SOKAZ forum
4. liga jesen 2013 - Brodiumka teil DREI
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Evo, sezonu pametniji i iskusniji kao voditelj, uglavnom ću ponoviti što sam pisao i prošle godine, za ekipe koje imaju predstavnike ovdje:
što se mene tiće, želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom.
ako budete imali problema, čujte... ljudi ste, niste djeca...riješite to sami, na pristojan način. ako pak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, štagod, ja sam na raspolaganju.
što se tiće zapisnika, ukoliko redovno upisujete rezultate na net (u roku od 24 sata više manje od odigrane tekme) nije nužno da mi zapisnike odmah šaljete.
Ako ste redovni upisivači, može i dva odjednom (dakle svaka 2 tjedna)
Uz poštanske, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi), a možete mi zapisnike i osobno dati, utorkom i četvrtkom u Ritmu od 8 do 10 navečer.
ponovit ću i relativne novine, za svaki slučaj:
- odgovoriti na ponuđene termine u roku od 24 sata,
- ukoliko netko preda meč (registrira se 10:0) ista se ekipa odmah kažnjava sa 3 odnosno 5 bodova kazne u zadnja tri kola. Osim ako za predaju imaju opravdani razlog.
Ova kazna (a i procjena opravdanosti predaje) je u nadležnosti voditelja i mora je donijeti u roku od 5 dana.
Ajd potrudite se da do tog ne dođe, može?
U tom smislu, ako se već mora odgoditi tekma, otvoren sam za sve opcije, samo da se tekma odigra. Uz sitne restrikcije:
- prvih 8 kola se mora odigrati do utorka (uključujući) u 9.tom kolu. Prošle godine sam tu bio labaviji, i zapravo sam samo imao probleme. Stoga, žao mi je, al ove godine će tu bit oštrije.
(dobro, iznimaka će uvijek biti, ali ću zbilja dati truda da ih izbjegnemo)
za zadnja 3 kola važe striktno pravila iz pravilnika. Odgoda tekućeg kola je moguća samo do utorka slijedećeg kola.
Eto, toliko od mene
što se mene tiće, želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom.
ako budete imali problema, čujte... ljudi ste, niste djeca...riješite to sami, na pristojan način. ako pak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, štagod, ja sam na raspolaganju.
što se tiće zapisnika, ukoliko redovno upisujete rezultate na net (u roku od 24 sata više manje od odigrane tekme) nije nužno da mi zapisnike odmah šaljete.
Ako ste redovni upisivači, može i dva odjednom (dakle svaka 2 tjedna)
Uz poštanske, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi), a možete mi zapisnike i osobno dati, utorkom i četvrtkom u Ritmu od 8 do 10 navečer.
- ukoliko netko preda meč (registrira se 10:0) ista se ekipa odmah kažnjava sa 3 odnosno 5 bodova kazne u zadnja tri kola. Osim ako za predaju imaju opravdani razlog.
Ova kazna (a i procjena opravdanosti predaje) je u nadležnosti voditelja i mora je donijeti u roku od 5 dana.
Ajd potrudite se da do tog ne dođe, može?
U tom smislu, ako se već mora odgoditi tekma, otvoren sam za sve opcije, samo da se tekma odigra. Uz sitne restrikcije:
- prvih 8 kola se mora odigrati do utorka (uključujući) u 9.tom kolu. Prošle godine sam tu bio labaviji, i zapravo sam samo imao probleme. Stoga, žao mi je, al ove godine će tu bit oštrije.
za zadnja 3 kola važe striktno pravila iz pravilnika. Odgoda tekućeg kola je moguća samo do utorka slijedećeg kola.
Eto, toliko od mene
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Prijatel šta nakon 24 sata, nakon ponude termina, ako se ne jave. Opet zoveš i posjetiš na pravila ili...???Dren je napisao/la:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Nažalost...najvjerojatnije da.
Stoga i stoji ova napomena. Da oni koje su zvali vode računa i to pristojno odrade, odnosno odgovore na način da i domaćini mogu pošteno organizirati svoje vrijeme.
Naravno u većim kašnjenjima očekujem da ću bit obavješten. Pa ću ja odraditi moj dio posla.
Opet, svima nam je cilj odraditi situaciju da se - igra. Tako da će teško doći do sankcija.
Hoće li to neki zlouporabit...nadam se da ne.
p.s. teško ne znaći i nemoguće :evil:
Stoga i stoji ova napomena. Da oni koje su zvali vode računa i to pristojno odrade, odnosno odgovore na način da i domaćini mogu pošteno organizirati svoje vrijeme.
Naravno u većim kašnjenjima očekujem da ću bit obavješten. Pa ću ja odraditi moj dio posla.
Opet, svima nam je cilj odraditi situaciju da se - igra. Tako da će teško doći do sankcija.
