21. liga jesen 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dario-zg-zapad

#101 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Butterfly abesinija 9:1, odlicna ekipa i korektna,
Ante

#102 Post Postao/la Ante »

Cestitam Butterfly-u na pobjedi. Naravno, rezultat nije ni u jednom trenutku bio upitan, ali stvarno je bio veliki gust igrati u sportskoj i ugodnoj atmosferi. Cak mislim da smo i mi odigrali dobro, koliko god bili daleko od kvalitete domacina. Stvarno ugodno druzenje i lijep sportski izazov.
trnac

#103 Post Postao/la trnac »

:cry:

Nemam ništa pametno za reći. Krajni svaka čast na dvije pobjede, a Poljančić je natjerao jednog Eskulića da vidi kako je to promjeniti strane u 5. setu - što je za svaku pohvalu.

Ajmo Abesinija :cheer:
dambino

#104 Post Postao/la dambino »

Abesinija - Operator IV - 6:4
Napeto je bilo do samog kraja (puf, pant)- tri partije u pet setova, puno setova u egalu, što samo dokazuje da je liga doista teška i izjednačena.
Dečkima iz Operatora puno sreće u daljnjem natjecanju!
trnac

#105 Post Postao/la trnac »

Čestitke Abesiniji na nova 3 boda :B:
Liga je takva da će svaki bod biti važan.
Guga
Kontakt:

#106 Post Postao/la Guga »

Kapetan Abesinaca Žan Luk Pažin (Picard) je ovaj puta loše ''naviga'' s Voyagerom i skoro ga uveo u maglicu s puno meteora, ali je tu bio komandant Data-Šala-Mala (Šalinović) i Worf (strašni Poljančić koji je skoro uništio i ''malu kulu'' Eskulića juniora, u prošlom kolu).
Dečki iz Operatora su ''sva trojica jednako dobro operirali''.
Urli je vikao (urlikao) nakon svakog osvojenog poena i dobio jedan singl.
Kutnjaka je bolio zub, ali je Žan Luku ''izvadio 2 poena u fiksu 5. seta bez anestezije'', i uzeo isto jedan singl.
Vinkoviću Borni se zatupio skalpel (reket) nakon 2-0 u setovima kod ukupnog rezultata 3-5.
Ostao također na jednom singlu i otišla je zadnja šansa za jedan bod.
Mislim da je tu već 99% stvari potpuno jasno za prva 3 mjesta :

1.B.O.R.G. - Butterfly II
2.Kukonje ccc (crtica, crta, crturina) - Art Kuk
3.Abesinci - Abesinia

Teško će Abesinci preko Kukonja ccc.
Biti će to interesantan meč, vrijedilo bi doći pogledati, ali jedno je sigurno - ovoga puta crtica u zapisniku biti neće, a 3.mjesto Abesincima nitko ne može ugroziti i biti će dočekani kao heroji kada se vrate na kraju lige u svoju Abesiniju jer će otići u veću i jaču 20.galaksiju (20.ligu)... :zubo:
The Only Way Is Up...rutinski
Ante

#107 Post Postao/la Ante »

Cijenim Operator, ali nisam bas siguran da nas tjesna pobjeda protiv njih legitimira kao favorita za trece mjesto. Ima u ligi jos puno ekipa koje s pravom pucaju na to mjestu. Ali hvala Gugi na ukazanom povjerenju :)
trnac

#108 Post Postao/la trnac »

Treće ili 4. mjesto, više manje svejedno. Razlika je u malom peharu, zar ne :zubo:

Vidim da nije samo meni teško igrati protiv tebe, Ante. ;)
Složiš :s: :s: :s: bez problema.
Ante

#109 Post Postao/la Ante »

To je zato sto ponekad treniram s velikim deckima iz 17. lige :)
trnac

#110 Post Postao/la trnac »

Prije bih rekao trening s elementima tamburanja :)
dario-zg-zapad

#111 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Sinni - butterfly 3;7 dobra tekma ,stari suparnici iz 23 lige al ih nejde ove sezone, al neugodni protivnici
dario-zg-zapad

#112 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Najava utakmice butterfly - hvidra dubrava II , ponedjeljak u 18 sati precko :pingic:
dario-zg-zapad

#113 Post Postao/la dario-zg-zapad »

butterfly - hvidra dubrava II, 6:4 zanimljiva utakmica protiv iskusnih igraca. :top:
Igrali u preckom prvi put ove sezone i kolko znam 100kn je za utakmicu termin velesajam vjesnik itd i kako smo odigrali utakmicu za dva sata dođjem da platim dajem stotku :zubo: i veli gospon igrali ste dva sata to je 64 kn :lux:
Taman nam ostalo za neplaniranu pizzu. I poslje :pivo:
dario-zg-zapad

