SOKAZ forum
4. liga jesen 2013 - Brodiumka teil DREI
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Re: ban keglević
mislim da je ovo dovoljno što se tiće priče oko keglevića, šta kažeš?zmilko je napisao/la:pokušat ćemo odigrat iako po kvaliteti igrača nemožemo ništa dobro očekivat.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- masterinsider
- Kontakt:
Re: ban keglević
Vidiš da ipak nije, mi nismo uspjeli dogovoriti tekmu, jer odustaju od natjecanja 
- masterinsider
- Kontakt:
To je uobičajna praksa u SOKAZ-u, ako želiš zadržati status da ne kreneš od zadnje lige, prijaviš ekipu, pa odustaneš, automatski padaš za dvije.Brod je napisao/la:Tak to obično ide kad se rade ustupci i dozvoljavaju se naknadne prijave nakon roka...
Ni prvi ni zadnji koji su to napravili, poštenije je tak nego da se pišeju zapisnici ko da se igralo a ubiti se predaju tekme.
ne vidim problem - rezultat je upisan. 
(sorry ramiću, zabrijao sam da je već bio na netu kad sam ga dobio.)
btw. upravo u kasliću našao i Izviđači Dabar - Ban Keglević 10:0
no kako su Ban Keglević odustali, konzultirat ću se oko potrebe da se taj rezultat uopće upisuje.
Bućo? :konzultira se:

(sorry ramiću, zabrijao sam da je već bio na netu kad sam ga dobio.)
btw. upravo u kasliću našao i Izviđači Dabar - Ban Keglević 10:0
no kako su Ban Keglević odustali, konzultirat ću se oko potrebe da se taj rezultat uopće upisuje.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
A kome su odustali, usmeno, pismeno?Dren je napisao/la:no kako su Ban Keglević odustali, konzultirat ću se oko potrebe da se taj rezultat uopće upisuje.
Ja obično čekam da mi gosp. Leskovec javi mailom ili usmeno, pa ću tako i sad, osim ako se ti nisi čuo s njima.
Zasad imam samo od Kačavende ovdje da su odustali, i od Milkovića da će igrati.
mejlao sam voditelju lige da odustajemo. ako treba pismeno poštom poslati tekst koji sam napisao voditelju i to ću napraviti. ali ne vidim u čemu jeproblem. ekipa b.k. nije ni prva ni zadnja koja je odustala od takmičenja u nekoj ligi.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
- masterinsider
- Kontakt:
ahah, ima par ekipa koje ažurno šalju al ne upisuju. stoga obično upišem ja negdje u pon, utorak slijedećeg kola.
Jedino, mixer nešto mixa i provocira.
Evo poslao mi je dvaput s dvi različite adrese zapisnik od prvog kola. Predumjevam da je ovaj drugi trebao bit drugo kolo al ne odgovara mi na mail kojim sam ga upozorio da imam dva ista i to od prvog kola
ajmo mixy riješi to da te sutra ne zovem
Jedino, mixer nešto mixa i provocira.
Evo poslao mi je dvaput s dvi različite adrese zapisnik od prvog kola. Predumjevam da je ovaj drugi trebao bit drugo kolo al ne odgovara mi na mail kojim sam ga upozorio da imam dva ista i to od prvog kola
ajmo mixy riješi to da te sutra ne zovem