NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. liga proljece 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sri svi 15, 2013 9:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Niš se ne čudi , mali Fran je prije par godina ( s nekih 13,14 god) dok je treniral dobrano mučil Žira Thumbs up
rogi

PostPostano: sri svi 15, 2013 9:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

znam sve wolfčino, prošle sezone je bio u lošijoj formi pa smo ga svi jataci nakantali, valjda je opet počeo trenirati pa je to druga pjesma! Thumbs up
Šljiva

PostPostano: pet svi 17, 2013 7:10 am    Naslov : ZADNJE KOLO Citirajte i odgovorite

Very Happy Završeno i zadnje kolo u Cool dobroj 6.ligi.Nabrijani Plivaši uz potporu Palaverse Laughing pružili sjajan otpor Rocket launcher i htjeli nam uzeti koji bod Sebican.Da bude veće zlo mene leđa bole Confused već treći dan.(jućer na dan utakmice si nisam mogao zažnirati cipele ujutro Znoj)Kad sam se malo razgibao Juhuu bilo mi je bolje ali forhent mi nije funkcionirao Horor kako bi trebao.Moj sinek je dobio tu kljućnu tekmu Klanja se protiv Šestana Gimme five kao i ja u 7 partiji Very Happy.Bilo mi je teško igrati sva tri Zubo meća + par a morao sam jer u slućaju poraza ili nerješenog rezultata nismo bili sigurni za ići naprijed Eeeek! .Ranije smo to prokockali Ajooj .Na kraju smo uspjeli dobiti par Klanja se i sve je dobro završilo Klap
U ime toga moj Tomislav nas je poćastio Klopa Jambo pizzom u Staroj Savi i Pivo je palo. Smile
masterinsider

PostPostano: pet svi 17, 2013 10:35 pm    Naslov : Re: ZADNJE KOLO Citirajte i odgovorite

Prvak Š A M P I O N I Prvak
Izra

PostPostano: sub svi 18, 2013 7:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

cestitke master na prvom i sljiva na drugom mjestu Juhuu

zanimljiva liga, dosta meni poznatih, puno upisivaca rezultata i aktivnih forumasa, bravo decki (i pokoja cura) Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rogi

PostPostano: sub svi 18, 2013 9:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam osvajačima pehara, pogotovo Prvak iz AFII, ipak su bili najkonstantniji i najkvalitetniji na kraju! Dobra procjena nakon 2.kola Mastera da prvak neće imati više od 27 bodova, iskustvo čini čuda! Klanja se

Liga ultra zanimljiva, 24 remija je respektabilan broj, iako vidim da 8. ima 25, a 9.liga 30 remija. Eeeek!

Što se tiče ekipa koje ispadoše Enigma s jednim ekstra igračem očito nije mogla više, Ivanec je ispao ponajviše zbog neiskustva, gubili su stvarno dosta gustih mečeva (slično kao i MJ u jesen 2011.), a Zaba je ipak kvalitetom malo zaostajala za ostalima, iako mislim da će u ovom sastavu biti vrlo konkurentna u 8.ligi.

Pozdrav svima od MJ!

Leti
Iceman

PostPostano: sub svi 18, 2013 10:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nitko ne spominje STK Pemit koji nejde dalje zbog jednog seta...to je za popizdit...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: sub svi 18, 2013 11:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili kad si "tek" treći a nemaš poraza, liga nam je bila ebeno izjednačena Juhuu
Zato ju je bilo i gušt igrati, još subota, pa do devetog mjeseca prelazim na malo veći reket. Na jesen tekma protiv "Brodova" , bilo je i vrijeme nakon 15 ligaških sezona da se nađem s njima u lizi Smile , bar bu na forumu veselo Yesss!
Brod

PostPostano: ned svi 19, 2013 12:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čekamo vas Agronomci,bit će veselo.... Juhuu

Čestitam na 1. mjestu,po meni, ove se sezone potrefilo da 5. i 6. liga nisu bile ništa slabije od 4. Klanja se Thumbs up
tea

PostPostano: ned svi 19, 2013 8:55 pm    Naslov : Same cestitke! Citirajte i odgovorite

Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. Vjerojatno ce se ipak svesti samo na jedan post, ali i taj je dovoljan Thumbs up

Znaci, htjela bih samo cestitati Vivasu na prolazu dalje i Zetu sto ipak nije ispao iz lige, vec ce se s nama dalje pingati iduce sezone... Pokazali su se kao dvije odlicne momcadi, koje su to sve zasluzile i izborile uz odlicne meceve, borbu i nadasve FAIRPLAY. Bravo, Bravo, Bravo !!
Sto se tice nas kao ekipe, poceti cemo trenirati pa ce valjda sljedece sezone 2 seta ici nama na ruku!

Naravno cestitam AGRONOMSKOM i TRANS AGRAMU od cijele ekipe Pemita.

