| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned ruj 22, 2013 7:03 pm Naslov
: |
|
|
zato se ja igram sa susjedovim travama i nemre mi niko ništ !!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:14 pm Naslov
|
|
| da se ukljucim u raspravu, smijesno mi je malo da se vegera opisuje kao da pobjedjuje zbog gume same, on je jako dobro istrenirao svoju igru i zato dobiva ali sa druge strane je zakinut za masu elemenata koje on sa svojom travom nemoze izvest.Tako da samo treba nac nacina da ga se dobije. Ne igraju svi isto i to je čar ping ponga barem za mene... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:35 pm Naslov
|
|
| mistreaver (napisa): | | Zaključak: Svjestan sam toga da sam ispao derište, ali me ovakve stvari užasno ljute jer je po mojem kriteriju to nepravda. Kad me vaš suigrač Nevidal nabio nisam ni A ni B rekao, nisam imao rezona, ovo danas je druga priča bila. |
Ma nisi ispao ni derište niti loš gubitnik, imho.
Jednostavno si se prvi put u životu (i to nakon cjeloživotne "školske" karijere) našao preko puta mrežice od takvog materijala, i to te skroz smantalo i izludilo.
Prava istina jest da smo svi izbezumljeni na takve materijale, i oni u prvoj ligi, i mi u drugoj, i bilo tko u bilo kojoj ligi. Sve manje s vremenom, ali svejedno gledamo u čudu gdje to leti.
Vegeru je jasno da nikad neće dostići postotke Josipovića na ljestvicama popularnosti (barem ako ja smijem suditi po onome što slušam što tijekom mečeva, što inače), ali tako je kako je. Iz postova se vidi da je razvio dovoljno debelu kožu.
Te trave su u SOKAZ-u jer bismo si zabranom "ručno dorađivanih" i ITTF-zabranjenih trava pucali u nogu, jer ne znamo to kontrolirati, a hrvatsko pravosuđe bi se vjerojatno zablokiralo tužbama za narednih pedeset godina.
U SOKAZ-u će uvijek biti i radikalnih pljuvača kao Leo, i radikalnih advokata po sparingu ko Pero 55, ali dobra stvar je da se ipak svi nekako naviknemo na postojanje i vrlo brzo nas zaboli, a bijes i očaj nakon prvih nekoliko poraza od takvih guma uskoro prijeđu u izazov za trening vlastitog mozga, samokontrole i strpljenja. Na životne poraze.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:36 pm Naslov
|
|
Marko kako onda objašnjavaš svoj "skok" u igri odkako si nalijepio "zabranjenu" travu. ???
Dali si napredovao toliko preko noći ili ipak malo ima i guma veze sa tvojim pobjedama  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:41 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Marko kako onda objašnjavaš svoj "skok" u igri odkako si nalijepio "zabranjenu" travu. ???
Dali si napredovao toliko preko noći ili ipak malo ima i guma veze sa tvojim pobjedama  |
Ha? ja? ili neki drugi Marko? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:43 pm Naslov
|
|
Sorry Marko mislio sam na Dojčmarka
Sorry mislio sam na Tolića, još jedanput bum se malo
Jbg bambusinjo me polako uzima  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:47 pm Naslov
|
|
mislio sam si, od svih igraca za njega me zamijenis, stvarno nije ok  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 8:55 pm Naslov
|
|
| a za napredovanje slazem se sve, al opet ostaje 100 stvari za koje je svaki travar zakinut, a uostalom ne brani nitko nikome da svako uzme travu pa igra , sto se mene tice nek stave i automobilske gume na reket pa nek igraju ako znaju |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:02 pm Naslov
|
|
Opet nekako promašeni argumenti.
1.)
Veger uopće nije zakinut, barem ne do prve tri lige ili tako negdje. Lik je došao i naučio spin s obje strane u kombinaciji s vrtnjom reketa. Protiv 90% SOKAZ-a će on svojom gumom priskrbiti ogroman zicer ili poluzicer, zatim lijepo preokrenuti reket i žvajznuti ti šamar ili spin u zube.
Koliko napadača i spinera poznaješ koji imaju način da u svakom (drugom) poenu dobiju poluzicer nasred stola?
2.)
