SOKAZ forum
12. liga, jesen 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
hehehehehe....bit ćemo dobri...obećajem... 
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
http://www.taurus-info.com
Evo smo izborili prvu pobjedu u sezoni!
Teško, vrlo teško gostovanje
, ali puni plijen je u rukama, to je najvažnije.
HŽ Infrastruktura je igrački vrlo solidna ekipa
, sva trojica igraju dobro, što se posebno odnosi na Bolkovca
. Prilično su sigurni u izmjenama, malo toga poklanjaju svojim pogreškama
, vrlo su iskusni čokljavci
, nitko ih neće lako pobijediti
, posebno u njihovoj dvorani.
S ljudske strane; Bolkovac je super tip
, dobro igra i ponaša se u skladu s time (popizdi na sebe kada je nezadovoljan ishodom poena, to mi je sasvim OK).
Džidić je pravi stari provokator, i u sportskom i u ljudskom pogledu
... sram ga treba biti i godina koje u sebi nosi
, a bogme i takvog provociranja na domaćem terenu
, loš čovjek i gotovo!
Znali smo da s penjanjem u ligama dolazi i do takvih susreta, ali nije ti ipak ugodno kada naiđeš na to, sramota jedna... ma baš je ljiga!
Kolovrat sasvim korektan do konflikta s Džidićem, a nakon toga mu je za sve što mu ne ide u meču kriva moja prijetnja Džidiću ukoliko ne prestane provocirati Mikija... tek sam odreagirao prijeteći nakon što ga je Džidić fakat odurno uvrijedio!
Sretno svima dalje i još jednom ću napomenuti: ZA SVE ODGODE MEČEVA LIJEPO VAS MOLIM DA MI TO DOJAVITE NA VRIJEME! HVALA!

Teško, vrlo teško gostovanje
HŽ Infrastruktura je igrački vrlo solidna ekipa
S ljudske strane; Bolkovac je super tip
Džidić je pravi stari provokator, i u sportskom i u ljudskom pogledu
Znali smo da s penjanjem u ligama dolazi i do takvih susreta, ali nije ti ipak ugodno kada naiđeš na to, sramota jedna... ma baš je ljiga!
Kolovrat sasvim korektan do konflikta s Džidićem, a nakon toga mu je za sve što mu ne ide u meču kriva moja prijetnja Džidiću ukoliko ne prestane provocirati Mikija... tek sam odreagirao prijeteći nakon što ga je Džidić fakat odurno uvrijedio!
Sretno svima dalje i još jednom ću napomenuti: ZA SVE ODGODE MEČEVA LIJEPO VAS MOLIM DA MI TO DOJAVITE NA VRIJEME! HVALA!
E moj Baja, dobro ste krenuli u novu sezonu
, odmah u prvom kolu ste dobili po tamburi!
Bojim se da ovaj program za prognozu ekipa u ligi na kraju sezone ima ozbiljnih problema s izračunima koje izbacuje...
Ovi su Inkerovci trebali čuvati dno tablice, ali izgleda da se ne slažu s time
... Možda i budete prvi na kraju sezone, ali za sada ste prvi zguza!
, hebiga... mislim da smo radili račune bez krčmara i da ćemo i mi od nekih ovdje dobiti po pičci!

Bojim se da ovaj program za prognozu ekipa u ligi na kraju sezone ima ozbiljnih problema s izračunima koje izbacuje...
Ovi su Inkerovci trebali čuvati dno tablice, ali izgleda da se ne slažu s time
Ma mi smo ti strašno jaki, pa pustimo tekmu-dvije po sezoni, da bude zanimljivo i da ne demotiviramo protivnike, a pogotovo odmah na startu sezone. Oću reći, mogli smo dobiti 10:0 bez izgubljenog seta, ali NAMJERNO smo izgubili!
Nego, kakve su to bile razmirice u prvom kolu? Ako se voditelj lige (u kojoj igra) mora svađati sa protivnicima, a baš on bi morao biti ekstra strpljiv i razuman baš zbog situacije u kojoj se nalazi, pa se ipak posvađa, razmišljam si pa kaj je bilo tak grdo?

Nego, kakve su to bile razmirice u prvom kolu? Ako se voditelj lige (u kojoj igra) mora svađati sa protivnicima, a baš on bi morao biti ekstra strpljiv i razuman baš zbog situacije u kojoj se nalazi, pa se ipak posvađa, razmišljam si pa kaj je bilo tak grdo?
Daj se ti svađaj ak se usudiš s voditeljem ligeBaja je napisao/la:Ako se voditelj lige (u kojoj igra) mora svađati sa protivnicima, a baš on bi morao biti ekstra strpljiv i razuman baš zbog situacije u kojoj se nalazi, pa se ipak posvađa, razmišljam si pa kaj je bilo tak grdo?:ljut:
od 2 metra i 129 kila (uglavnom mišića)
The Only Way Is Up...rutinski
Pero 
To je oko!
Uglavnom, po prvi put je prijelom liga u Prečkom bio između 18. i 19., što znači da smo dobili dvije nove kategorije, i retaj
je zaboravio dodijelit im koeficijente tako da su svi jadnici na prva dva turnira ostali bez bodova za plasman.
Al evo sad je oke i u pravu ste, nakon ovakvog dana se lakše misli!

@Dren Prova san noge na teracu ali su mi se momentalno skočanjili gnjutići.
To je oko!
Uglavnom, po prvi put je prijelom liga u Prečkom bio između 18. i 19., što znači da smo dobili dvije nove kategorije, i retaj
Al evo sad je oke i u pravu ste, nakon ovakvog dana se lakše misli!
@Dren Prova san noge na teracu ali su mi se momentalno skočanjili gnjutići.
Evo je i peti meč prvog kola odigran
, u kojem je ECI PECI NEC uspio pobijediti MADURU sa 6:4.
Mislio sam ja da će to Kruno Guvo sve
, a ono ispade nakon meča da je on došao primiti porciju
, ali srećom njegovi dečki su bili na visini zadatka
, Robertino odličan, a Ivan... ma što reći nego
...
Samo da se Kruno ne vrati u formu točno do meča protiv nas...
... Jer već vidim da su Ivanu i Robertinu izrasla krila
... no no, dečki, tko visoko leti - nisko pada!

Mislio sam ja da će to Kruno Guvo sve
Samo da se Kruno ne vrati u formu točno do meča protiv nas...
Baš gledam,,,, Intercapital je zadnji put izgubil tekmu u 18 ligi od STK Rugvice u zadnjem kolu , proljeća 2012 g.
Petre o kojim krilima pričaš
Kad mislite popušit tekmu??
Petre o kojim krilima pričaš
Kad mislite popušit tekmu??
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)