12. liga, jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#21 Post Postao/la 55 »

Hvala, legendo! :s: :s: :s:

Pazi samo da ne bude :tuctuc: , a onda ću ja stradati! :rofl: :rofl:
tomeck
Kontakt:

#22 Post Postao/la tomeck »

hehehehehe....bit ćemo dobri...obećajem... :top:
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
55

#23 Post Postao/la 55 »

Evo smo izborili prvu pobjedu u sezoni! :lux: :cheer: :cerek:

Teško, vrlo teško gostovanje :eek: , ali puni plijen je u rukama, to je najvažnije. :o

HŽ Infrastruktura je igrački vrlo solidna ekipa :trio: , sva trojica igraju dobro, što se posebno odnosi na Bolkovca :s: . Prilično su sigurni u izmjenama, malo toga poklanjaju svojim pogreškama :nene: , vrlo su iskusni čokljavci :mudri: :retaj: , nitko ih neće lako pobijediti :nono: , posebno u njihovoj dvorani. :vozi:

S ljudske strane; Bolkovac je super tip :top: , dobro igra i ponaša se u skladu s time (popizdi na sebe kada je nezadovoljan ishodom poena, to mi je sasvim OK). :)

Džidić je pravi stari provokator, i u sportskom i u ljudskom pogledu :bljak: ... sram ga treba biti i godina koje u sebi nosi :mudri: , a bogme i takvog provociranja na domaćem terenu :o , loš čovjek i gotovo! :amen:
Znali smo da s penjanjem u ligama dolazi i do takvih susreta, ali nije ti ipak ugodno kada naiđeš na to, sramota jedna... ma baš je ljiga! :brukica: :brukica: :brukica:

Kolovrat sasvim korektan do konflikta s Džidićem, a nakon toga mu je za sve što mu ne ide u meču kriva moja prijetnja Džidiću ukoliko ne prestane provocirati Mikija... tek sam odreagirao prijeteći nakon što ga je Džidić fakat odurno uvrijedio! :E:

Sretno svima dalje i još jednom ću napomenuti: ZA SVE ODGODE MEČEVA LIJEPO VAS MOLIM DA MI TO DOJAVITE NA VRIJEME! HVALA! :top: :top: :top:
Guga
Kontakt:

#24 Post Postao/la Guga »

Hm, znači da je bila i dosta mučna atmosfera...
Šteta, svi bi mi trebali tu biti zbog rekreacije i izbacivanja svakodnevnog stresa koji trpimo u ovo krasno vrijeme u kojem živimo, a ne da još proživljavamo takve situacije na utakmicama rekreativne stolno-teniske lige.
The Only Way Is Up...rutinski
55

#25 Post Postao/la 55 »

Moj Guga, to ti je prokletstvo :E: ... važnija pobjeda od svega na svijetu... :brukica:
55

#26 Post Postao/la 55 »

E moj Baja, dobro ste krenuli u novu sezonu :eek: , odmah u prvom kolu ste dobili po tamburi! :tuctuc: :cekicem: :bike:
Bojim se da ovaj program za prognozu ekipa u ligi na kraju sezone ima ozbiljnih problema s izračunima koje izbacuje... :rolleyes:
Ovi su Inkerovci trebali čuvati dno tablice, ali izgleda da se ne slažu s time :nono: ... Možda i budete prvi na kraju sezone, ali za sada ste prvi zguza! :moon: , hebiga... mislim da smo radili račune bez krčmara i da ćemo i mi od nekih ovdje dobiti po pičci! :rofl: :rofl: :rofl:
Baja
Kontakt:

#27 Post Postao/la Baja »

Ma mi smo ti strašno jaki, pa pustimo tekmu-dvije po sezoni, da bude zanimljivo i da ne demotiviramo protivnike, a pogotovo odmah na startu sezone. Oću reći, mogli smo dobiti 10:0 bez izgubljenog seta, ali NAMJERNO smo izgubili!

