| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pet stu 08, 2013 1:56 pm Naslov
: |
|
|
Ante , potvrđujem, svi znamo da je užitak doći kod Vas u goste i zato Dugo "seljacima"
Vidimo se uskoro!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: ned stu 10, 2013 5:06 pm Naslov
: Re: Unos rezultata utakmice koja nije odigrana? |
|
|
| Šljiva (napisa): | Neču se svrstat niti na jednu stranu Oni nisu odigrali utakmicu jer se Coca-cola usprotivila igrati u Atomskom skloništu Ne ulazim u razloge neigranja .Meni se ne sviđa unos rezultata na Web stranicu SOKAZ i to za utakmicu koja nije odigrana Unositelj rezultata se postavlja u ulogu voditelja lige,suca,prosuditelja a to nije dopušteno
Ja sam igrao više puta u tom skloništu i nisam se nikad bunio i niti neču Dečki iz D.Sela su nas uvijek dobro primili .Odigrali smo tekmu i otišli na u obližnji kafič.Međutim ima ljudi koji drugačije razmišljaju .U tom slučaju u 1.stupnju presuđuje Voditelj lige i samo on može unesti rezultat na Web .Oštečena ekipa se ima pravo žaliti Disciplinskoj komisiji .Kad nebi bilo tako,otišli bi u an arhiju . |
Vivas-coca cola 5-5,tak su mogli i u podrumu odigrat i jos se malo podružit i sve ok.Ovak nije dobro ni za jedne ni druge u budućnosti,a pogotovo za cocacolu ak se nastave tak ponašat. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: uto stu 12, 2013 11:34 am Naslov
: 5. i 6. kolo |
|
|
Prvo smo odigrali 5.kolo u dvorani Vjesnik protiv Samobora I . Očito smo glavni kandidati za zadnje mjesto Još ja mogu nešto odigrati (Dobio sam dvije ),ali moji suigrači ne . Moj Tomislav se trudi ali to nije dovoljno .On je neutreniran i protivnici su jači .Izgubili smo 7:3
6.kolo! Kaj reći Jučer je bio ludi dan(meni na poslu) Poslije 12 sati rada ravno na utakmicu protiv dobrih,nabrijanih,mladih dećki iz Petar Zrinskih III.Toliko su bili nabrijani da vide i nepostoječu prasicu (normalno u svoju korist) .Međutim to nije razlog našeg poraza Bili su bolji i pobjedili su zasluženo .Ja se ne sječam kad sam izgubio sva tri meča .Očito netreniranje i umor čine svoje  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto stu 12, 2013 11:47 am Naslov
: Šljiva |
|
|
Sve mi se vrti od tvojih smajlića :-)
Pozdrav,
Zdenko |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: uto stu 12, 2013 12:05 pm Naslov
: Re: Šljiva |
|
|
| Zdenko (napisa): | Sve mi se vrti od tvojih smajlića :-)
Pozdrav,
Zdenko |
Meni su na Forumu Smailiči zakon .Moji unuci i ja!Mi gledamo Smajliče  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šlankeraus
Pridružen/a: 01. 11. 2013. (11:12:24) Postovi: 1 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet stu 22, 2013 10:19 am Naslov
|
|
Čestitke dečkima iz ekipe Viva's bar Dugo Selo I., jučerašnji meč je stvarno bio odličan
5:5 nakon većine mečeva u 5 setova, a Šlankeri napokon počinju na nešto ličiti u paru zbog kojeg smo puno (previše) bodova dosad izgubili  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pet stu 22, 2013 10:45 am Naslov
|
|
| Jel znate možda kako je Dugo Selo igralo kolo prije protiv Operatora? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pon stu 25, 2013 11:19 am Naslov
|
|
Alo ekipa iz Dugog Sela, znam da je 7. kolo još prefriško da bi stavili rezultat , ali mislim da je 5. kolo bilo dovoljno daleko i da bi barem ovdje mogli objaviti isti.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pet stu 29, 2013 3:41 pm Naslov
: 7 i 8.kolo |
|
|
Odigrali smo i 7. i 8. kolo i izgubili oba dva meča .S obzirom da nemamo sponzora i dvoranu odigrali smo kao domačini u dvorani na Mladosti s šlankerima .Počelo je dobro .Ja sam Vukoju dobio ali to je bilo sve od naše strane .Nabili su nas ko staru kantu .Izgubili smo 9:1 .
Već 8.kolo opet kao domačin u gostima u Prečkom igrali smo malo bolje .Posebno ja .Napravio sam tricu protiv dobrih,starih,rutiniranih igrača .Igrao sam odlično kako bi i inače trebao .Čak je i moj Tomi ovu jednu dobiveno zasluženo dobio .U paru smo izgubili i ako nismo igrali loše .Šteta .
Polako i sigurno idemo prema zadnjem mjestu i ligi. .Moj Tomi kaže da jedva čeka,jer mu je ova 5-liga prejaka . _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|