NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5.liga jesen 2013.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: pet stu 08, 2013 1:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Juhuu Banana dancing Woo hoo! Skace Partijana Skace Woo hoo! Banana dancing Juhuu

In love
kelemen

PostPostano: pet stu 08, 2013 1:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ante Klanja se, potvrđujem, svi znamo da je užitak doći kod Vas u goste i zato Dugo "seljacima" Thumbs up

Vidimo se uskoro! Juhuu
amates

PostPostano: ned stu 10, 2013 5:06 pm    Naslov : Re: Unos rezultata utakmice koja nije odigrana? Citirajte i odgovorite

Šljiva (napisa):
Neču se svrstat niti na jednu stranu Smile Oni nisu odigrali utakmicu jer se Coca-cola usprotivila igrati u Atomskom skloništu Eeeek! Ne ulazim u razloge neigranja No no .Meni se ne sviđa unos rezultata na Web stranicu SOKAZ i to za utakmicu koja nije odigrana Question Unositelj rezultata se postavlja u ulogu voditelja lige,suca,prosuditelja Confused a to nije dopušteno Banned
Ja sam igrao više puta u tom skloništu Very Happy i nisam se nikad bunio i niti neču Cool Dečki iz D.Sela su nas uvijek dobro primili Laughing .Odigrali smo tekmu i otišli na Pivo u obližnji kafič.Međutim ima ljudi koji drugačije razmišljaju Idea .U tom slučaju u 1.stupnju presuđuje Voditelj lige Thumbs up i samo on može unesti rezultat na Web Klanja se .Oštečena ekipa se ima pravo žaliti Disciplinskoj komisiji Amen .Kad nebi bilo tako,otišli bi u an arhiju Misli .

Vivas-coca cola 5-5,tak su mogli i u podrumu odigrat i jos se malo podružit i sve ok.Ovak nije dobro ni za jedne ni druge u budućnosti,a pogotovo za cocacolu ak se nastave tak ponašat.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Šljiva

PostPostano: uto stu 12, 2013 11:34 am    Naslov : 5. i 6. kolo Citirajte i odgovorite

Prvo smo odigrali 5.kolo u dvorani Vjesnik protiv Samobora I Thumbs up. Očito smo glavni kandidati Eeeek! za zadnje mjesto Maaamaaaa Još ja mogu nešto odigrati Laughing (Dobio sam dvije Juhuu ),ali moji suigrači ne Ne ne. Moj Tomislav se trudi Woo hoo! ali to nije dovoljno Zubo .On je neutreniran i protivnici su jači Bit ce dobro .Izgubili smo 7:3 Wow
6.kolo! Kaj reći Confused Jučer je bio ludi dan(meni na poslu) Znoj Poslije 12 sati rada ravno na utakmicu Vozi auto Ajooj protiv dobrih,nabrijanih,mladih dećki Box iz Petar Zrinskih III.Toliko su bili nabrijani Đe si? da vide i nepostoječu prasicu Sebican (normalno u svoju korist) Zmaj .Međutim to nije razlog našeg poraza No no Bili su bolji Klanja se i pobjedili su zasluženo Klap .Ja se ne sječam kad sam izgubio sva tri meča Thumbs down .Očito netreniranje i umor čine svoje Wink
Zdenko

PostPostano: uto stu 12, 2013 11:47 am    Naslov : Šljiva Citirajte i odgovorite

Sve mi se vrti od tvojih smajlića :-)

Pozdrav,
Zdenko
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: uto stu 12, 2013 12:05 pm    Naslov : Re: Šljiva Citirajte i odgovorite

Zdenko (napisa):
Sve mi se vrti od tvojih smajlića :-)

Pozdrav,
Zdenko

Meni su na Forumu Smailiči zakon In love .Moji unuci i ja!Mi gledamo Smajliče Cheer
Šlankeraus

PostPostano: pet stu 22, 2013 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke dečkima iz ekipe Viva's bar Dugo Selo I., jučerašnji meč je stvarno bio odličan Smile

5:5 nakon većine mečeva u 5 setova, a Šlankeri napokon počinju na nešto ličiti u paru zbog kojeg smo puno (previše) bodova dosad izgubili In love
[Vrh]
King

PostPostano: pet stu 22, 2013 10:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jel znate možda kako je Dugo Selo igralo kolo prije protiv Operatora?
[Vrh]
King

PostPostano: pon stu 25, 2013 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Alo ekipa iz Dugog Sela, znam da je 7. kolo još prefriško da bi stavili rezultat ROFL , ali mislim da je 5. kolo bilo dovoljno daleko i da bi barem ovdje mogli objaviti isti. Confused
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: pet stu 29, 2013 3:41 pm    Naslov : 7 i 8.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 7. i 8. kolo i izgubili oba dva meča Sad .S obzirom da nemamo sponzora i dvoranu odigrali smo kao domačini u dvorani na Mladosti s šlankerima Thumbs up .Počelo je dobro Very Happy .Ja sam Vukoju dobio ali to je bilo sve od naše strane Pojma nemam.Nabili su nas ko staru kantu Bonk!.Izgubili smo 9:1 Eeeek! .
Već 8.kolo opet kao domačin u gostima u Prečkom igrali smo malo bolje Laughing .Posebno ja Juhuu .Napravio sam tricu Thumbs up protiv dobrih,starih,rutiniranih igrača Cestitamo!.Igrao sam odlično Woo hoo! kako bi i inače trebao Question .Čak je i moj Tomi ovu jednu dobiveno zasluženo dobio Klanja se .U paru smo izgubili i ako nismo igrali loše Zubo .Šteta Wink .
Polako i sigurno idemo prema zadnjem mjestu i ligi. Leti.Moj Tomi kaže Smile da jedva čeka,jer mu je ova 5-liga prejaka Rolling Eyes .
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.