NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: ned stu 10, 2013 5:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja se ne usudim stavit rezultat prije nego ga sljiva odobri :-P

a sa matkovicem smo odgodili, igramo ovaj tjedan...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: ned pro 01, 2013 8:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zamro nam forum pa da osvježim. Čini se da zbog drame nitko nema volje kometirat tri iznimno zanimljiva para 9. kola

Dugo Selo-Autoškola Jerko – HSTK Južna Trešnjevka-Tumi III.
STK Sesvete I. Jo-Jo optika – STK Utrine-Tumi
Velika Gorica I. VG-Pak – Studio "A"

Velika gorica po meni više nema problema (i Dugo selo vjerojatno) no ostalih 4 igra vrlo važne ako ne odlučujuće mečeve za opstanak
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: ned pro 01, 2013 10:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nama se nakon par laganih sezona u drugoj ligi konacno dogodilo da se borimo za opstanak, a onda se valjda mora poklopiti da sve bitne meceve odigras ko Tisina pa smo mozda malo rezignirani. nekako cekamo taj kraj sezone i nadamo se da ce se ipak poklopiti u medjuvremenu da cemo nesto od ovih presudnih meceva odigrati dobro ili bar bolje od protivnika. Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: ned pro 01, 2013 10:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
nama se nakon par laganih sezona u drugoj ligi konacno dogodilo da se borimo za opstanak, a onda se valjda mora poklopiti da sve bitne meceve odigras ko Tisina pa smo mozda malo rezignirani. nekako cekamo taj kraj sezone i nadamo se da ce se ipak poklopiti u medjuvremenu da cemo nesto od ovih presudnih meceva odigrati dobro ili bar bolje od protivnika. Laughing

zadnje dvije sezone liga je bila slabija. Sada je onakva kakva je uobičajeno.
No bez obzira nisam vas vidio prije sezone u situaciji u kojoj se nalazite. Rezultati pokazuju da se ne razvijate brzinom koju sam predviđao. Možda manje treninga, možda su se posložili drugačiji prioriteti u životu pa za pingić ima manje vremena fizički i u mislima..tko zna. Ili sam ja loš prognozer? Confused
Ipak odlučujete sami o sebi a pritisak je prilika da vidite od kakvog ste materijala građeni. nezaboravno iskustvo...iz iskustva... Thumbs up

Ako bih se opat igrao prognozera čini mi se da u vama ima ipak dovoljno kvalitete da se izborite za željeni plasman. Ipak mi se od "ugroženih" činite najkompletnija ekipa...
Izra

PostPostano: ned pro 01, 2013 11:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

objektivno svi igramo, ali nitko ne trenira dovoljno da bi ostvarivali neki vidni napredak. vesligaj najmanje, buco i ja donekle redovito al rijec je o partijama a ne o pravom treningu. kamenic je prosle godine imao fazu kad je bio jako utreniran ali ove godine je skroz druga prica.

prostora za napredak imamo, pogotovo skupljajuci iskustvo kroz teske partije, ali to nije nikakav munjevit skok. za munjeviti skok bi se svatko od nas trebao ostaviti onog cime se bavi i posvetiti se samo stolnom tenisu, a to necemo. Zubo

kvalitete za opstanak imamo, ali kvaliteta je relativan pojam. Very Happy osvit nam moze slozit trojku a njegovi suigraci uvijek mogu iznenaditi, protiv sesveta prakticki startamo s 0:3, a protiv gorice je tu pritisak zbog opstanka... svaki od tih meceva lako moze poci po zlu za nas.

kad vec ovoliko kenjam Very Happy mogao bi se osvrnuti i na jacinu druge lige, koja je po meni "uobicajeno jaka" samo ako mislimo na vremena kad su igrali registrirani i sokaz bio opcenito jaci. inace, rekao bih da je ipak nadprosjecna.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 01, 2013 11:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Rezultati pokazuju da se ne razvijate brzinom koju sam predviđao.

