| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri svi 15, 2013 9:08 am Naslov
: |
|
|
Niš se ne čudi , mali Fran je prije par godina ( s nekih 13,14 god) dok je treniral dobrano mučil Žira  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sri svi 15, 2013 9:12 am Naslov
|
|
znam sve wolfčino, prošle sezone je bio u lošijoj formi pa smo ga svi jataci nakantali, valjda je opet počeo trenirati pa je to druga pjesma!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: pet svi 17, 2013 7:10 am Naslov
: ZADNJE KOLO |
|
|
Završeno i zadnje kolo u dobroj 6.ligi.Nabrijani Plivaši uz potporu Palaverse pružili sjajan otpor i htjeli nam uzeti koji bod .Da bude veće zlo mene leđa bole već treći dan.(jućer na dan utakmice si nisam mogao zažnirati cipele ujutro )Kad sam se malo razgibao bilo mi je bolje ali forhent mi nije funkcionirao kako bi trebao.Moj sinek je dobio tu kljućnu tekmu protiv Šestana kao i ja u 7 partiji .Bilo mi je teško igrati sva tri meća + par a morao sam jer u slućaju poraza ili nerješenog rezultata nismo bili sigurni za ići naprijed .Ranije smo to prokockali .Na kraju smo uspjeli dobiti par i sve je dobro završilo
U ime toga moj Tomislav nas je poćastio Jambo pizzom u Staroj Savi i je palo.  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub svi 18, 2013 7:59 am Naslov
|
|
cestitke master na prvom i sljiva na drugom mjestu
zanimljiva liga, dosta meni poznatih, puno upisivaca rezultata i aktivnih forumasa, bravo decki (i pokoja cura)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sub svi 18, 2013 9:03 pm Naslov
|
|
Čestitam osvajačima pehara, pogotovo iz AFII, ipak su bili najkonstantniji i najkvalitetniji na kraju! Dobra procjena nakon 2.kola Mastera da prvak neće imati više od 27 bodova, iskustvo čini čuda!
Liga ultra zanimljiva, 24 remija je respektabilan broj, iako vidim da 8. ima 25, a 9.liga 30 remija.
Što se tiče ekipa koje ispadoše Enigma s jednim ekstra igračem očito nije mogla više, Ivanec je ispao ponajviše zbog neiskustva, gubili su stvarno dosta gustih mečeva (slično kao i MJ u jesen 2011.), a Zaba je ipak kvalitetom malo zaostajala za ostalima, iako mislim da će u ovom sastavu biti vrlo konkurentna u 8.ligi.
Pozdrav svima od MJ!
 _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub svi 18, 2013 10:58 pm Naslov
|
|
nitko ne spominje STK Pemit koji nejde dalje zbog jednog seta...to je za popizdit... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sub svi 18, 2013 11:24 pm Naslov
|
|
Ili kad si "tek" treći a nemaš poraza, liga nam je bila ebeno izjednačena
Zato ju je bilo i gušt igrati, još subota, pa do devetog mjeseca prelazim na malo veći reket. Na jesen tekma protiv "Brodova" , bilo je i vrijeme nakon 15 ligaških sezona da se nađem s njima u lizi , bar bu na forumu veselo  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: ned svi 19, 2013 12:51 pm Naslov
|
|
Čekamo vas Agronomci,bit će veselo....
Čestitam na 1. mjestu,po meni, ove se sezone potrefilo da 5. i 6. liga nisu bile ništa slabije od 4.  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tea
|
Postano: ned svi 19, 2013 8:55 pm Naslov
: Same cestitke! |
|
|
Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. Vjerojatno ce se ipak svesti samo na jedan post, ali i taj je dovoljan
Znaci, htjela bih samo cestitati Vivasu na prolazu dalje i Zetu sto ipak nije ispao iz lige, vec ce se s nama dalje pingati iduce sezone... Pokazali su se kao dvije odlicne momcadi, koje su to sve zasluzile i izborile uz odlicne meceve, borbu i nadasve FAIRPLAY. Bravo, Bravo, Bravo !!
Sto se tice nas kao ekipe, poceti cemo trenirati pa ce valjda sljedece sezone 2 seta ici nama na ruku!
Naravno cestitam AGRONOMSKOM i TRANS AGRAMU od cijele ekipe Pemita.