#114 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Ponedjeljak 19:00h u preckom, butterfly - operator :pingic:
Jedva cekam prosli put je bilo 7:3 za nas tim da sam sa svom trojcom odigral u pet setova i jedva dobio,cak su i letjeli reketi mislim da je kutnjak ga zafitiljil u zid :zubo:
Rangel

#115 Post Postao/la Rangel »

Ha, ha da bilo je napeto i ful zanimljivo :)
Nadam se da će i ovaj puta biti tako :D

Što je sa rezultatima fali više od pola tekmi a petek je navečer :(
Baš me zanima kako je Ronin prošao sa Abesincima? A i dali su Tumievci uspijeli isčupati kaj od Kukonja...
dambino

#116 Post Postao/la dambino »

Ronin - Abesinija 5:5
Bilo je napeto do kraja, izvukli smo bod tek u parovima...
Meč pun preokreta, čudnih partija, svega što je draž Sokaza...
Domaćini su bili "pravi domaćini"... Da nismo večeras toliko žurili doma, možda bi i koji fraklec pao :) Hvala na ugodnom gostovanju! Sretno!
Ante

#117 Post Postao/la Ante »

Decki iz Ronina su stvarno ugodna i pozitivna ekipa. Utakmica mozda nije bila toliko lijepa (kvalitetna), ali je bilo jako zanimljiva i neizvjesna do posljednjem sucevog zvizduka :)
Ja sam odigrao utakmicu zivota :), sreca da su Pazin i Poljo cupali koliko su mogli.
unchained

#118 Post Postao/la unchained »

Abesinci su bili super. Bio je pravi mec, i s greskama i sjajnim poenima, spasenim mec loptama, preokretima, Nismo bili tolko gostoljubivi ko sto nas hvale, falilo je pive :lux: a ko sto kaze Dambino da je bilo vremena padali bi frkleci. Sretno Abesincima dalje, decki ju zasluzuju
Ante

#119 Post Postao/la Ante »

Sve cekam kad ce me Guga poeticno odrati zbog poraza, ali nista :) Mozda se prepao mog kapetana :) Doduse, kako sam igrao, vjerojatno me kapetan i ne bi branio :)
Guga
Kontakt:

#120 Post Postao/la Guga »

Ante je napisao/la:Sve cekam kad ce me Guga poeticno odrati zbog poraza, ali nista :) Mozda se prepao mog kapetana :) Doduse, kako sam igrao, vjerojatno me kapetan i ne bi branio :)
Pa evo, kad već čekaš...
Moram reći da sam igrao u toj čuvenoj kancelariji, 03.2013. a uvjeti su bili :
-temperatura 6-8 stupnjeva, grijanje niti u planu (vjerovali ili ne jedan član moje ekipe je igrao u pernatom prsluku i s rukavicama na rukama, ne šalim se)
-rasvjeta, jedna raskošna žarulja od 75 wati (ko u horror filmovima sjenke na zidovima)
-loptica žute boje (to je bio prvi i obečajem zadnji put da igram sa žutom lopticom) valjda da se bolje vidi :lol:
Sada srećom nije 3. mjesec, ali ako je ostalo nepromjenjeno onda su Abesinci bili suočeni s teškim preprekama, pa je to i olakšavajuča okolnost za Komandanta Datu (Antu) koji je ovaj puta umjesto komandanta bio - "mali od palube".
Ali nema veze, bod ste iščupali za razliku od nas :zubo:
PS. neka se ne ljute moji samuraji iz Ronina na malo šale, jer ja to gledam ovako : to je 23. dno-liga od koje smo svi morali krenuti i to je kao da igrate 7. nogometnu ligu po čudnim vangradskim terenima pa ste sretni ako izvučete živu glavu, a rezultat je ne u 2. nego u 5. planu.Zaboravio sam spomenuti i portira koji nas je sumljičavo gledao iz polumraka (u njegovoj prostoriji je žarulja od 30 Wati, da i takve proizvode) kao da smo došli u kradžu flomastera i olovaka (ipak je to Toz, tvornica olovaka), a ne na kolo Sokaz lige...Ma zezam se, dečki iz Ronina su super, pa se čovjek nemre ljutit na njih, ali kada napreduju još nekoliko liga gore (u što vjerujem) morati će nešto poduzeti s dvoranom.
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub stu 09, 2013 10:14 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Odgovorite