|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
kelemen
|
Postano: uto lis 29, 2013 12:03 pm Naslov
: |
|
|
Hvala! _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto lis 29, 2013 12:07 pm Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | Kako sad stvari stoje, to mi je pik sezone
Obzirom da mi je supruga rodila prekrasnu curicu(Lotta s dva "t" ) prije 20-tak dana
I za mene vazi nik dobiosamdijetekeptnmiki, tak da cu tesko dobiti mec
Ostaje samo ugodno sjecanje na pobjedu protiv tebe  |
Vidim ja niš od naše prijateljske i roštilja u dogledno vrijeme ... čestitke tebi i gđi ... pozdrav maloj Lotti  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto lis 29, 2013 12:21 pm Naslov
|
|
Krešo za tebe(povampirenog ) i tvoju "bandu" će se iznać vrijeme i porcija ćevapa, a možda mi i krene kad te nakantam  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: uto lis 29, 2013 1:35 pm Naslov
|
|
Oooo, pa čestitke, nek je sa srećom!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: čet lis 31, 2013 12:28 am Naslov
|
|
Petre ti si TITO!
Ic:AS, 6:4 _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: čet lis 31, 2013 8:39 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 31, 2013 9:06 am Naslov
|
|
12:0 skor, bome.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tito
Pridružen/a: 01. 12. 2010. (16:56:33) Postovi: 21 Lokacija: house of the flowers
|
Postano: čet lis 31, 2013 11:04 am Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | Petre ti si TITO!
Ic:AS, 6:4 |
Samo je jedan TITO Marijane
al bogami vidim da je 55 bio nadasve dobar i vrijedan kao pravi pionir  _________________ proleteri svih zemalja ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet lis 31, 2013 11:32 am Naslov
|
|
... Budale jedne...
Bogme odigrasmo sinoć krasan i vrlo napet meč protiv Dr. Ante Starčevića ... Nije mi bio baš neki dan za umjetnost , opet sam krenuo s prvim singlom (ovaj put totalno nezagrijan i mentalno nespreman ), dugo sam radio, baš sam se osjećao nekako šugavo...
A i podcijenio sam Pugelnika pa je rezultat bio takav da sam skoro dobio po pičci!
Pugelnik izuzetno siguran, sve vrati na stol, čak i poneku prasicu , ali ipak sam ga nekako jedva uspio počokljat!
Nakon tog meča osjećao sam se već i fizički fantastično, skoro k'o TITO , više mi ništa nije falilo pa sam izvrsno uspio odigrati protiv Đivića!
Čovjek me toliko prebio da mislim da mi u svih preostalih 11 mečeva zajedno nisu zabili toliko poena koliko on sinoć ... izvukoh 8:10 u četvrtom setu ...
U parovima su nam ljudi nabili "DREN", vodili smo u prvom setu 10:4 i uspjeli izgubiti
Miki igra sve bolje , izvrstan meč protiv Đivića, 1:1 u setovima i 6:1 za Kapetana Mikija u trećem setu... no, probudi se u Điviću i ode sve u povijest
U ključnom meču večeri Daniel je pametno i izvrsno odigrao protiv Pugelnika i tako nam praktički već osigurao put prema pobjedi!
Par smo pokušali dobiti, ali bogme su nas dečki spustili na zemlju i pokazali nam kako igra uspješan par!
Inače, izvrsnim dečkima iz Dr. Ante Starčević od srca se zahvaljujem na superkorektnom ljudskom i sportskom pristupu, ljudi su vrlo pošteni i lafčine i pol!
Sretno im dalje u natjecanju, vjerujem da će biti totalna frka u poretku za prolaz dalje! A i ovi Inkerovci ne odustaju , bit će još svašta!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 04, 2013 10:40 am Naslov
|
|
Tekma 5. kola: 3. poluvrijeme - Intercapital igra se u petak (08.11.) oko 17:30.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: sri stu 06, 2013 9:29 am Naslov
|
|
Izgleda da je Kruno proigrao!
Bit će još svega ove sezone. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet stu 07, 2013 9:07 am Naslov
|
|
Da... Prilično sam bio iznenađen, neugodno iznenađen, Guvinim ulaskom u sezonu ...
Ali već u 3. kolu, na tekmi protiv nas , vidjelo se da se vraća u formu , dobio sam ga "na guzove" i ne bih baš volio biti u koži njegovih protivnika koji Eci peci necu slijede u ligi .
Vidim, već su odigrane četiri tekme 5. kola, liga nam je zaista neizvjesna do boli , opet sve nešto 6:4 ili 5:5, svaka čast Siledžijama na dobrom povratku u formu i priključenju gornjem dijelu tablice!
U jednom od ključnih mečeva za ukupni pojedinačni poredak u ligi Mirus je dobio Đivića , igra Đivić k'o zmaj, a kako tek onda Mirus čoklja!?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jaki
Pridružen/a: 03. 04. 2007. (09:41:21) Postovi: 73 Lokacija: Jarun
|
Postano: sub stu 09, 2013 1:06 pm Naslov
|
|
Što se bodovi rasipaju. Ovo postaje sve zanimljivije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 11, 2013 8:26 am Naslov
|
|
Dobri moji svi ,
Evo ovim tjednom koji od danas počinje službeno ćemo ući u drugi dio sezone , napetosti ne manjka niti najmanje!
