|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
kelemen
|
Postano: pet stu 22, 2013 3:13 pm Naslov
: |
|
|
Eto, IC odigrao u Dugom selu( kažem IC jer ja "opet nisam bio prisutan" )
No, moji suborci, svaka im čast, odradili zadatak sa vrlo ugodnim domaćinima
Uvijek mi je u Dugom selu ugodno jer nailazimo na kvalitetne ljude.
Sileđije nas dočekuju u ponedeljak i možda se napokon i ja "pojavim na meču ). Očekujem da se nama tu prelomi sezona, odnosno eventualna pobjeda, puca pogled prema prvom mjestu, nerješeno...jbg. neznam, poraz, a valjda idemo dalje.
Bilo kako bilo, veselim se meču, normalno, ako me žena i beba puste , još nemam jaja spomenuti.  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Master Yoda
|
Postano: pet stu 22, 2013 4:38 pm Naslov
|
|
bit ce dobar mec definitivno! pripremite se na gadnu borbu
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned stu 24, 2013 11:27 pm Naslov
|
|
Da... fakat ne razumijem ove dječake iz IC-a ... zamisli da me sutra netko priupita: "Šta radiš večeras, Grče, 'oćemo na pifu?" A ja velim: "Ma ne stignem, idem kod Siledžija...", "Pa šta ćeš tamo, kod njih?" "Ah... idem malo dobit po tamburi "
I to tjedan dana prije referenduma!
Momci, očekujem odličan meč, s rezultatom je to uvijek zahebano , pokoja loptica u jednom ili dva meča može raditi razliku od pobjede do poraza... , ali hebeš to, ima li tamo gdje za sjest na pifu do dvije-tri nakon tekme?
Da skupa rezimiramo tko se u čemu zeznuo i tko je što trebao napraviti!
Inače, Siledžije su svakako odlična ekipa , svi igraju dobro i uspješno, a posebno onaj novi čokljavac , a čini mi se da su posebno uspješni na svom terenu , tako da u ovakvoj situaciji ne bih bio nezadovoljan niti bodom u gostima, ali i za njega će trebati dobro oznojiti dupe!
Koliko je to sportski, a koliko nije... , posebno čestitam 3. poluvremenu na pobjedi protiv INKER-a , Zuanović je bio u posebnom elementu!
3. poluvrijeme je protiv dvije vodeće ekipe na tablici uzelo 4 boda, doista respektabilno! Još kada im vidim raspored do kraja , vrlo su blizu hvatanja mjesta za prolaz u više lige SOKAZ-a! Svaka čast!
Sretno svima u kolu koje je pred nama!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 25, 2013 1:01 am Naslov
|
|
SSZ SC RH Zagreb I. – Siledžije 0:10 ... što je doista fantastično, obzirom na to da danas gostujemo kod Siledžija
Eci peci nec – HŽ infrastruktura 3:7 ...
Eto ga, tako mi je javljeno, rezultati će biti upisani čim prije.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 25, 2013 4:39 pm Naslov
|
|
A vidi ovih ludih Siledžija ... ... a mi danas idemo njima na kosti... ma napit ćemo ih pa ćemo ih onda , može li tako?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Master Yoda
|
Postano: uto stu 26, 2013 11:21 am Naslov
: siledzije vs intercapital - 3:7 |
|
|
...a sta reci, nego nemam rijeci Sinoc je pobijedila bolja ekipa i, moram priznat, da su definitivno najjaca ekipa s kojom smo se susreli dosad. cestitam kapitalcima na pobjedi!! definitivno nije slucajno da nisu izgubili dvije godine ligasku tekmu nadam se samo da ce nam dat priliku za revans u prijateljskoj tekmi...nitko ne tuce siledziju dva puta, hahah!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baja
|
Postano: uto stu 26, 2013 11:56 am Naslov
|
|
| Ma daj Neno, kaj si ti poludio. To kad dobiješ po tamburi onda ide spika: protivnici su imali sreće, prasičarili su se, nama je blještalo svjetlo u oči, išla nam je kosa u oči isto i slično, kužiš, a ne da priznaš poraz i da je ekipa bolja. Pa kak ne razumiješ spiku? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Master Yoda
|
Postano: uto stu 26, 2013 1:48 pm Naslov
|
|
imas pravo! al moram malo okretat pilu naopako  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto stu 26, 2013 3:14 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto stu 26, 2013 3:20 pm Naslov
|
|
Sileđije, pih
Bilo je super, jedan od najboljih mečeva do sada
Napokon sam se i ja "pojavio" na meču i uspio uknjižiti bod koji nešto vrijedi.
