NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga, jesen 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kelemen

PostPostano: pet stu 22, 2013 3:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto, IC odigrao u Dugom selu( kažem IC jer ja "opet nisam bio prisutan" Laughing)
No, moji suborci, svaka im čast, odradili zadatak sa vrlo ugodnim domaćinima Thumbs up
Uvijek mi je u Dugom selu ugodno jer nailazimo na kvalitetne ljude.
Sileđije nas dočekuju u ponedeljak i možda se napokon i ja "pojavim na meču ROFL ). Očekujem da se nama tu prelomi sezona, odnosno eventualna pobjeda, puca pogled prema prvom mjestu, nerješeno...jbg. neznam, poraz, a valjda idemo dalje.
Bilo kako bilo, veselim se meču, normalno, ako me žena i beba puste Laughing , još nemam jaja spomenuti. Zubo
Master Yoda

PostPostano: pet stu 22, 2013 4:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bit ce dobar mec definitivno! pripremite se na gadnu borbu Macevanje
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: ned stu 24, 2013 11:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... fakat ne razumijem ove dječake iz IC-a Ne ne Ne ne ... zamisli da me sutra netko priupita: "Šta radiš večeras, Grče, 'oćemo na pifu?" A ja velim: "Ma ne stignem, idem kod Siledžija...", "Pa šta ćeš tamo, kod njih?" "Ah... idem malo dobit po tamburi Sibom po guzi " ROFL ROFL ROFL

I to tjedan dana prije referenduma! Laughing Laughing Laughing

Momci, očekujem odličan meč, s rezultatom je to uvijek zahebano Cursing , pokoja loptica u jednom ili dva meča može raditi razliku od pobjede do poraza... Pfff , ali hebeš to, ima li tamo gdje za sjest na pifu do dvije-tri nakon tekme? Pivo Zivili Drunk
Da skupa rezimiramo tko se u čemu zeznuo i tko je što trebao napraviti! Evil
Inače, Siledžije su svakako odlična ekipa Thumbs up , svi igraju dobro i uspješno, a posebno onaj novi čokljavac Vrag Retaj , a čini mi se da su posebno uspješni na svom terenu Grouphug , tako da u ovakvoj situaciji ne bih bio nezadovoljan niti bodom u gostima, ali i za njega će trebati dobro oznojiti dupe! Beljenje

Koliko je to sportski, a koliko nije... Pojma nemam , posebno čestitam 3. poluvremenu na pobjedi protiv INKER-a Klanja se Klanja se Klanja se , Zuanović je bio u posebnom elementu! Clint
3. poluvrijeme je protiv dvije vodeće ekipe na tablici uzelo 4 boda, doista respektabilno! Klanja se Još kada im vidim raspored do kraja Komp , vrlo su blizu hvatanja mjesta za prolaz u više lige SOKAZ-a! Svaka čast! Pivo

Sretno svima u kolu koje je pred nama! Very Happy
[Vrh]
55

PostPostano: pon stu 25, 2013 1:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

SSZ SC RH Zagreb I. – Siledžije 0:10 Klanja se Klanja se Klanja se ... što je doista fantastično, obzirom na to da danas gostujemo kod Siledžija Eeeek! Horor Strah

Eci peci nec – HŽ infrastruktura 3:7 Rolling Eyes ...

Eto ga, tako mi je javljeno, rezultati će biti upisani čim prije. Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: pon stu 25, 2013 4:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A vidi ovih ludih Siledžija Rolling Eyes ... Eeeek! Wow Strah ... a mi danas idemo njima na kosti... ma napit ćemo ih pa ćemo ih onda Sibom po guzi , može li tako? ROFL ROFL
[Vrh]
Master Yoda

PostPostano: uto stu 26, 2013 11:21 am    Naslov : siledzije vs intercapital - 3:7 Citirajte i odgovorite

...a sta reci, nego nemam rijeci Crying Eeeek! Embarassed Smile Sinoc je pobijedila bolja ekipa i, moram priznat, da su definitivno najjaca ekipa s kojom smo se susreli dosad. cestitam kapitalcima na pobjedi!! Klanja se Klanja se Klanja se definitivno nije slucajno da nisu izgubili dvije godine ligasku tekmu Klanja se Thumbs up nadam se samo da ce nam dat priliku za revans u prijateljskoj tekmi...nitko ne tuce siledziju dva puta, hahah! Evil Smile
[Vrh]
Baja

PostPostano: uto stu 26, 2013 11:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma daj Neno, kaj si ti poludio. To kad dobiješ po tamburi onda ide spika: protivnici su imali sreće, prasičarili su se, nama je blještalo svjetlo u oči, išla nam je kosa u oči isto i slično, kužiš, a ne da priznaš poraz i da je ekipa bolja. Pa kak ne razumiješ spiku?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Master Yoda

