NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri u Prečkom - ljeto 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod jr.

PostPostano: ned ruj 22, 2013 7:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zato se ja igram sa susjedovim travama Hippie i nemre mi niko ništ !!! Evil
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da se ukljucim u raspravu, smijesno mi je malo da se vegera opisuje kao da pobjedjuje zbog gume same, on je jako dobro istrenirao svoju igru i zato dobiva ali sa druge strane je zakinut za masu elemenata koje on sa svojom travom nemoze izvest.Tako da samo treba nac nacina da ga se dobije. Ne igraju svi isto i to je čar ping ponga barem za mene...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mistreaver (napisa):
Zaključak: Svjestan sam toga da sam ispao derište, ali me ovakve stvari užasno ljute jer je po mojem kriteriju to nepravda. Kad me vaš suigrač Nevidal nabio nisam ni A ni B rekao, nisam imao rezona, ovo danas je druga priča bila.

Ma nisi ispao ni derište niti loš gubitnik, imho.

Jednostavno si se prvi put u životu (i to nakon cjeloživotne "školske" karijere) našao preko puta mrežice od takvog materijala, i to te skroz smantalo i izludilo.

Prava istina jest da smo svi izbezumljeni na takve materijale, i oni u prvoj ligi, i mi u drugoj, i bilo tko u bilo kojoj ligi. Sve manje s vremenom, ali svejedno gledamo u čudu gdje to leti. Smile

Vegeru je jasno da nikad neće dostići postotke Josipovića na ljestvicama popularnosti (barem ako ja smijem suditi po onome što slušam što tijekom mečeva, što inače), ali tako je kako je. Iz postova se vidi da je razvio dovoljno debelu kožu. Mig
Te trave su u SOKAZ-u jer bismo si zabranom "ručno dorađivanih" i ITTF-zabranjenih trava pucali u nogu, jer ne znamo to kontrolirati, a hrvatsko pravosuđe bi se vjerojatno zablokiralo tužbama za narednih pedeset godina. Smile

U SOKAZ-u će uvijek biti i radikalnih pljuvača kao Leo, i radikalnih advokata po sparingu ko Pero 55, ali dobra stvar je da se ipak svi nekako naviknemo na postojanje i vrlo brzo nas zaboli, a bijes i očaj nakon prvih nekoliko poraza od takvih guma uskoro prijeđu u izazov za trening vlastitog mozga, samokontrole i strpljenja. Thumbs up Na životne poraze. ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Marko kako onda objašnjavaš svoj "skok" u igri odkako si nalijepio "zabranjenu" travu. ???

Dali si napredovao toliko preko noći ili ipak malo ima i guma veze sa tvojim pobjedama Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Marko kako onda objašnjavaš svoj "skok" u igri odkako si nalijepio "zabranjenu" travu. ???

Dali si napredovao toliko preko noći ili ipak malo ima i guma veze sa tvojim pobjedama Zubo

Ha? ja? ili neki drugi Marko?
[Vrh]
Pale

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sorry Marko mislio sam na Dojčmarka Brukica

Sorry mislio sam na Tolića, još jedanput bum se malo Bonk!

Jbg bambusinjo me polako uzima Eeeek! Eeeek!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Facepalm mislio sam si, od svih igraca za njega me zamijenis, stvarno nije ok Mad
[Vrh]
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 8:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a za napredovanje slazem se sve, al opet ostaje 100 stvari za koje je svaki travar zakinut, a uostalom ne brani nitko nikome da svako uzme travu pa igra , sto se mene tice nek stave i automobilske gume na reket pa nek igraju ako znaju
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opet nekako promašeni argumenti. Beljenje

1.)
Veger uopće nije zakinut, barem ne do prve tri lige ili tako negdje. Lik je došao i naučio spin s obje strane Klanja se u kombinaciji s vrtnjom reketa. Protiv 90% SOKAZ-a će on svojom gumom priskrbiti ogroman zicer ili poluzicer, zatim lijepo preokrenuti reket i žvajznuti ti šamar ili spin u zube.

Koliko napadača i spinera poznaješ koji imaju način da u svakom (drugom) poenu dobiju poluzicer nasred stola? Smile