Grk, briljantan , Danijel, odličan.
Sileđije , odlični dečki i igrači, ali ovaj put silina im se zagubila pa je bilo
Baš je bilo lijepo i ugodno veće
Ponovilo se!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet stu 28, 2013 1:04 pm Naslov
|
|
Evo da i ja metnem rič-dvi o meču protiv Siledžija.
Došao sam vrlo opušteno na meč , ali ne zato što sam bio uvjeren u dobar ishod meča za Intercapital , nego zato što sam znao da kod njih komotno možemo izgubiti pa čak i uz našu dobru igru. Pavličića i Bogovića poznajem od prije i znam da su obojica jako dobri igrači (prave siledžije ), Stipetića nisam znao, ali mu je uspješnost u pobjeđivanju suparnika govorila sasvim dovoljno da shvatim da je i on praaavi siledžija!
Tako da sam bio skroz miran, ali i potpuno koncentriran na sam meč.
Ja sam odigrao uvjerljivo najbolja tri singla od kada igram SOKAZ (posebno protiv Stipetića) , Daniel izvrsno (po navici), a kapetan Miki je već unaprijed najavio nama dvojici da će baš protiv siledžija napraviti pravi rezultat ... i napravio je to izvrsnom igrom i pobjedom nad Davorom u pet setova!
Bili bismo apsolutno zadovoljni i s rezultatom 5:5, ali nekako je sve skupa išlo na našu stranu, i kada je Miki donio 5. bod Daniel je potpuno oslobođen ikakvog pritiska stvarno odigrao na vrlo visokoj razini protiv Stipetića!
Siledžije su krasni mladi momci, odlično igraju pingać, ali su u sezonu ušli potpuno bez forne i to im se osvetilo na bodovnom kontu . Želim im puno sreće u nadolazećim sezonama, opstanu li skupa u ekipi s ovim vrlo neugodnim lovcem-prebijačem od Stipetića, mislim da će se konstantno penjati u ligama!
Poslije meča smo se podružili uz dvi runde , a nestašni Intercapitalisti su zatim produžili dalje proslaviti ovu prevrijednu pobjedu , tako da sam opet legao tek iza 3 ujutro... ... još sam ranjen od te večeri...
Eto ga, slijedeće kolo ugošćujemo u ponedjeljak ili u utorak iznimno simpatičnu ekipu Odra - Mazunovi , pa ćemo se počokljat do kostiju ... neka bude što treba biti!
Sretno svima u zadnjoj trećini prvenstva i samo uživajte u druženju i pingaćenju!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: sri pro 04, 2013 12:21 pm Naslov
|
|
Jučerašnja tekma s ICom prošla je u izvrsnom ozračju.
Dečki iz ICa stvarno su pravi!
Žao mi je što sam morao požuriti doma pa nismo stigli na pijaču poslije.
Nego, 55ica i Nevidal jako dobri. Trebalo se jako jako puno oznojiti da bi ih se dobilo. Kelemen je također bio posebno motiviran.
Mislim da ga kao još jedan friški tata jako dobro razumijem. Igrao je kao da je pušten s lanca!
Protiv mene brz i suguran, a protiv mojih suigrača čvrst. Na kraju dobio dvicu.
Ne kužim Miki zakaj imaš tak slabi skor, valjda možemo krivicu pripisati manjku sna koje za posljedicu ima višak kila?!
Na kraju je sve završilo moram priznati očekivano, novom pobjedom IC-a.
Sretno dalje dečki, vjerojatno u 10. ligi.
pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 04, 2013 3:14 pm Naslov
|
|
| mirus (napisa): |
Ne kužim Miki zakaj imaš tak slabi skor, valjda možemo krivicu pripisati manjku sna koji je posljedica viška piva?!
|
mislim da si na dobrom tragu
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri pro 04, 2013 11:51 pm Naslov
|
|
Alo dečki!
