da odmah pišemo pobjedu. :lol: :lol:
Onda još morate platiti vinjetu jer je to auto cesta pa po povratku još i globa te troškovi suca za prekrške in pa služb.prevod. :) Prava sitnica cca.400 Eura po osobi.Mi ipak igramo najbliže Europi :B:
Najbliži vam je vojni aerodrom u Cerklju 8 km.od Krškog :lux: pa da ga izbjegnete možete se helik.spustiti na školsko igralište :zubo:
Prije tekme idemo na benz.na kompresor napumpat loptice :lol: i šnajderu da nam pokrpa mrežice.Ove kineske nikak da izdrže prasice od 100kg naše najslađe pingerske i želučane poslastice. :lol:
Realno rečeno :cry: da iščupamo bod napravili bi kao što Ćiro reče: budimo realni tražimo nemoguće. :top:
škiljo

#442 Post Postao/la škiljo »

Dobili od Hvidre dobre batine :cry: ali je tekma bila ok.Svaka časst dečkima koji nisu zalutali u Sloveniju :zubo: a i vidi se znatan napredak pogotovo kod Deana ,a Vanja je pravo mlado pojačanje i inače dobre ekipe.Ugodno druženje u ugodnoj atmosferi nakon tekme. :lux:
Sretno dalje,zaslužili ste :s: :top:
bduralija
Kontakt:

#443 Post Postao/la bduralija »

skoro sam pogodio rezultat prve tekme... u svakom slučaju HVIDRA grabi prema vrhu, obzirom na raspored (2X doma i slobodni) gotovo da su osigurali drugo mjesto...

:)

nekako smo zamrli na forumu 18. lige, tablica se razlomila na gornji i donji dom... borba za opstanak je neizvjesna, no TIO, VELUX i INPUT nemaju aktivnih predstavnika da nam napišu svoje šanse za opstanak... zato navijamo za Boanergse da prežive u narednim mečevima i sačuvaju status...

:top:
Saša

#444 Post Postao/la Saša »

bduralija je napisao/la:skoro sam pogodio rezultat prve tekme... u svakom slučaju HVIDRA grabi prema vrhu, obzirom na raspored (2X doma i slobodni) gotovo da su osigurali drugo mjesto...
Da igramo doma ali protiv visoko rangiranih ekipa i dosada je sve bilo idealno za nas što ne znači da će tako i ostati.
P.S. Dosadašnji rezultati će zasigurno privući još više navijača :D
Let the force be with you
trnac

#445 Post Postao/la trnac »

Ajmo HVIDR-a Dubrava

:lux: :lux: :lux: :lux:
bduralija
Kontakt:

#446 Post Postao/la bduralija »

Saša je napisao/la:
bduralija je napisao/la:skoro sam pogodio rezultat prve tekme... u svakom slučaju HVIDRA grabi prema vrhu, obzirom na raspored (2X doma i slobodni) gotovo da su osigurali drugo mjesto...
Da igramo doma ali protiv visoko rangiranih ekipa i dosada je sve bilo idealno za nas što ne znači da će tako i ostati.
P.S. Dosadašnji rezultati će zasigurno privući još više navijača :D
skromne HVIDRA-e... jedino ako pustite oba meča možete ići mjesto niže...

nama čak niti pobjeda protiv cura ne znači puno, zbog meč razlike zatvara se trokut gdje smo zadnji osim ako pobjedimo 9:1 10:0 a to je moguće ne...

Saša

#447 Post Postao/la Saša »

bduralija je napisao/la:skromne HVIDRA-e... jedino ako pustite oba meča možete ići mjesto niže...
Nije plasman u ligi najvažnija stvar na svijetu. Kompaktnost, prijateljstvo, druženje i uživanje u :pingic: su naše vrijednosti. Ovogodišnji napredak mojih suigrača i mene me više raduje od plasmana kojeg iskreno nismo očekivali. Znamo svi da su Vanja i Dejan odlični igrači ali nismo očekivali borbu za drugo mjesto nego smo se nadali borbi za četvrto. I oni su puno napredovali u odnosu na prošli sezonu. Kapetan također, smatram isto i za sebe. Dobra smo klapa i zaista uživamo u pingaću a naše trenutno drugo mjesto je samo bonus u cijeloj priči.

Što se tiče meča sa Vidrom, što reći ipak su oni naši :D zbog imena H vidra ;) . Super ekipa prava gopspoda, pravi protivnici za respekt :s: i u dvoran i za vrijeme after meča ;) . Kad bi se moj frend uozbiljio samo malo i to SAMO tijekom svojih mečeva imali bi oni i koju pobjedu više na svom kontu.
mali ban

pauza

#448 Post Postao/la mali ban »

Boanergesi su ovaj tjedan slobodni, zato Vas samo pratimo. Momci su ovu pauzu odlučili iskoristiti za mini pripreme u južnim krajevima :) na kojem ćemo posebnu pažnju obratiti na teoretsku nastavu podjeljenu u poglavlja: 1. za pobjedu u jednom setu - moraš napraviti minimalno 11 poena (s posebnim naglaskom na "u istom setu")
2. za pobjedu u jednoj partiji moraš pobijediti u 3 seta.
3. 3 seta u 3 različite partije NISU pobjeda
4. rezultat od 5:5 znači neriješeni rezultat a ne pobjedu.
5. pobjeda na šanku poslije tekme NE donosi bodove ali je važnija od pobjede za zelenim stolom :D
Saša