Nego, kakve su to bile razmirice u prvom kolu? Ako se voditelj lige (u kojoj igra) mora svađati sa protivnicima, a baš on bi morao biti ekstra strpljiv i razuman baš zbog situacije u kojoj se nalazi, pa se ipak posvađa, razmišljam si pa kaj je bilo tak grdo?
:ljut: :nono:
Guga
Kontakt:

#28 Post Postao/la Guga »

Baja je napisao/la:Ako se voditelj lige (u kojoj igra) mora svađati sa protivnicima, a baš on bi morao biti ekstra strpljiv i razuman baš zbog situacije u kojoj se nalazi, pa se ipak posvađa, razmišljam si pa kaj je bilo tak grdo?:ljut: :nono:
Daj se ti svađaj ak se usudiš s voditeljem lige
od 2 metra i 129 kila (uglavnom mišića) :lol: :lol: :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
trnac

#29 Post Postao/la trnac »

Mene samo zanima kako bi to završilo da 55-ica nije tjelohraniteljskih proporcija i mirotvorac u duši? :zubo:
55

#30 Post Postao/la 55 »

Rat do istrijebljenja! :macevanje:
55

#31 Post Postao/la 55 »

Obzirom da sveprisutni ib prati kompletan forum :s: , obraćam mu se na forumu svoje lige sa zamolbom da provjeri Danielu Nevidalu osvojene bodove za VTL (ljetne vikend turnire), mislim da bi ih trebao imati cca. 95, a mislim da su mu upisana samo 42 :eek: ...

Hvala ib-u! :zubo:
Lin Chi Na

#32 Post Postao/la Lin Chi Na »

Btw upisana su mu 53 umisto 95.
55

#33 Post Postao/la 55 »

Tako je, čokljo moj :retaj: ... hvala ti! :pivo:

ib je sada kod tetke na pašticadi s njokima :klopa: :hrana: :mikrocerek: ... ni ja ne bih napuštao takvu bojišnicu za malo SOKAZ-ovog "trolluma"...
Dren

#34 Post Postao/la Dren »

sad završava s rožatom. Pa dva guca vina...pa malo noge na teracu...a onda će doć odi na forun i rišit stvar. ae. :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#35 Post Postao/la ib »

Pero :s:

To je oko! :top:
Uglavnom, po prvi put je prijelom liga u Prečkom bio između 18. i 19., što znači da smo dobili dvije nove kategorije, i retaj :retaj: je zaboravio dodijelit im koeficijente tako da su svi jadnici na prva dva turnira ostali bez bodova za plasman.

Al evo sad je oke i u pravu ste, nakon ovakvog dana se lakše misli! :sumo: :cerek:

@Dren Prova san noge na teracu ali su mi se momentalno skočanjili gnjutići. :trk:
55

#36 Post Postao/la 55 »

ib, legendo :clint: ... zaklaste me ti i ovaj čokljavi sensei Bilanović od šege :lol: :lol: :lol:

Njemu ću se osvetiti danas na treningu :cekicem: , a tebi kada se vidimo :wow: (vjerojatno na Dedi) :pivo:
Dren

#37 Post Postao/la Dren »

i bi tako :tuzni:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#38 Post Postao/la 55 »

Dvije utakmice prvog kola odgođene su:

1. ECI PECI NEC - MADURA igraju u ponedjeljak
2. SSZ SC RH ZAGREB I. - KONDICIJSKI CENTAR SPARTAK igraju u utorak

Tekma drugog kola INTERCAPITAL - SSZ SC RH ZAGREB I. već sada je odgođena za slijedeći tjedan.

:amen:
55

#39 Post Postao/la 55 »

Evo je i peti meč prvog kola odigran :cheer: , u kojem je ECI PECI NEC uspio pobijediti MADURU sa 6:4. :s:

Mislio sam ja da će to Kruno Guvo sve :cekicem: , a ono ispade nakon meča da je on došao primiti porciju :tuctuc: , ali srećom njegovi dečki su bili na visini zadatka :zivili: , Robertino odličan, a Ivan... ma što reći nego :clint: ...

Samo da se Kruno ne vrati u formu točno do meča protiv nas... :moli: ... Jer već vidim da su Ivanu i Robertinu izrasla krila :leti: ... no no, dečki, tko visoko leti - nisko pada! :rofl: :rofl: :rofl:
Pale
Kontakt:

#40 Post Postao/la Pale »

Baš gledam,,,, Intercapital je zadnji put izgubil tekmu u 18 ligi od STK Rugvice u zadnjem kolu , proljeća 2012 g. :s: :s:

Petre o kojim krilima pričaš :confused:

Kad mislite popušit tekmu??
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Odgovorite