PostPostano: uto stu 26, 2013 1:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

imas pravo! Thumbs up al moram malo okretat pilu naopako Wink
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto stu 26, 2013 3:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kelemen

PostPostano: uto stu 26, 2013 3:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sileđije, pih Hihihi Pfff
Bilo je super, jedan od najboljih mečeva do sada Thumbs up
Napokon sam se i ja "pojavio" na meču i uspio uknjižiti bod koji nešto vrijedi.
Grk, briljantan Klanja se , Danijel, odličan.
Sileđije Hihihi , odlični dečki i igrači, ali ovaj put silina im se zagubila pa je bilo Sibom po guzi
Baš je bilo lijepo i ugodno veće Juhuu
Ponovilo se! Very Happy
55

PostPostano: čet stu 28, 2013 1:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo da i ja metnem rič-dvi o meču protiv Siledžija. Zubo

Došao sam vrlo opušteno na meč Hippie , ali ne zato što sam bio uvjeren u dobar ishod meča za Intercapital No no , nego zato što sam znao da kod njih komotno možemo izgubiti pa čak i uz našu dobru igru. Pavličića i Bogovića poznajem od prije i znam da su obojica jako dobri igrači (prave siledžije ROFL ROFL ), Stipetića nisam znao, ali mu je uspješnost u pobjeđivanju suparnika govorila sasvim dovoljno da shvatim da je i on praaavi siledžija! Laughing

Tako da sam bio skroz miran, ali i potpuno koncentriran na sam meč. Misli
Ja sam odigrao uvjerljivo najbolja tri singla od kada igram SOKAZ (posebno protiv Stipetića) Bis , Daniel izvrsno Clint (po navici), a kapetan Miki je već unaprijed najavio nama dvojici da će baš protiv siledžija napraviti pravi rezultat Bla bla ... i napravio je to izvrsnom igrom Pingic i pobjedom nad Davorom u pet setova! Klanja se Klanja se Klanja se

Bili bismo apsolutno zadovoljni i s rezultatom 5:5, ali nekako je sve skupa išlo na našu stranu, i kada je Miki donio 5. bod Daniel je potpuno oslobođen ikakvog pritiska stvarno odigrao na vrlo visokoj razini protiv Stipetića! Klanja se Thumbs up Clint

Siledžije su krasni mladi momci, odlično igraju pingać, ali su u sezonu ušli potpuno bez forne i to im se osvetilo na bodovnom kontu Pojma nemam . Želim im puno sreće u nadolazećim sezonama, opstanu li skupa u ekipi s ovim vrlo neugodnim lovcem-prebijačem od Stipetića, mislim da će se konstantno penjati u ligama! Thumbs up

Poslije meča smo se podružili uz dvi runde Pivo , a nestašni Intercapitalisti su zatim produžili dalje proslaviti ovu prevrijednu pobjedu Facepalm , tako da sam opet legao tek iza 3 ujutro... Pivo Zivili Drunk Duplo ... još sam ranjen od te večeri... Laughing Laughing

Eto ga, slijedeće kolo ugošćujemo u ponedjeljak ili u utorak iznimno simpatičnu ekipu Odra - Mazunovi Thumbs up , pa ćemo se počokljat do kostiju Pingic Macevanje Box Cestitamo! Pivo Zivili Drunk ... neka bude što treba biti! Juhuu Juhuu

Sretno svima u zadnjoj trećini prvenstva i samo uživajte u druženju i pingaćenju! Leti
[Vrh]
mirus

PostPostano: sri pro 04, 2013 12:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jučerašnja tekma s ICom prošla je u izvrsnom ozračju.
Dečki iz ICa stvarno su pravi!
Žao mi je što sam morao požuriti doma pa nismo stigli na pijaču poslije.

Nego, 55ica i Nevidal jako dobri. Trebalo se jako jako puno oznojiti da bi ih se dobilo. Kelemen je također bio posebno motiviran.
Mislim da ga kao još jedan friški tata jako dobro razumijem. Igrao je kao da je pušten s lanca! Smile

Protiv mene brz i suguran, a protiv mojih suigrača čvrst. Na kraju dobio dvicu.
Ne kužim Miki zakaj imaš tak slabi skor, valjda možemo krivicu pripisati manjku sna koje za posljedicu ima višak kila?! Smile

Na kraju je sve završilo moram priznati očekivano, novom pobjedom IC-a.
Sretno dalje dečki, vjerojatno u 10. ligi.

pozdrav
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri pro 04, 2013 3:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mirus (napisa):

Ne kužim Miki zakaj imaš tak slabi skor, valjda možemo krivicu pripisati manjku sna koji je posljedica viška piva?! Smile

mislim da si na dobrom tragu

Zubo
55

PostPostano: sri pro 04, 2013 11:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Alo dečki! Thumbs up

