SOKAZ forum
4. liga jesen 2013 - Brodiumka teil DREI
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
ban keglević
pokušat ćemo odigrat iako po kvaliteti igrača nemožemo ništa dobro očekivat.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
pogledat ću pa javim.masterinsider je napisao/la: Kaj je s ekipom, Ban Keglević II ?
Da li igraju ili su tu da čuvaju mjesto nekom za proljeće?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Sinoć vatreno krštenje s Priorom!
Zvjezda nam je skoro riknula u startu jer Stip je sinoć bil izuzetno raspoložen.Na kraju Miki se ipak ščupal,dok je mene i Boku izbombardiral sa svojim vanzemaljskim drajfovima!Nenadić i Rališ s burkićem prelako(Hrc još traži formu iako se on ne slaže s tim),a ja sam imao solidniju večer pa sam nam nekak otvoril mala vrata za sva tri boda u paru.
A par je bio posebna priča.Dečki su se borili ko da se igra za život.
Stip u 3 i 4 setu tuče na svaku loptu i sve pogađa i fura nas u 5 set,tu sam si već mislil gotovo je,al onda srećom okrećemo 5:1 pa bježimo na 9:3 i onda je to Mikson rješil do kraja...
3 su boda u kućici,Prior-ovcima hvala za fer i korektnu borbu i za sportsku dramu! Mislim da su po kvaliteti u borbi za vrh lige!
I naravno, Južna gine do zadnje partije,čast svakome - bodovi nikome(osim boljima)!
Zvjezda nam je skoro riknula u startu jer Stip je sinoć bil izuzetno raspoložen.Na kraju Miki se ipak ščupal,dok je mene i Boku izbombardiral sa svojim vanzemaljskim drajfovima!Nenadić i Rališ s burkićem prelako(Hrc još traži formu iako se on ne slaže s tim),a ja sam imao solidniju večer pa sam nam nekak otvoril mala vrata za sva tri boda u paru.
A par je bio posebna priča.Dečki su se borili ko da se igra za život.
Stip u 3 i 4 setu tuče na svaku loptu i sve pogađa i fura nas u 5 set,tu sam si već mislil gotovo je,al onda srećom okrećemo 5:1 pa bježimo na 9:3 i onda je to Mikson rješil do kraja...
3 su boda u kućici,Prior-ovcima hvala za fer i korektnu borbu i za sportsku dramu! Mislim da su po kvaliteti u borbi za vrh lige!
I naravno, Južna gine do zadnje partije,čast svakome - bodovi nikome(osim boljima)!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
-
Lin Chi Na
izgubili 8 2 od pojatnog mada to na prvi pogled izgleda ružno moram reći da je vrlo lako to moglo otici na nasu stranu.parove predali.brada i dario protiv vidića izgubili u 5 za poen a kad vec gubis 5 1 tesko je igrati.po ko zna koji put se pokazalo barem za mene kad dobijem 1 set lako igram opuštenije i onda to na kraju loše završi..sad kad sam vidio pojatno nisam bas siguran da su kanditati za dalje mada im ćutuk nije igrao ali ko zna.razočarala me nekom sitnica meni dosta nekorektna stvar je a to je veseljenje protivnikovom promašenom udarcu .ne kužim kakav je to karakter .veseli se svom poenu koji osvojiš a ne tuđem promašaju i tu ne govorim o protivnićkom napadu i direktnom poenu nego o ziceru .
ali valjda je to tako . bit ce nam borba jer moji puleni igraju standardno dobro.ak se ne pojacamo nebu dobro.i kaj je na kraju sa banom jel igraju ili ne .
ali valjda je to tako . bit ce nam borba jer moji puleni igraju standardno dobro.ak se ne pojacamo nebu dobro.i kaj je na kraju sa banom jel igraju ili ne .