Hoće li to neki zlouporabit...nadam se da ne.
p.s. teško ne znaći i nemoguće :evil:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ovo me malo podsjeća na onog čovjeka s brkovimaDren je napisao/la: U tom smislu, ako se već mora odgoditi tekma, otvoren sam za sve opcije, samo da se tekma odigra. Uz sitne restrikcije:
Eto, toliko od mene
(Dren, pogledaj si malo post voditelja u 23. ljigi.To je pravi voditelj...)
The Only Way Is Up...rutinski
samo da se osvrnem na naše novo pojačanje,Koske...u početku sam mislio da neće maznut ni seta
al nakon jučerašnjeg treninga sam uvjeren da će maznut i pokoju partijicu!!!
svakim danom sve bolja i iskusnija....a kako i nebi uz prokleto dobrog sparing partnera!!!
za četvrtak spremni,čekamo Prior u grotlu jazbine
svakim danom sve bolja i iskusnija....a kako i nebi uz prokleto dobrog sparing partnera!!!
za četvrtak spremni,čekamo Prior u grotlu jazbine
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Kod vas je uvijek veselo, pa evo malo predviđanja prije nego završim s registracijama.
Dvaneste ekipe nema jer nemaju nikoga na rang listi još. Pitanje hoće li se oni uopće naigrati.
Simulacija glavnom rang listom:
Simulacija ELO rang listom:
Diskutirajte! 
Dvaneste ekipe nema jer nemaju nikoga na rang listi još. Pitanje hoće li se oni uopće naigrati.
Simulacija glavnom rang listom:
Kod: Označite sve
R.BR. EKIPA LIGA POB NER POR MEČEVI BODOVI
1 HSTK JUŽNA TREŠNJEVKA-TUMI V. 4 9 1 0 81.5 - 18.5 28
2 PETAR ZRINSKI I. 4 9 1 0 77.5 - 22.5 28
3 CAFFE BAR "DINAMO" JABLANOVEC 4 7 1 2 67.5 - 32.5 22
4 PRIOR-STENJEVEC 4 6 2 2 62 - 38 20
5 VRKIĆ D.O.O. 4 6 1 3 57.5 - 42.5 19
6 TRANS AGRAM I. 4 4 1 5 54 - 46 13
7 IZVIĐAČI DABAR 4 4 0 6 50 - 50 12
8 CROATIA POJATNO 4 3 1 6 39.5 - 60.5 10
9 AGRONOMSKI FAKULTET II. 4 2 0 8 23 - 77 6
10 RIZ ODAŠILJAČI 4 0 1 9 22.5 - 77.5 1
11 DOM MEDVEŠČAK 4 0 1 9 15 - 85 1
Kod: Označite sve
R.BR. EKIPA LIGA POB NER POR MEČEVI BODOVI
1 HSTK JUŽNA TREŠNJEVKA-TUMI V. 4 10 0 0 78.5 - 21.5 30
2 IZVIĐAČI DABAR 4 7 2 1 67 - 33 23
3 CROATIA POJATNO 4 7 2 1 62 - 38 23
4 PETAR ZRINSKI I. 4 6 3 1 60.5 - 39.5 21
5 VRKIĆ D.O.O. 4 4 3 3 51.5 - 48.5 15
6 AGRONOMSKI FAKULTET II. 4 4 2 4 51 - 49 14
7 CAFFE BAR "DINAMO" JABLANOVEC 4 4 2 4 48 - 52 14
8 TRANS AGRAM I. 4 2 1 7 40 - 60 7
9 RIZ ODAŠILJAČI 4 1 2 7 38 - 62 5
10 PRIOR-STENJEVEC 4 1 1 8 39 - 61 4
11 DOM MEDVEŠČAK 4 0 0 10 14.5 - 85.5 0
baci te liste u smeće i odi ispočetka .bit će fucking borbi za opstanak bar 5 ekipa počevši od nas ak se ne pojačamo sa bivšim prijateljem a onda i brodovi mogu objesiti gaće o klin .dabrovi čisto sumnjam da mogu do drugog mjesta jer su često nekompletni.a i izvukli su se prošle godine jer sam legao tricu zbog ozljede a igrali 5,5 sa njima .
Prije vidim tu pojatno i zrinski mada su to ekipe koje dosta osciliraju .vrkić osim bartola robi i marinko teško kaj mogu bez ljutnje.špiček i ekipa jablanovec samo simpatićni hahahah.riz borba prior ovisi o aci i rališuSTIP ĆE NAPRAVITI SVOJE.ostale neznam i zakaj 11 ekipa.liga ce biti napeta do kraja i već vidim karapanđu kako dodaje VEGETU
Prije vidim tu pojatno i zrinski mada su to ekipe koje dosta osciliraju .vrkić osim bartola robi i marinko teško kaj mogu bez ljutnje.špiček i ekipa jablanovec samo simpatićni hahahah.riz borba prior ovisi o aci i rališuSTIP ĆE NAPRAVITI SVOJE.ostale neznam i zakaj 11 ekipa.liga ce biti napeta do kraja i već vidim karapanđu kako dodaje VEGETU