Odigrasmo jučer protiv Odre-Mazunovi jako lijep i borben meč Macevanje Box ... Otvorili Miro i ja, odigrali smo odličan meč, puno bolji nego što rezultat može dočarati Klanja se Klanja se ...
Nabio me Miro Sibom po guzi Cekicem po glavi Zvrko , nisam se uspio dovoljno dobro suprotstaviti Maaamaaaa Bit ce dobro , osjećao sam se odlično za igrati, ali nevjerojatno je koliko sam puta na vrlo lakom prijemu servisa lopticu primio kažiprstom!? Rolling Eyes Cursing Bonk! Brukica ... On je odigrao vrlo inteligentno, tražio rješenje za put do pobjede i bogme ga je i pronašao! Klanja se Thumbs up
Pa je odmah tako dobio i Daniela, pa kapetana Mikija, zapalio pljugu Smoking , pokupio stvari i (na žalost) hitno se morao vratiti doma Vozi auto .
Drugim riječima, Miro je jučer bio Clint u stilu: dođoh, počokljah, pobjegoh! ROFL ROFL
Onda su ostali dvojica protiv nas trojice, šijemo ih u kilaži preko duplo Laughing Laughing pa su valjda skužili da im je pametnije da se ne opiru previše, nego da nas puste da se kasnije veselimo na svoj način! Pivo Klopa Zivili ... što smo definitivno i učinili. Zubo
Pozvali smo i Jakopca i Druzovića s nama, no dečki su ipak morali žuriti doma Sad , ostavit ćemo eventualno druženje za neku drugu priliku. Thumbs up
Izvrsni su momci ti Oderci, žao mi je da se zbog okolnosti nismo mogli duže podružiti (kao s 3. poluvremenom ili Spartakom, pa i Siledžijama), no bit će dana za megdana! Pivo
Evo smo još jedan mali korak bliže osvajanju 12. lige Prvak , posebno me veseli dobra forma nas sve trojice pred (kako se za sada čini) odlučujući meč za prvaka lige na kraju sezone! Beljenje
Odercima želim svu sreću u nastavku natjecanja, protiv Siledžija će im i biti potrebna, a vrlo vjerojatno nedovoljna... Evil

3. poluvrijeme je pobijedilo Trnavu, rezultat će biti upisan u četvrtak.

Živjeli mi svi skupa! Pivo Headbang Mah mah
[Vrh]
55

PostPostano: pon pro 09, 2013 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da je bio strašan Strah Horor meč između Spartaka i Inkera... Klanja se Klanja se Klanja se ... Svaka čast jednima i drugima na borbi, bogme je Inker vrlo čvrsta ekipa, igralo se šest mečeva u 5 setova... Thumbs up

INKER II. Zaprešić - Intercapital u četvrtak u 18:30, pada odluka za Prvak

Zadnja su dva kola na redu, lijepo molim sve ekipe u ligi da se mečevi NE ODGAĐAJU, no ako ipak bude potrebe za time svakako mi se prije toga javite pa ćemo vidjeti što se da učiniti. Bis

I upisujte rezultate na vrijeme! Evil
[Vrh]
55

PostPostano: uto pro 10, 2013 1:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

3. poluvrijeme - HŽ infrastruktura završilo je 5:5, samo za informaciju. Evil
[Vrh]
Baja

PostPostano: uto pro 10, 2013 7:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

J A O ! ! !
[Vrh]
55

PostPostano: uto pro 10, 2013 7:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa zašto J A O!? Confused

Po mom mišljenju 3. poluvrijeme je imalo zacementirano 3. mjesto u ligi Rolling Eyes , no iz nekih razloga se nisu uspjeli dogovoriti s HŽ infrastrukturom za bolji termin pa su samo dvojica došli na tekmu i tako je završilo 5:5... Eeeek!
Što Siledžijama i Dr. Anti Starčeviću otvara prostor da možda osvoje to 3. mjesto... Retaj
[Vrh]
Baja

PostPostano: sri pro 11, 2013 12:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Aha, u tom grmu, znači, leži zec. Pa ja sam isto vidio 3. poluvrijeme na 3. mjestu jer su do kraja imali mečeve protiv slabijih od njih (po mom mišljenju), pa me iznenadilo ovih 5:5 jer mi se isti zaključak pojavio u glavi, kao i tebi, a taj je da će izravni meču između nas i Dr. Ante S. u zadnjem kolu odlučiti o 3. mjestu!

P.S.
Pa zašto "Pa zašto J A O !?"?
Wink
[Vrh]
55

PostPostano: sri pro 11, 2013 1:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... a bude li neriješeno između Siledžija i dr. Ante Starčevića opet se 3. poluvrijeme vraća u igru za prolaz na 3. mjesto! Evil
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.