NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga, jesen 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kelemen

PostPostano: uto lis 29, 2013 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mah mah Hvala!
wolf

PostPostano: uto lis 29, 2013 12:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Kako sad stvari stoje, to mi je pik sezone ROFL
Obzirom da mi je supruga rodila prekrasnu curicu(Lotta s dva "t" Very Happy ) prije 20-tak dana
I za mene vazi nik dobiosamdijetekeptnmiki, tak da cu tesko dobiti mec
Zubo
Ostaje samo ugodno sjecanje na pobjedu protiv tebe Cheer

Vidim ja niš od naše prijateljske i roštilja u dogledno vrijeme ... čestitke tebi i gđi ... pozdrav maloj Lotti Thumbs up
kelemen

PostPostano: uto lis 29, 2013 12:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Krešo za tebe(povampirenog Klanja se ) i tvoju "bandu" će se iznać vrijeme i porcija ćevapa, a možda mi i krene kad te nakantam ROFL
a_marko

PostPostano: uto lis 29, 2013 1:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oooo, pa čestitke, nek je sa srećom! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kelemen

PostPostano: čet lis 31, 2013 12:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Petre ti si TITO! Klanja se
Ic:AS, 6:4
a_marko

PostPostano: čet lis 31, 2013 8:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Amen
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet lis 31, 2013 9:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

12:0 skor, bome. Klanja se Klanja se Klanja se
Tito

PostPostano: čet lis 31, 2013 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Petre ti si TITO! Klanja se
Ic:AS, 6:4

Samo je jedan TITO Marijane No no Sumo
al bogami vidim da je 55 bio nadasve dobar i vrijedan kao pravi pionir Cestitamo! Zubo
55

PostPostano: čet lis 31, 2013 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ... Budale jedne... Laughing Laughing Laughing

Bogme odigrasmo sinoć krasan i vrlo napet meč protiv Dr. Ante Starčevića Eeeek! ... Nije mi bio baš neki dan za umjetnost Ne ne , opet sam krenuo s prvim singlom (ovaj put totalno nezagrijan i mentalno nespreman Bonk! ), dugo sam radio, baš sam se osjećao nekako šugavo... Prenerazena banana Facepalm
A i podcijenio sam Pugelnika pa je rezultat bio takav da sam skoro dobio po pičci! Cekicem po glavi Sibom po guzi
Pugelnik izuzetno siguran, sve vrati na stol, čak i poneku prasicu Nisam ja! , ali ipak sam ga nekako jedva uspio počokljat! Zubo
Nakon tog meča osjećao sam se već i fizički fantastično, skoro k'o TITO Laughing Laughing , više mi ništa nije falilo pa sam izvrsno uspio odigrati protiv Đivića! Cheer
Čovjek me toliko prebio da mislim da mi u svih preostalih 11 mečeva zajedno nisu zabili toliko poena koliko on sinoć Klanja se Klanja se Klanja se ... izvukoh 8:10 u četvrtom setu Znoj ...
U parovima su nam ljudi nabili "DREN", vodili smo u prvom setu 10:4 i uspjeli izgubiti Brukica Brukica
Miki igra sve bolje Thumbs up , izvrstan meč protiv Đivića, 1:1 u setovima i 6:1 za Kapetana Mikija u trećem setu... no, probudi se u Điviću Clint i ode sve u povijest Misli Pojma nemam
U ključnom meču večeri Daniel je pametno i izvrsno odigrao protiv Pugelnika i tako nam praktički već osigurao put prema pobjedi! Bis
Par smo pokušali dobiti, ali bogme su nas dečki spustili na zemlju i pokazali nam kako igra uspješan par!

