21. liga jesen 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dambino

#61 Post Postao/la dambino »

Ajde, upisi dvije crtice... Pa mi objasni kako si ih upisao ..
dambino

#62 Post Postao/la dambino »

Burke,
i sam kažeš da prijavljuju 3 igrača, pa 3 igrača, pa 3 - čega? Tri crtice? Tri mušketira? Tri praščića? Trio peglu? Trio Fantastikus? Kakva je to logika? Znači, sljedeći meč prijavljujem, kao u Monty Phytonu, patku, guštera i kokoš. Pa, pošto ne žele igrati, pišemo crtice.
Kad je već tako daleko otišlo, smatram da se to može napraviti. Hm, možda se može onda i službeno prijaviti gušter (ili patka) da igra za momčad. Važno je da se daju pare. Makar ni jednu utakmicu ne odigrao(/la). Gdje je tu u svemu tome stolni tenis, druženje, sportska igra, moral, cuga poslije tekme, i tako dalje i bliže...
Zadnja izmjena: dambino, dana/u ned lis 20, 2013 2:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
dambino

#63 Post Postao/la dambino »

I da, što ako su dvije crtice - čija crtica pobjeđuje???
dario-zg-zapad

#64 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Da i meni nisu jasne te crtice i trebalo bi to zabranit i pisat se poraz.

Cito sam pravila sokaza i nije nigdje jasno definirano za crtice to pravilo, trebalo bi to izmjenit.
Burke

#65 Post Postao/la Burke »

Dambino,
Nakon 6. partije prijavljuje se nova tura (sljedeća 3 meča) od kojih se npr. 2 mogu predati (ili samo jedan, ili sva tri) tako da se na ta mjesta nitko ne upiše.
Nakon 9 meča bi ta ekipa mogla npr. prijaviti par i odigrati ga!
To je ono što ja mislim da formalno vrijedi, ali nemoj me krivo shvatiti i misliti da ja tako nešto propagiram ili odobravam. :rolleyes:

Ni meni to nije sportski niti bi tako nešto učinio (osim u slučaju neke povrede i sl.).
Burke

#66 Post Postao/la Burke »

E da, i još nešto:
Ako bi se s obje strane našla ''crtica'' taj se meč ne broji i rezultat bi na kraju mogao biti npr. 5:4 ili 6:3 za nekoga!
To se događa npr. ako obje ekipe nastupe sa 2 igrača što se znalo događati.
ib
Site Admin
Kontakt:

#67 Post Postao/la ib »

E, ajde malo manje mislite na crtice i skor, a više na igru i druženje. :top: :cheer:

Ontopic, da je otišla ekipa koja gubi, sigurno bih im pisao poraze, jer je to tada spašavanje pojedinačnih skoreva (za razliku kada pobjednici odlaze, onda baš i nije).
Ovako ću se konzultirati s Upravom što raditi u potonjim slučajevima, pa se javim negdje za tjedan dana.

:w:
Burke

#68 Post Postao/la Burke »

Kako upisati crticu:
Najprije se kao i svaki puta na početku upišu igrači na svim pozicijama, zatim sustav popuni prvih 9 partija. E sad, crticu stavljaš isto kao i kad mijenjaš igrača (zamjene su jel'te dozvoljene) samo što umjesto drugog igrača mislim odabereš ''prazni'' unos, a sustav sam postavi crticu - ako se ne varam.
Kod predaje parova kod jedne ekipe se jednostavno ništa ne izabere!
Burke

#69 Post Postao/la Burke »

Uf, ib što si brz, već si se ubacio. Apsolutno se slažem s tobom, ali za one koji ne znaju, čisto da znaju formalnosti.
Ja osobno nikada ne bi predao meč neovisno dal bi dobio ili ne.
Jedini izuzetak su povrede i sl.
silvac

odgovor za žene!

#70 Post Postao/la silvac »

Nisam reko da je nešto nepravilno!Dođeš do šest(6)
i ostalo predaš.Može biti i kakva povreda!!!
Mi smo to napravili kad je igrala Hrvatska repka,da stignemo.
A ono za žene..znam da su im žene stroge,naročito Dadiču!!!
Ha,ha,ha šala mala!!
Nemojte mene shvačat ozbiljno.Svak ima svoje razloge.
Naravno da to nije ozbiljno!!!
:lux: :lux: :lux:
Ante

#71 Post Postao/la Ante »

ib, nadam se da ovo sto govoris nije moguce. Kazes da bi onima koji gube SIGURNO pisao poraze, a da ne znas za one koji vode. Zar je moguce da ne vrijede ista pravila za sve??? Bilo mi je potpuno svejedno, ali ako bi oni koji gube dobili upisane poraze, sada "zahtijevam" da se i nasim zvijezdama kojima je sudbina eto namijenila da se moraju gnjaviti s parijama (kasta koju je sramota i dodirnuti, a kamoli igrati s njima pingac) iz 21. lige takodjer upisu porazi. Pravila moraju biti ista.
Izra
Kontakt:

#72 Post Postao/la Izra »

po meni nema mjesta crtici na zapisniku dok god si dosao na mec i odigrao bar jedan singl. kasnio si? super, pise ti da si predao. moras ici ranije? super, pise ti da si predao. ne da ti se igrati? super, pise ti da si predao.
Burke

#73 Post Postao/la Burke »

E, još da samo to progurate na precedništvu... :top:
A i da se parovi igraju npr. 4. partiju pa da se moraju igrati. :cheer:
trnac

#74 Post Postao/la trnac »

Ovo se čini OK prijedlog - nema crtica nakon prvog pojavljivanja u zapisniku.

Ono što je jedan od Kukonja napravio (došao, vidio, otišao) u meču protiv B-flya se onda može tretirati kao regularni postupak, premda nije u duhu sportskog natjecanja.
trnac

#75 Post Postao/la trnac »

Ne treba stvarati presing pomicanjem igre parova prije singlova. Parovi imaju svoju čar i težinu baš zato što se igraju zadnji.
wolf
Kontakt:

#76 Post Postao/la wolf »

Pomicanje para u sredinu meča je dobra ideja :top:
Izra
Kontakt:

#77 Post Postao/la Izra »

par na zadnjem mjestu ima tezinu kod vas koji jos volite igrati, druziti se, natjecati i sve sto bi sokaz trebao biti. u jacim ligama ima dosta ljudi kojima je to sve dosadilo i uglavnom jos igraju samo da bi - pobjedili. pa ako nije presudno predaju parove jer "kome se da s tim zezati" i jos ne znas koga bi postavili pa si moras upisati pobjedu protiv tih kobnih crtica. :nene:
trnac

#78 Post Postao/la trnac »

Parovi na kraju imaju više prednosti:
- ako je meč odlučen igraju slabiji igrači koji su možda odigrali samo jedan singl
- ako je meč odlučen, parovi znaju biti dobra zafrkancija i uvod u after-party
- ako meč nije odlučen, teret podnose dvojica igrača što najviše dolazi do izražaja kod poraženih
trnac

#79 Post Postao/la trnac »

Zašto se onda ne naprave poseban redoslijed partija za više (bolje lige) i za niže lige?
Više lige imaju i poseban režim napredovanja/ispadanja tako da poseban redoslijed partija ne bi bio nikakav presedan.
Izra
Kontakt:

#80 Post Postao/la Izra »

zapravo ne bi bilo lose uvesti to eksperimentalno za jednu ligu u kojoj se svi kapetani ekipa sloze.

predlazem odmah 2. jer je iceman u njoj. :D
Odgovorite