"a uostalom ne brani nitko nikome da svako uzme travu pa igra"
Ovo ne stoji. Brani mu svatko, čim se malo makneš iz SOKAZ-a. Možda sam misinformed, ali ja sam zaista čuo glasine da na rekreativnim turnirima u Sloveniji diskvalificiraju takve rekete. Tako da "pa tko tebi smeta da i ti" argument jednostavno pada u vodu, osim ako ne misliš ne igrat nigdje nego kod nas (a i tu ti se pravilo može promijeniti u bilo kojem trenutku). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:06 pm Naslov
|
|
ljudi s takvim gumama skoce zato sto je guma atipicna i vecina nije navikla na njih. ako je s druge strane stola netko tko ima iskustva protiv takvog materijala, travas postaje laka meta. osim ako nema jos poneko oruzje, kao npr. dobar forhend napad, e onda imamo igraca protiv kojeg je nezgodno igrati jer razbija ritam i tjera na pogresku a kaznjava preveliki oprez. ukratko tvrd orah poput, koliko sam shvatio po opisu, vegera.
nego jesi vidio ti to ib,
| mistreaver (napisa): | | lopte koje idu zig-zag |
svi su se vec susreli s njima osim mene!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:11 pm Naslov
|
|
| pa kad se promijeni pravilo onda ce ti argument stajati, ja neznam stvarno sta je tu nejasno. DOZVOLJENO JE! a mi pricamo o sokazu a ne o rekreativnim turnirima u sloveniji, a to da ce travar imat svaki put zicer isto se nebi slozio ako igras cesto sa njima i naviknes se na travu onda je njima trava vise hendikep nego pomoć |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:13 pm Naslov
|
|
Ako ćemo tako usko gledat da si nabaviš reket i naučiš igrat samo za SOKAZ, onda si u pravu.
Osim ovoga za hendikep, to nisi pročitao šta sam napisao.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:13 pm Naslov
|
|
| a i tvoj argument da 90% sokazovaca ima problema sa tim gumama isto nije argument, meni je i spin neugodan ocemo onda zabranit rekete koji ti omogucuju lakse spinanje loptice? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:14 pm Naslov
|
|
Možemo možda pogledati što ITTF kaže o dozvoljenosti spina.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:15 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:19 pm Naslov
|
|
iskreno i meni idu te zabranjene trave na kiflu ali prisjećam se riječi jednog starog sokazovca(mene) : nikad neću bit igrač dok se ne prilagodim na bilo koji oblik protivničke igre!
nije baš fer i korektno prozivat bilo koga po forumu(dobro,dobro,znam da sam i ja to radio ponekad) ali i Veger trenira kolko već trenira pa je glupo govoriti da čovjek nema pojma.......ok,nema pojma ak si naljepi normalne gume ali da konstantno napreduje,napreduje.
vjerovatno bih sam od 10 partija protiv njega morti navuko jednu jerbo bi me pomazila sreća ali nikad ne bih nesportski neprihvatio ruku ili nakon meča kenjal njemu o zabranjenim travama i kojekakvim pizdarijama!!!
sokaz je udruga koja nam dopušta da se bavimo onim što volimo i da vidimo različite stilove čoklji koje se povlače po svim ligama.
treba igrat pingač,bit dostojan u pobjedi ali ponajprije bit dostojan u porazu i znat ga prihvatit.....jer ako izgubiš meč i pizdiš iz nekih tvoje glave ti krivih problema,kriv si ti a ne onaj koji je naljepio zabranjenu travu ili izfeniral soft ili sunčal beksajd na zadnjoj šajbi od auta dok je parkiral na najsunčanijem mjestu u zatonu i proveo jedan lijep godišnji odmor od mjesec dana (ko neki koji su mi jako bliski)......
trenirajte i nabit će te svakog sa materijalom koji Vam naleti.....ak ne vjerujete,pitajte Radeka!!!
 _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:19 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Prava istina jest da smo svi izbezumljeni na takve materijale, i oni u prvoj ligi, i mi u drugoj, i bilo tko u bilo kojoj ligi. |
ja nisam. i kad me nabiju sve mi je jasno.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:24 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | svi su se vec susreli s njima osim mene!  |
Imam prijedlog
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:26 pm Naslov
|
|
Riječ je Hrcova.
Hrcu hvala.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: ned ruj 22, 2013 9:45 pm Naslov
|
|
Vjeko apsolutna podrska..Iako igram puno losije od tebe prvo svaka cast.. drugo najbolja ideja u zadnjih tri godine koliko pratim sokazov forum je da se napraiv posebna liga ili dio sokaza ( nesto kao hrvatska superliga ) u kojoj se igra apsolutno po pravilima ..A to znaci unajmljivanje sudca za svaki mec ..ispadne 100 kn po igracu..200 kn mjesecno ekstra..govoreci u svoje ime ja bi platio i 500 da sam siguran u regularnost svega..taj sudac sudi , kontrolira gume i to dacli dvorana zadovoljava uvjete i slicno...cini mi se da sokaz umjesto da tezi savrsenstvu kao sto bi svi trebali tezi tome da se preko svega prelazi pa se nebi zacudio da se za 10 gosina nadje neki majstor u sokazu koji ce na drvo naljepit 10 deka pilecih prsa i a tim pokusat vuc spinove i rezuckat lopticu a ekipa s foruma i igraci ce rec ( and I qoute ) : TO JE ČAR SOKAZA _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|