Inače, izvrsnim dečkima iz Dr. Ante Starčević od srca se zahvaljujem na superkorektnom ljudskom i sportskom pristupu, ljudi su vrlo pošteni i lafčine i pol! Thumbs up

Sretno im dalje u natjecanju, vjerujem da će biti totalna frka u poretku za prolaz dalje! A i ovi Inkerovci ne odustaju Evil , bit će još svašta! Partijana
[Vrh]
55

PostPostano: pon stu 04, 2013 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tekma 5. kola: 3. poluvrijeme - Intercapital igra se u petak (08.11.) oko 17:30. Evil
[Vrh]
mirus

PostPostano: sri stu 06, 2013 9:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da je Kruno proigrao!
Bit će još svega ove sezone.
[Vrh]
55

PostPostano: čet stu 07, 2013 9:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... Prilično sam bio iznenađen, neugodno iznenađen, Guvinim ulaskom u sezonu Eeeek! Wow Ne ne ...
Ali već u 3. kolu, na tekmi protiv nas Zubo , vidjelo se da se vraća u formu Cursing Azdaja , dobio sam ga "na guzove" Znoj i ne bih baš volio biti u koži njegovih protivnika koji Eci peci necu slijede u ligi Vrag Evil .

Vidim, već su odigrane četiri tekme 5. kola, liga nam je zaista neizvjesna do boli Macevanje , opet sve nešto 6:4 ili 5:5, svaka čast Siledžijama na dobrom povratku u formu i priključenju gornjem dijelu tablice! Cheer

U jednom od ključnih mečeva za ukupni pojedinačni poredak u ligi Mirus je dobio Đivića Klanja se Klanja se , igra Đivić k'o zmaj, a kako tek onda Mirus čoklja!? ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
jaki

PostPostano: sub stu 09, 2013 1:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što se bodovi rasipaju. Ovo postaje sve zanimljivije. Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pon stu 11, 2013 8:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobri moji svi Mah mah ,

Evo ovim tjednom koji od danas počinje službeno ćemo ući u drugi dio sezone Very Happy , napetosti ne manjka niti najmanje! Macevanje Znoj Strah

Jako mi je drago što svi na vrijeme upisuju rezultate na net pa nema nikakve potrebe za urgencijama ili bilo kakvim drugim glupostima. Zubo

Sretno svima dalje, neka vas posluži dobro zdravlje i igrajte dobar pingać! Cheer Juhuu
[Vrh]
55

PostPostano: pon stu 11, 2013 8:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tekma 6. kola Intercapital-Madura igra se u četvrtak u 20:00 sati. Partijana

U petak smo igrali protiv 3. poluvremena, bila je tekma odlična! Odigrali smo (kao što je već poznato) prijateljskih 5:5. Oni zadovoljni, mi s bodom u gostima također! Rolling Eyes

Prije tekme sam bio praktički siguran da ćemo nekako uspjeti pobijediti, ali kada sam vidio kako dečki igraju, zadovoljan sam i s ovih 5:5. Amen
Dečki su jako nezgodan suparnik na svom sportskom terenu Klanja se , ali su zato nevjerojatno dobra ekipa za "after shemu" u birtiji pored dvorane Pivo Zivili Hrana Drunk , tako da smo se još satima družili poslije tekme. Thumbs up

Momcima dalje želim puno sreće i još ovakvih druženja! Grouphug
[Vrh]
55

PostPostano: pet stu 15, 2013 12:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Intercapital - Madura 8:2. Cheer

Leg'o ja jednu protiv Duška Radoševića i Kapetan Miki od Samovojske... a što reći? Bla bla Ja sam protiv Duška odigrao dosta riskantno, dosta toga sam na koncu izbacio van stola Brukica , ali Duško me izvrsnom igrom prisilio na to. Klanja se
Igrao je brzo i hrabro Woo hoo! , tako da je privukao fortunu i cijelu njezinu mnogobrojnu obitelj na svoju stranu! Laughing Laughing Laughing
Ubio me od prasica, nisam mogao do seta doći Mad Dark evil Jako ljut Cursing , ali ipak sam se borio iz sve snage Macevanje Box ... nije išlo! Pojma nemam
Svom srećom, bilo je nevažno Pfff , već smo vodili sa 6:0 u mečevima. Inače bih si pojeo jaja od muke! Mad jumping