Odigrasmo jučer protiv Odre-Mazunovi jako lijep i borben meč ... Otvorili Miro i ja, odigrali smo odličan meč, puno bolji nego što rezultat može dočarati ...
Nabio me Miro , nisam se uspio dovoljno dobro suprotstaviti , osjećao sam se odlično za igrati, ali nevjerojatno je koliko sam puta na vrlo lakom prijemu servisa lopticu primio kažiprstom!? ... On je odigrao vrlo inteligentno, tražio rješenje za put do pobjede i bogme ga je i pronašao!
Pa je odmah tako dobio i Daniela, pa kapetana Mikija, zapalio pljugu , pokupio stvari i (na žalost) hitno se morao vratiti doma .
Drugim riječima, Miro je jučer bio u stilu: dođoh, počokljah, pobjegoh!
Onda su ostali dvojica protiv nas trojice, šijemo ih u kilaži preko duplo pa su valjda skužili da im je pametnije da se ne opiru previše, nego da nas puste da se kasnije veselimo na svoj način! ... što smo definitivno i učinili.
Pozvali smo i Jakopca i Druzovića s nama, no dečki su ipak morali žuriti doma , ostavit ćemo eventualno druženje za neku drugu priliku.
Izvrsni su momci ti Oderci, žao mi je da se zbog okolnosti nismo mogli duže podružiti (kao s 3. poluvremenom ili Spartakom, pa i Siledžijama), no bit će dana za megdana!
Evo smo još jedan mali korak bliže osvajanju 12. lige , posebno me veseli dobra forma nas sve trojice pred (kako se za sada čini) odlučujući meč za prvaka lige na kraju sezone!
Odercima želim svu sreću u nastavku natjecanja, protiv Siledžija će im i biti potrebna, a vrlo vjerojatno nedovoljna...
3. poluvrijeme je pobijedilo Trnavu, rezultat će biti upisan u četvrtak.
Živjeli mi svi skupa!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon pro 09, 2013 9:48 am Naslov
|
|
Vidim da je bio strašan meč između Spartaka i Inkera... ... Svaka čast jednima i drugima na borbi, bogme je Inker vrlo čvrsta ekipa, igralo se šest mečeva u 5 setova...
INKER II. Zaprešić - Intercapital u četvrtak u 18:30, pada odluka za
Zadnja su dva kola na redu, lijepo molim sve ekipe u ligi da se mečevi NE ODGAĐAJU, no ako ipak bude potrebe za time svakako mi se prije toga javite pa ćemo vidjeti što se da učiniti.
I upisujte rezultate na vrijeme!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto pro 10, 2013 1:12 pm Naslov
|
|
3. poluvrijeme - HŽ infrastruktura završilo je 5:5, samo za informaciju.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baja
|
Postano: uto pro 10, 2013 7:20 pm Naslov
|
|
| J A O ! ! ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto pro 10, 2013 7:47 pm Naslov
|
|
Pa zašto J A O!?
Po mom mišljenju 3. poluvrijeme je imalo zacementirano 3. mjesto u ligi , no iz nekih razloga se nisu uspjeli dogovoriti s HŽ infrastrukturom za bolji termin pa su samo dvojica došli na tekmu i tako je završilo 5:5...
Što Siledžijama i Dr. Anti Starčeviću otvara prostor da možda osvoje to 3. mjesto...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baja
|
Postano: sri pro 11, 2013 12:47 pm Naslov
|
|
Aha, u tom grmu, znači, leži zec. Pa ja sam isto vidio 3. poluvrijeme na 3. mjestu jer su do kraja imali mečeve protiv slabijih od njih (po mom mišljenju), pa me iznenadilo ovih 5:5 jer mi se isti zaključak pojavio u glavi, kao i tebi, a taj je da će izravni meču između nas i Dr. Ante S. u zadnjem kolu odlučiti o 3. mjestu!
P.S.
Pa zašto "Pa zašto J A O !?"?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri pro 11, 2013 1:24 pm Naslov
|
|
Da... a bude li neriješeno između Siledžija i dr. Ante Starčevića opet se 3. poluvrijeme vraća u igru za prolaz na 3. mjesto!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|