Jako mi je drago što svi na vrijeme upisuju rezultate na net pa nema nikakve potrebe za urgencijama ili bilo kakvim drugim glupostima.
Sretno svima dalje, neka vas posluži dobro zdravlje i igrajte dobar pingać!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 11, 2013 8:34 am Naslov
|
|
Tekma 6. kola Intercapital-Madura igra se u četvrtak u 20:00 sati.
U petak smo igrali protiv 3. poluvremena, bila je tekma odlična! Odigrali smo (kao što je već poznato) prijateljskih 5:5. Oni zadovoljni, mi s bodom u gostima također!
Prije tekme sam bio praktički siguran da ćemo nekako uspjeti pobijediti, ali kada sam vidio kako dečki igraju, zadovoljan sam i s ovih 5:5.
Dečki su jako nezgodan suparnik na svom sportskom terenu , ali su zato nevjerojatno dobra ekipa za "after shemu" u birtiji pored dvorane , tako da smo se još satima družili poslije tekme.
Momcima dalje želim puno sreće i još ovakvih druženja!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 15, 2013 12:50 am Naslov
|
|
Intercapital - Madura 8:2.
Leg'o ja jednu protiv Duška Radoševića i Kapetan Miki od Samovojske... a što reći? Ja sam protiv Duška odigrao dosta riskantno, dosta toga sam na koncu izbacio van stola , ali Duško me izvrsnom igrom prisilio na to.
Igrao je brzo i hrabro , tako da je privukao fortunu i cijelu njezinu mnogobrojnu obitelj na svoju stranu!
Ubio me od prasica, nisam mogao do seta doći , ali ipak sam se borio iz sve snage ... nije išlo!
Svom srećom, bilo je nevažno , već smo vodili sa 6:0 u mečevima. Inače bih si pojeo jaja od muke!
Svaka čast Maduri, sretno dečkima dalje, neće im biti lako opstati u ligi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: sub stu 16, 2013 5:28 pm Naslov
|
|
55ica, da nema tvojih iscrpnih izvještaja, forum bi nam bio prazan.
samo nastavi, zanimljivo štivo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Loptica Pong
|
Postano: ned stu 17, 2013 9:24 am Naslov
|
|
Jači nam je 55ica nego Vela i Čosić zajedno  _________________
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned stu 17, 2013 4:15 pm Naslov
|
|
Mene interesira gdje je kraj napredovanju te naše 55-ice, odnosno njegovog Intercapitala ?
Iz polusezone u polusezonu s lakoćom gaze lige i idu naprijed.Ovako kada gledaš sa strane, misliš si : pa nije to tak strašno dobro...ali izgleda da je skroz druga priča kada staneš za stol, a s druge strane vidiš grmalja kojem u ruci drvo shake defence (najveće drvo za pingič, veličine glave u rangu manjih reketa za veliki tenis ) izgleda poput dječje igračke, pa te je strah i pozvati prasicu kada loptica dodirne rub stola  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri stu 20, 2013 11:37 pm Naslov
|
|
Uf... vidim ja da smo počeli pomalo podhebavat , ali neka, nema veze ... tako i treba tom 55-ici kad je čokljavac!
Ma sezona nam je odlična, za sada i iznad očekivanja , ali vidjet ćemo kako će se sve to još rasplesti do kraja... . Puno je dobrih ekipa, nije lako doći do bodova , eto pa nas još i sreća služi dobro!
Jedino kada sam se stvarno osjećao bespomoćno vis a vis fortune , bio je meč protiv Duška koji me je ... U prvom me je setu toliko isprasio da sam u drugom brojao prasice... SEDAM KOMADA, od toga sam uspio čak tri pretvoriti u svoj poen , ali preostale četiri nisam ... fakat je igrao odlično, ali i ja sam igrao dobro . Vratio sam se do 2:2 i 8:8, no onda me je zaista nabio k'o vola u kupusu!
Svakako, sreća je da smo tada već vodili 6:0 i da meč za ekipu nije bio važan , nego samo za mene i Duška
Uspjeli smo dobiti u dosta tijesnih mečeva, ja sam već tri puta uspio pobjeći s giljotine u živim mečevima...
A moj oversize reket mi se jako dopada , neću ga mijenjati!
Jedva čekam vidjeti kako li će se rasplesti ovo kolo, mi gostujemo sutra popodne kod ovih legendi u Dugom Selu... budu li samo upola kao Ante Matešić i ostali koje od tamo znam, ne gine nam ...
Ali bogme su im dečki iz 3. poluvremena za sada opasna konkurencija!
Nekako predosjećam da ove sezone trebamo još probati iskoristiti šansu za nekakvo penjanje, jer kasnije će to stvarno biti totalna taraba... Recimo 10. liga je samo za dvije iznad naše, a razlika je u kvaliteti poprilično na njihovoj strani, bez ikakve želje ili primisli da bih nas podcijenio...
Dečki moji, dobro čokljajte i sretno vam bilo svima na pingaću, a posebno poslije meča na after shemi za šankom!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|