Svaka čast Maduri, sretno dečkima dalje, neće im biti lako opstati u ligi! Thumbs up
[Vrh]
mirus

PostPostano: sub stu 16, 2013 5:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55ica, da nema tvojih iscrpnih izvještaja, forum bi nam bio prazan.
samo nastavi, zanimljivo štivo.
[Vrh]
Loptica Pong

PostPostano: ned stu 17, 2013 9:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jači nam je 55ica nego Vela i Čosić zajedno Smile Thumbs up
Guga

PostPostano: ned stu 17, 2013 4:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mene interesira gdje je kraj napredovanju te naše 55-ice, odnosno njegovog Intercapitala ?
Iz polusezone u polusezonu s lakoćom gaze lige i idu naprijed.Ovako kada gledaš sa strane, misliš si : pa nije to tak strašno dobro...ali izgleda da je skroz druga priča kada staneš za stol, a s druge strane vidiš grmalja kojem u ruci drvo shake defence (najveće drvo za pingič, veličine glave u rangu manjih reketa za veliki tenis Laughing) izgleda poput dječje igračke, pa te je strah i pozvati prasicu kada loptica dodirne rub stola ROFL
55

PostPostano: sri stu 20, 2013 11:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uf... vidim ja da smo počeli pomalo podhebavat ROFL ROFL , ali neka, nema veze Pfff ... tako i treba tom 55-ici kad je čokljavac! Laughing Laughing Laughing

Ma sezona nam je odlična, za sada i iznad očekivanja Klanja se , ali vidjet ćemo kako će se sve to još rasplesti do kraja... Pojma nemam . Puno je dobrih ekipa, nije lako doći do bodova No no , eto pa nas još i sreća služi dobro! Luck

Jedino kada sam se stvarno osjećao bespomoćno vis a vis fortune Rolling Eyes , bio je meč protiv Duška koji me je Cekicem po glavi Sibom po guzi Maaamaaaa ... U prvom me je setu toliko isprasio da sam u drugom brojao prasice... SEDAM KOMADA, od toga sam uspio čak tri pretvoriti u svoj poen Cheer , ali preostale četiri nisam Crying ... fakat je igrao odlično, ali i ja sam igrao dobro Evil . Vratio sam se do 2:2 i 8:8, no onda me je zaista nabio k'o vola u kupusu! Box

Svakako, sreća je da smo tada već vodili 6:0 i da meč za ekipu nije bio važan No no , nego samo za mene i Duška Tuzni

Uspjeli smo dobiti u dosta tijesnih mečeva, ja sam već tri puta uspio pobjeći s giljotine Vrag u živim mečevima... Eeeek!

A moj oversize reket mi se jako dopada Cheer In love , neću ga mijenjati! Zubo

Jedva čekam vidjeti kako li će se rasplesti ovo kolo, mi gostujemo sutra popodne kod ovih legendi u Dugom Selu... budu li samo upola kao Ante Matešić i ostali koje od tamo znam, ne gine nam Cestitamo! Pivo Zivili Drunk Duplo Vozi auto Azdaja Rospija Cice Zzz ...

Ali bogme su im dečki iz 3. poluvremena za sada opasna konkurencija! Grouphug Pivo
Nekako predosjećam da ove sezone trebamo još probati iskoristiti šansu za nekakvo penjanje, jer kasnije će to stvarno biti totalna taraba... Recimo 10. liga je samo za dvije iznad naše, a razlika je u kvaliteti poprilično na njihovoj strani, bez ikakve želje ili primisli da bih nas podcijenio... Brukica

Dečki moji, dobro čokljajte i sretno vam bilo svima na pingaću, a posebno poslije meča na after shemi za šankom! ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 4 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.