Re: pauza

#449 Post Postao/la Saša »

E da ste pripreme napravili nekoliko kola prije.....
Dren

#450 Post Postao/la Dren »

postepeno uvođenje pravila u relaksirajućoj okolini u potpunosti podržavam.
Momci su delikatne biljčice i treba s njima nježno postupati, jer bi nastali šok zbog promjene viđenja svijeta ih zbilja za stolom mogao pretvoriti u biljke (s korjenjem i sve)

stoga u potpunosti podržavam ovaj oblik priprema kakav Boanergesi uvode: relaksirajuća okolina, poznati elementi (puno pijače) i dozirane promjene :s: :s: :s:

mislim da će to dat vrhunske rezultate i da će im poslije toga bit samo šank granica :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
bduralija
Kontakt:

#451 Post Postao/la bduralija »

mali bane sama teorija bez prakse je mrtvo slovo na papiru... držimo vam palčeve da opstanete u ligi...

A Žugec napravi 12:0, 11:0... i mudro šuti... pitanje je dal su Sorryjevci tak jaki ili je INPUT toliko oslabio...
mali ban

opstanak

#452 Post Postao/la mali ban »

hvala bduralija na željama. Trudit ćemo se ova zadnja 3 kola. Teoretsko gradivo smo savladali, još samo da to pokažemo i u praksi. Ako odigramo dobro, vjerojatno ćemo ostati. :top: Nekako računam da bi nam 8 bodova trebalo biti dovoljno za opstanak u lizi.
bduralija
Kontakt:

Re: opstanak

#453 Post Postao/la bduralija »

mali ban je napisao/la:hvala bduralija na željama. Trudit ćemo se ova zadnja 3 kola. Teoretsko gradivo smo savladali, još samo da to pokažemo i u praksi. Ako odigramo dobro, vjerojatno ćemo ostati. :top: Nekako računam da bi nam 8 bodova trebalo biti dovoljno za opstanak u lizi.
neki dan sam se sjetio da je mali ban igrao s reketom Jacques Secrétin i naravno pobjedio me... ovdje možete utvrditi gradivo... malo se nasmijati i...
da ne duljim http://vimeo.com/20324916

danas je na rasporedu meč s ekipom MTM... ako počnu gledat Jacques Secrétin-ov video možda zakasne na meč...

dizi

#454 Post Postao/la dizi »

Mi obično kasnimo i kad ne gledamo video. :) :) :)
bduralija
Kontakt:

#455 Post Postao/la bduralija »

AGF4 - MTM 1:9

P 0
A 0
D 1
B 0

Žugec
Kontakt:

#456 Post Postao/la Žugec »

bduralija je napisao/la: A Žugec napravi 12:0, 11:0... i mudro šuti... pitanje je dal su Sorryjevci tak jaki ili je INPUT toliko oslabio...
Sorry se tek uhodava ;)
ovo je bilo slučajno, onak - u afektu :D
domači teren...
hoču revanš! (nemojte nam pobeči ili se barem brzo vratite)
bduralija
Kontakt:

#457 Post Postao/la bduralija »

gle Žugec, mi smo po "kvaliteti" igre podjednaki i ne sumnjam da ćemo se i slijedeće sezone družiti u istoj ligi... mislim da će i 6. mjesto ići jednu ligu gore baš kao i ona od 3.-5. tak da već u jesen imamo revanš pod uvjetom da smo živi i zdravi...

igrali smo sinoć do kasno navečer, skoro puna 4 sata... ustvari ove godine stalno igramo duge mečeve... cure su nas unatoč svemu "nakantale", vidi se da nam fali treninga i sigurnosti u igri...

Saša

#458 Post Postao/la Saša »

Svaka čast agronomi. :s:
Pružili ste dobar otpor. Nažalost samo ste dobili jednu :( od 4 partije koja je ušla u 5. set.
Curama čestitke. Puno uspjeha u 15. ligi. :top: :cheer: :lux: :s:
Žugec
Kontakt:

#459 Post Postao/la Žugec »

bduralija je napisao/la: igrali smo sinoć do kasno navečer, skoro puna 4 sata... ustvari ove godine stalno igramo duge mečeve... cure su nas unatoč svemu "nakantale", vidi se da nam fali treninga i sigurnosti u igri...

po trajanju ste već poznati otprije. :top:
puce imaju samo više sigurnosti u nastupu od nas. mi smo mladi i još imamo tremicu, nogice se tresu... i sve one ostale već poznate isprike :cerek:
cure su OK i žao mi je što će nas možda napustiti (na neko vrijeme :E:) Ne volim jednostrane raskide :D (puce, nemojte se previše obazirati na baljezganje stare, iznošene i spore kornjače)
Dren

#460 Post Postao/la Dren »

Žugec je napisao/la: (puce, nemojte se previše obazirati na baljezganje stare, iznošene i spore kornjače)
e jebote. tko je tebe nosao, bome se namučio :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Odgovorite