SOKAZ forum
21. liga jesen 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- dario-zg-zapad
Kapetan Abesinaca Žan Luk Pažin (Picard) je ovaj puta loše ''naviga'' s Voyagerom i skoro ga uveo u maglicu s puno meteora, ali je tu bio komandant Data-Šala-Mala (Šalinović) i Worf (strašni Poljančić koji je skoro uništio i ''malu kulu'' Eskulića juniora, u prošlom kolu).
Dečki iz Operatora su ''sva trojica jednako dobro operirali''.
Urli je vikao (urlikao) nakon svakog osvojenog poena i dobio jedan singl.
Kutnjaka je bolio zub, ali je Žan Luku ''izvadio 2 poena u fiksu 5. seta bez anestezije'', i uzeo isto jedan singl.
Vinkoviću Borni se zatupio skalpel (reket) nakon 2-0 u setovima kod ukupnog rezultata 3-5.
Ostao također na jednom singlu i otišla je zadnja šansa za jedan bod.
Mislim da je tu već 99% stvari potpuno jasno za prva 3 mjesta :
1.B.O.R.G. - Butterfly II
2.Kukonje ccc (crtica, crta, crturina) - Art Kuk
3.Abesinci - Abesinia
Teško će Abesinci preko Kukonja ccc.
Biti će to interesantan meč, vrijedilo bi doći pogledati, ali jedno je sigurno - ovoga puta crtica u zapisniku biti neće, a 3.mjesto Abesincima nitko ne može ugroziti i biti će dočekani kao heroji kada se vrate na kraju lige u svoju Abesiniju jer će otići u veću i jaču 20.galaksiju (20.ligu)...
Dečki iz Operatora su ''sva trojica jednako dobro operirali''.
Urli je vikao (urlikao) nakon svakog osvojenog poena i dobio jedan singl.
Kutnjaka je bolio zub, ali je Žan Luku ''izvadio 2 poena u fiksu 5. seta bez anestezije'', i uzeo isto jedan singl.
Vinkoviću Borni se zatupio skalpel (reket) nakon 2-0 u setovima kod ukupnog rezultata 3-5.
Ostao također na jednom singlu i otišla je zadnja šansa za jedan bod.
Mislim da je tu već 99% stvari potpuno jasno za prva 3 mjesta :
1.B.O.R.G. - Butterfly II
2.Kukonje ccc (crtica, crta, crturina) - Art Kuk
3.Abesinci - Abesinia
Teško će Abesinci preko Kukonja ccc.
Biti će to interesantan meč, vrijedilo bi doći pogledati, ali jedno je sigurno - ovoga puta crtica u zapisniku biti neće, a 3.mjesto Abesincima nitko ne može ugroziti i biti će dočekani kao heroji kada se vrate na kraju lige u svoju Abesiniju jer će otići u veću i jaču 20.galaksiju (20.ligu)...
The Only Way Is Up...rutinski
- dario-zg-zapad
- dario-zg-zapad
- dario-zg-zapad
butterfly - hvidra dubrava II, 6:4 zanimljiva utakmica protiv iskusnih igraca.
Igrali u preckom prvi put ove sezone i kolko znam 100kn je za utakmicu termin velesajam vjesnik itd i kako smo odigrali utakmicu za dva sata dođjem da platim dajem stotku
i veli gospon igrali ste dva sata to je 64 kn
Taman nam ostalo za neplaniranu pizzu. I poslje
Igrali u preckom prvi put ove sezone i kolko znam 100kn je za utakmicu termin velesajam vjesnik itd i kako smo odigrali utakmicu za dva sata dođjem da platim dajem stotku
Taman nam ostalo za neplaniranu pizzu. I poslje
- dario-zg-zapad
Pa evo, kad već čekaš...Ante je napisao/la:Sve cekam kad ce me Guga poeticno odrati zbog poraza, ali nistaMozda se prepao mog kapetana
Doduse, kako sam igrao, vjerojatno me kapetan i ne bi branio
Moram reći da sam igrao u toj čuvenoj kancelariji, 03.2013. a uvjeti su bili :
-temperatura 6-8 stupnjeva, grijanje niti u planu (vjerovali ili ne jedan član moje ekipe je igrao u pernatom prsluku i s rukavicama na rukama, ne šalim se)
-rasvjeta, jedna raskošna žarulja od 75 wati (ko u horror filmovima sjenke na zidovima)
-loptica žute boje (to je bio prvi i obečajem zadnji put da igram sa žutom lopticom) valjda da se bolje vidi
Sada srećom nije 3. mjesec, ali ako je ostalo nepromjenjeno onda su Abesinci bili suočeni s teškim preprekama, pa je to i olakšavajuča okolnost za Komandanta Datu (Antu) koji je ovaj puta umjesto komandanta bio - "mali od palube".
Ali nema veze, bod ste iščupali za razliku od nas
PS. neka se ne ljute moji samuraji iz Ronina na malo šale, jer ja to gledam ovako : to je 23. dno-liga od koje smo svi morali krenuti i to je kao da igrate 7. nogometnu ligu po čudnim vangradskim terenima pa ste sretni ako izvučete živu glavu, a rezultat je ne u 2. nego u 5. planu.Zaboravio sam spomenuti i portira koji nas je sumljičavo gledao iz polumraka (u njegovoj prostoriji je žarulja od 30 Wati, da i takve proizvode) kao da smo došli u kradžu flomastera i olovaka (ipak je to Toz, tvornica olovaka), a ne na kolo Sokaz lige...Ma zezam se, dečki iz Ronina su super, pa se čovjek nemre ljutit na njih, ali kada napreduju još nekoliko liga gore (u što vjerujem) morati će nešto poduzeti s dvoranom.
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub stu 09, 2013 10:14 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
The Only Way Is Up...rutinski