SOKAZ forum
21. liga jesen 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Burke,
i sam kažeš da prijavljuju 3 igrača, pa 3 igrača, pa 3 - čega? Tri crtice? Tri mušketira? Tri praščića? Trio peglu? Trio Fantastikus? Kakva je to logika? Znači, sljedeći meč prijavljujem, kao u Monty Phytonu, patku, guštera i kokoš. Pa, pošto ne žele igrati, pišemo crtice.
Kad je već tako daleko otišlo, smatram da se to može napraviti. Hm, možda se može onda i službeno prijaviti gušter (ili patka) da igra za momčad. Važno je da se daju pare. Makar ni jednu utakmicu ne odigrao(/la). Gdje je tu u svemu tome stolni tenis, druženje, sportska igra, moral, cuga poslije tekme, i tako dalje i bliže...
i sam kažeš da prijavljuju 3 igrača, pa 3 igrača, pa 3 - čega? Tri crtice? Tri mušketira? Tri praščića? Trio peglu? Trio Fantastikus? Kakva je to logika? Znači, sljedeći meč prijavljujem, kao u Monty Phytonu, patku, guštera i kokoš. Pa, pošto ne žele igrati, pišemo crtice.
Kad je već tako daleko otišlo, smatram da se to može napraviti. Hm, možda se može onda i službeno prijaviti gušter (ili patka) da igra za momčad. Važno je da se daju pare. Makar ni jednu utakmicu ne odigrao(/la). Gdje je tu u svemu tome stolni tenis, druženje, sportska igra, moral, cuga poslije tekme, i tako dalje i bliže...
Zadnja izmjena: dambino, dana/u ned lis 20, 2013 2:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
- dario-zg-zapad
Dambino,
Nakon 6. partije prijavljuje se nova tura (sljedeća 3 meča) od kojih se npr. 2 mogu predati (ili samo jedan, ili sva tri) tako da se na ta mjesta nitko ne upiše.
Nakon 9 meča bi ta ekipa mogla npr. prijaviti par i odigrati ga!
To je ono što ja mislim da formalno vrijedi, ali nemoj me krivo shvatiti i misliti da ja tako nešto propagiram ili odobravam.
Ni meni to nije sportski niti bi tako nešto učinio (osim u slučaju neke povrede i sl.).
Nakon 6. partije prijavljuje se nova tura (sljedeća 3 meča) od kojih se npr. 2 mogu predati (ili samo jedan, ili sva tri) tako da se na ta mjesta nitko ne upiše.
Nakon 9 meča bi ta ekipa mogla npr. prijaviti par i odigrati ga!
To je ono što ja mislim da formalno vrijedi, ali nemoj me krivo shvatiti i misliti da ja tako nešto propagiram ili odobravam.
Ni meni to nije sportski niti bi tako nešto učinio (osim u slučaju neke povrede i sl.).
E, ajde malo manje mislite na crtice i skor, a više na igru i druženje.

Ontopic, da je otišla ekipa koja gubi, sigurno bih im pisao poraze, jer je to tada spašavanje pojedinačnih skoreva (za razliku kada pobjednici odlaze, onda baš i nije).
Ovako ću se konzultirati s Upravom što raditi u potonjim slučajevima, pa se javim negdje za tjedan dana.

Ontopic, da je otišla ekipa koja gubi, sigurno bih im pisao poraze, jer je to tada spašavanje pojedinačnih skoreva (za razliku kada pobjednici odlaze, onda baš i nije).
Ovako ću se konzultirati s Upravom što raditi u potonjim slučajevima, pa se javim negdje za tjedan dana.
Kako upisati crticu:
Najprije se kao i svaki puta na početku upišu igrači na svim pozicijama, zatim sustav popuni prvih 9 partija. E sad, crticu stavljaš isto kao i kad mijenjaš igrača (zamjene su jel'te dozvoljene) samo što umjesto drugog igrača mislim odabereš ''prazni'' unos, a sustav sam postavi crticu - ako se ne varam.
Kod predaje parova kod jedne ekipe se jednostavno ništa ne izabere!
Najprije se kao i svaki puta na početku upišu igrači na svim pozicijama, zatim sustav popuni prvih 9 partija. E sad, crticu stavljaš isto kao i kad mijenjaš igrača (zamjene su jel'te dozvoljene) samo što umjesto drugog igrača mislim odabereš ''prazni'' unos, a sustav sam postavi crticu - ako se ne varam.
Kod predaje parova kod jedne ekipe se jednostavno ništa ne izabere!
odgovor za žene!
Nisam reko da je nešto nepravilno!Dođeš do šest(6)
i ostalo predaš.Može biti i kakva povreda!!!
Mi smo to napravili kad je igrala Hrvatska repka,da stignemo.
A ono za žene..znam da su im žene stroge,naročito Dadiču!!!
Ha,ha,ha šala mala!!
Nemojte mene shvačat ozbiljno.Svak ima svoje razloge.
Naravno da to nije ozbiljno!!!

i ostalo predaš.Može biti i kakva povreda!!!
Mi smo to napravili kad je igrala Hrvatska repka,da stignemo.
A ono za žene..znam da su im žene stroge,naročito Dadiču!!!
Ha,ha,ha šala mala!!
Nemojte mene shvačat ozbiljno.Svak ima svoje razloge.
Naravno da to nije ozbiljno!!!
ib, nadam se da ovo sto govoris nije moguce. Kazes da bi onima koji gube SIGURNO pisao poraze, a da ne znas za one koji vode. Zar je moguce da ne vrijede ista pravila za sve??? Bilo mi je potpuno svejedno, ali ako bi oni koji gube dobili upisane poraze, sada "zahtijevam" da se i nasim zvijezdama kojima je sudbina eto namijenila da se moraju gnjaviti s parijama (kasta koju je sramota i dodirnuti, a kamoli igrati s njima pingac) iz 21. lige takodjer upisu porazi. Pravila moraju biti ista.
par na zadnjem mjestu ima tezinu kod vas koji jos volite igrati, druziti se, natjecati i sve sto bi sokaz trebao biti. u jacim ligama ima dosta ljudi kojima je to sve dosadilo i uglavnom jos igraju samo da bi - pobjedili. pa ako nije presudno predaju parove jer "kome se da s tim zezati" i jos ne znas koga bi postavili pa si moras upisati pobjedu protiv tih kobnih crtica.