2.)
"a uostalom ne brani nitko nikome da svako uzme travu pa igra"
Ovo ne stoji. Brani mu svatko, čim se malo makneš iz SOKAZ-a. Možda sam misinformed, ali ja sam zaista čuo glasine da na rekreativnim turnirima u Sloveniji diskvalificiraju takve rekete. Tako da "pa tko tebi smeta da i ti" argument jednostavno pada u vodu, osim ako ne misliš ne igrat nigdje nego kod nas (a i tu ti se pravilo može promijeniti u bilo kojem trenutku).
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ljudi s takvim gumama skoce zato sto je guma atipicna i vecina nije navikla na njih. ako je s druge strane stola netko tko ima iskustva protiv takvog materijala, travas postaje laka meta. osim ako nema jos poneko oruzje, kao npr. dobar forhend napad, e onda imamo igraca protiv kojeg je nezgodno igrati jer razbija ritam i tjera na pogresku a kaznjava preveliki oprez. ukratko tvrd orah poput, koliko sam shvatio po opisu, vegera. Very Happy

nego jesi vidio ti to ib,

mistreaver (napisa):
lopte koje idu zig-zag

svi su se vec susreli s njima osim mene!
[Vrh]
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa kad se promijeni pravilo onda ce ti argument stajati, ja neznam stvarno sta je tu nejasno. DOZVOLJENO JE! a mi pricamo o sokazu a ne o rekreativnim turnirima u sloveniji, a to da ce travar imat svaki put zicer isto se nebi slozio ako igras cesto sa njima i naviknes se na travu onda je njima trava vise hendikep nego pomoć
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako ćemo tako usko gledat da si nabaviš reket i naučiš igrat samo za SOKAZ, onda si u pravu. Thumbs up

Osim ovoga za hendikep, to nisi pročitao šta sam napisao. Evil
[Vrh]
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a i tvoj argument da 90% sokazovaca ima problema sa tim gumama isto nije argument, meni je i spin neugodan ocemo onda zabranit rekete koji ti omogucuju lakse spinanje loptice?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brukica

Možemo možda pogledati što ITTF kaže o dozvoljenosti spina. Pojma nemam
[Vrh]
max pax

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

iskreno i meni idu te zabranjene trave na kiflu ali prisjećam se riječi jednog starog sokazovca(mene) Zubo : nikad neću bit igrač dok se ne prilagodim na bilo koji oblik protivničke igre!

nije baš fer i korektno prozivat bilo koga po forumu(dobro,dobro,znam da sam i ja to radio ponekad) ali i Veger trenira kolko već trenira pa je glupo govoriti da čovjek nema pojma.......ok,nema pojma ak si naljepi normalne gume In love ali da konstantno napreduje,napreduje.

vjerovatno bih sam od 10 partija protiv njega morti navuko jednu jerbo bi me pomazila sreća ali nikad ne bih nesportski neprihvatio ruku ili nakon meča kenjal njemu o zabranjenim travama i kojekakvim pizdarijama!!!

sokaz je udruga koja nam dopušta da se bavimo onim što volimo i da vidimo različite stilove čoklji koje se povlače po svim ligama.

treba igrat pingač,bit dostojan u pobjedi ali ponajprije bit dostojan u porazu i znat ga prihvatit.....jer ako izgubiš meč i pizdiš iz nekih tvoje glave ti krivih problema,kriv si ti a ne onaj koji je naljepio zabranjenu travu ili izfeniral soft ili sunčal beksajd na zadnjoj šajbi od auta dok je parkiral na najsunčanijem mjestu u zatonu i proveo jedan lijep godišnji odmor od mjesec dana (ko neki koji su mi jako bliski)......

trenirajte i nabit će te svakog sa materijalom koji Vam naleti.....ak ne vjerujete,pitajte Radeka!!!

Klanja se Klanja se Klanja se
Izra

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Prava istina jest da smo svi izbezumljeni na takve materijale, i oni u prvoj ligi, i mi u drugoj, i bilo tko u bilo kojoj ligi.

ja nisam. In love i kad me nabiju sve mi je jasno. Brukica Very Happy
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
svi su se vec susreli s njima osim mene!

Imam prijedlog Exclamation

Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Riječ je Hrcova. Klanja se Klanja se Klanja se
Hrcu hvala. Amen

Locked
[Vrh]
marlonbrando

PostPostano: ned ruj 22, 2013 9:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vjeko apsolutna podrska..Iako igram puno losije od tebe prvo svaka cast.. drugo najbolja ideja u zadnjih tri godine koliko pratim sokazov forum je da se napraiv posebna liga ili dio sokaza ( nesto kao hrvatska superliga ) u kojoj se igra apsolutno po pravilima ..A to znaci unajmljivanje sudca za svaki mec ..ispadne 100 kn po igracu..200 kn mjesecno ekstra..govoreci u svoje ime ja bi platio i 500 da sam siguran u regularnost svega..taj sudac sudi , kontrolira gume i to dacli dvorana zadovoljava uvjete i slicno...cini mi se da sokaz umjesto da tezi savrsenstvu kao sto bi svi trebali tezi tome da se preko svega prelazi pa se nebi zacudio da se za 10 gosina nadje neki majstor u sokazu koji ce na drvo naljepit 10 deka pilecih prsa i a tim pokusat vuc spinove i rezuckat lopticu a ekipa s foruma i igraci ce rec ( and I qoute ) : TO JE ČAR SOKAZA
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 3 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.