Pozz 
Zadnja promjena: tea; ned svi 19, 2013 9:00 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned svi 19, 2013 9:00 pm Naslov
|
|
sta rec nego sjajan 1vi post na forumu...
dobrodosla medju muske svinje hahaha _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned svi 19, 2013 9:23 pm Naslov
: VI Liga |
|
|
A gdje je bio Rac u spomenutom meču ??? _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: ned svi 19, 2013 10:11 pm Naslov
: Re: Same cestitke! |
|
|
| tea (napisa): | Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. Vjerojatno ce se ipak svesti samo na jedan post, ali i taj je dovoljan
Znaci, htjela bih samo cestitati Vivasu na prolazu dalje i Zetu sto ipak nije ispao iz lige, vec ce se s nama dalje pingati iduce sezone... Pokazali su se kao dvije odlicne momcadi, koje su to sve zasluzile i izborile uz odlicne meceve, borbu i nadasve FAIRPLAY. Bravo, Bravo, Bravo !!
Sto se tice nas kao ekipe, poceti cemo trenirati pa ce valjda sljedece sezone 2 seta ici nama na ruku!
Naravno cestitam AGRONOMSKOM i TRANS AGRAMU od cijele ekipe Pemita.
Pozz  |
Hvala Matea na ćestitkama.Ekipa Pemit je je mlada i perspektivna i vi ćete svojim radom,treningom te dobrim brzo napredovati i ja vam to želim .LIjepi pozdrav  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon svi 20, 2013 8:56 am Naslov
|
|
cestitke agronomskom na 1 mjestu al nek zahvale bogu i kovacicekovom poslu kaj su 1.abrod ti ionak igras ko za 6 ligu pa zato i mislis da su iste ko i 4 .uglavnom vidimo se na jesen.pa cemo vidjeti di ste  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pon svi 20, 2013 10:14 am Naslov
: Re: Same cestitke! |
|
|
| tea (napisa): | | Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. |
Well hun, you're officially hooked now!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pon svi 20, 2013 12:23 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | cestitke agronomskom na 1 mjestu al nek zahvale bogu i kovacicekovom poslu kaj su 1.abrod ti ionak igras ko za 6 ligu pa zato i mislis da su iste ko i 4 .uglavnom vidimo se na jesen.pa cemo vidjeti di ste  |
Hvala svima na čestitkama , a najviše hvala dragom bogu i Kovačičekovom poslu , jer nas čuva od zločestih ljudi  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: pon svi 20, 2013 7:48 pm Naslov
: Re: VI Liga |
|
|
| geek (napisa): | | A gdje je bio Rac u spomenutom meču ??? |
Što se tiče Raca,o njemu sve najbolje!Jako pouzdan igrač
i siguran.Protiv Agronomskog smo se malo zagužvali(ja i Rac)
te je došlo do razlaza(vjerojatno zasičenje).
Zato nije igrao.
Što se tiče Tee,nitko ne pita što ona nije došla na svoju tekmu???
Kaj je imala "norijadu".
A što se tiče Pemita,super ekipa.Dobar sam s njima!Nek se sjete prije
2-3 sezone kad su ostali u 6.ligi zahvaljujuči 1.setu.Ispao je Borongaj!
Ima tu još puno materijala za prepričavat,ali nek na ovom što se mene tiče
završi.
Pozdrav-Silvać.
Čestitke prvacima,Agrononomskom fak.i njihovom fenomenalnom
gemištu.Išel sam doma pod čokom!
Kak je Fijačko izgubil od Brebriča,a mene je prebil.I opet su uspjeli dobiti!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tea
|
Postano: pon svi 20, 2013 8:59 pm Naslov
|
|
Lijepo od tebe Silvac sto me ides osobno prozivat
Nemoj sirit molim te neistine dalje posto sam ja na toj utakmici bila sto ti mogu potvrditi decki iz Ivanca ( takodjer i ljudi koji su bili u dvorani ). Decki iz ekipe su to sami uspjesno odradili tako da nije bilo potrebe da ja igram. Ne znam gdje je tu problem???
Ali prica se da ti nisi bio na utakmici protiv Vivasa ( znaci Muzic napravio peticu )?! Ja te ne zelim osobno prozivat kao sto si ti mene vec me samo zanima ta tekma!
Mozda da napises kratak osvrt na tekmu, to bi bilo genijalno!!
Pozz  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon svi 20, 2013 9:09 pm Naslov
: Re: VI Liga |
|