Pozz Cheer Juhuu

Zadnja promjena: tea; ned svi 19, 2013 9:00 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: ned svi 19, 2013 9:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sta rec nego sjajan 1vi post na forumu...

dobrodosla medju muske svinje hahaha
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
geek

PostPostano: ned svi 19, 2013 9:23 pm    Naslov : VI Liga Citirajte i odgovorite

A gdje je bio Rac u spomenutom meču ???
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: ned svi 19, 2013 10:11 pm    Naslov : Re: Same cestitke! Citirajte i odgovorite

tea (napisa):
Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. Vjerojatno ce se ipak svesti samo na jedan post, ali i taj je dovoljan Thumbs up

Znaci, htjela bih samo cestitati Vivasu na prolazu dalje i Zetu sto ipak nije ispao iz lige, vec ce se s nama dalje pingati iduce sezone... Pokazali su se kao dvije odlicne momcadi, koje su to sve zasluzile i izborile uz odlicne meceve, borbu i nadasve FAIRPLAY. Bravo, Bravo, Bravo !!
Sto se tice nas kao ekipe, poceti cemo trenirati pa ce valjda sljedece sezone 2 seta ici nama na ruku!

Naravno cestitam AGRONOMSKOM i TRANS AGRAMU od cijele ekipe Pemita.

Pozz Cheer Juhuu

Hvala Matea Thumbs up na ćestitkama.Ekipa Pemit je Woo hoo! je mlada Trio i perspektivna i vi ćete svojim radom,treningom Macevanje te dobrim Pingic brzo napredovati i ja vam to želim Gimme five .LIjepi pozdrav Fulir
mixer

PostPostano: pon svi 20, 2013 8:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

cestitke agronomskom na 1 mjestu al nek zahvale bogu i kovacicekovom poslu kaj su 1.abrod ti ionak igras ko za 6 ligu pa zato i mislis da su iste ko i 4 In love In love.uglavnom vidimo se na jesen.pa cemo vidjeti di ste Zubo
[Vrh]
rogi

PostPostano: pon svi 20, 2013 10:14 am    Naslov : Re: Same cestitke! Citirajte i odgovorite

tea (napisa):
Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj.

Well hun, you're officially hooked now! Thumbs up Very Happy
masterinsider

PostPostano: pon svi 20, 2013 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
cestitke agronomskom na 1 mjestu al nek zahvale bogu i kovacicekovom poslu kaj su 1.abrod ti ionak igras ko za 6 ligu pa zato i mislis da su iste ko i 4 In love In love.uglavnom vidimo se na jesen.pa cemo vidjeti di ste Zubo

Hvala svima na čestitkama Thumbs up , a najviše hvala dragom bogu Klanja se i Kovačičekovom poslu Strah Pojma nemam , jer nas čuva od zločestih ljudi Smile
silvac

PostPostano: pon svi 20, 2013 7:48 pm    Naslov : Re: VI Liga Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
A gdje je bio Rac u spomenutom meču ???

Što se tiče Raca,o njemu sve najbolje!Jako pouzdan igrač
i siguran.Protiv Agronomskog smo se malo zagužvali(ja i Rac)
te je došlo do razlaza(vjerojatno zasičenje).
Zato nije igrao.
Što se tiče Tee,nitko ne pita što ona nije došla na svoju tekmu???
Kaj je imala "norijadu".
A što se tiče Pemita,super ekipa.Dobar sam s njima!Nek se sjete prije
2-3 sezone kad su ostali u 6.ligi zahvaljujuči 1.setu.Ispao je Borongaj!
Ima tu još puno materijala za prepričavat,ali nek na ovom što se mene tiče
završi.
Pozdrav-Silvać.
Čestitke prvacima,Agrononomskom fak.i njihovom fenomenalnom
gemištu.Išel sam doma pod čokom!
Kak je Fijačko izgubil od Brebriča,a mene je prebil.I opet su uspjeli dobiti!!!
[Vrh]
tea

PostPostano: pon svi 20, 2013 8:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lijepo od tebe Silvac sto me ides osobno prozivat Thumbs up
Nemoj sirit molim te neistine dalje posto sam ja na toj utakmici bila sto ti mogu potvrditi decki iz Ivanca ( takodjer i ljudi koji su bili u dvorani ). Decki iz ekipe su to sami uspjesno odradili tako da nije bilo potrebe da ja igram. Ne znam gdje je tu problem??? Klanja se Klanja se Klanja se
Ali prica se da ti nisi bio na utakmici protiv Vivasa ( znaci Muzic napravio peticu Juhuu)?! Ja te ne zelim osobno prozivat kao sto si ti mene vec me samo zanima ta tekma!
Mozda da napises kratak osvrt na tekmu, to bi bilo genijalno!! Wink Juhuu

Pozz In love
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 20, 2013 9:09 pm    Naslov : Re: VI Liga Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Pozdrav-Silvać.

Eeeek!
Napokon imam dokaz i potvrdu jel ovo "c" ili neki od palatala! Znao sam! Juhuu Tulum
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon svi 20, 2013 9:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mogo si pitat Pfff
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sljedeće
Stranica 9 / 14.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.