Pa normalno da se ne razvijamo kad si mi strgo nogu! Mad Azdaja

Jumping Zubo Grli
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon pro 02, 2013 12:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
objektivno svi igramo, ali nitko ne trenira dovoljno da bi ostvarivali neki vidni napredak. vesligaj najmanje, buco i ja donekle redovito al rijec je o partijama a ne o pravom treningu. kamenic je prosle godine imao fazu kad je bio jako utreniran ali ove godine je skroz druga prica.

prostora za napredak imamo, pogotovo skupljajuci iskustvo kroz teske partije, ali to nije nikakav munjevit skok. za munjeviti skok bi se svatko od nas trebao ostaviti onog cime se bavi i posvetiti se samo stolnom tenisu, a to necemo. Zubo

kvalitete za opstanak imamo, ali kvaliteta je relativan pojam. Very Happy osvit nam moze slozit trojku a njegovi suigraci uvijek mogu iznenaditi, protiv sesveta prakticki startamo s 0:3, a protiv gorice je tu pritisak zbog opstanka... svaki od tih meceva lako moze poci po zlu za nas.

kad vec ovoliko kenjam Very Happy mogao bi se osvrnuti i na jacinu druge lige, koja je po meni "uobicajeno jaka" samo ako mislimo na vremena kad su igrali registrirani i sokaz bio opcenito jaci. inace, rekao bih da je ipak nadprosjecna.

Možda bi vam mogao složit tricu Osvit iz prošle sezone. Iz ove teško. Gledao sam ga kako igra. Previše je to trenutno na mahove. I on to zna.
Sada je napokon došao u situaciju da trenira jednom ili nijednom tjedno kao i mi ostali pa smo sada ravnopravni....
Osvit...malo zezam...naj se ljutit... Beljenje
Nitko ne ostavlja "kruh" zbog Sokaza. bar nitko pri sebi...
Osvrnut ću se na zadnji dio tvog posta. Ove godine je liga dovoljno jaka i izjednačena da ama baš svaki meč može poć po zlu ako nemaš pravi pristup i ne igraš dobro. Prije početka mi se Studio A činio iznimka no pokazalo se da i oni mogu bit tvrdi orah mnogim ekipama no ipak po meni to neće bit dovoljno...
Koki

PostPostano: pon pro 02, 2013 12:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Koki (napisa):
Rezultati pokazuju da se ne razvijate brzinom koju sam predviđao.

Pa normalno da se ne razvijamo kad si mi strgo nogu! Mad Azdaja

Jumping Zubo Grli

malo moja genijalnost na lov.. Beljenje a više tarafleks. Ta podloga je ubojica nogu za nas amatere...
Vidim oporavio si se?
Izra

PostPostano: pon pro 02, 2013 12:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da je presudna bila nezagrijanost. i mozda koja kila viska ako se mene pita, al ko mene pita Pfff
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon pro 02, 2013 10:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

Kad je to druga liga bila jaka kao i ove sezone Misli .... Confused
Koki

PostPostano: pon pro 02, 2013 2:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Koki (napisa):

Kad je to druga liga bila jaka kao i ove sezone Misli .... Confused

evo onako nabrzinu našao 3 jače unatrag par godina..

http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=2&kolo=11&datum1=2010-03-01&datum2=2010-05-19

http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=2&kolo=11&datum1=2010-09-01&datum2=2010-12-22

http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=2&kolo=11&datum1=2011-03-01&datum2=2011-05-25
Izra

PostPostano: pon pro 02, 2013 3:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i sve tri su iz vremena kad su registrirani igrali u sokazu. Wink
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri pro 04, 2013 10:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nego da, nastavljamo u revijalnom tonu. Retaj
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 04, 2013 11:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kaj je Headbang Gitara došel napušen ? Hippie a i ti bome Bit ce dobro Rolling Eyes Zubo
wolf

PostPostano: sri pro 04, 2013 11:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
i sve tri su iz vremena kad su registrirani igrali u sokazu. Wink

Kad smo već kod toga kad se to misli vratit da over40 opet igraju ? Confused ne vidim neko poboljšanje nakon što se ih izbacilo Pojma nemam
Izra

PostPostano: sri pro 04, 2013 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Headbang Gitara malo nije u treningu a ja sam imao problema s lopticom koja nije htjela na stol nakon sto bi udarila u moj reket.

na ovo drugo cu nesto natipkati kad se odlucim jel trollas ili ozbiljno pitas. Zubo
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 04, 2013 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Krajnje sam ozbiljan Uvrijeđen
wolf

PostPostano: sri pro 04, 2013 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čak za novi topic ozbiljan Cool
bojan

PostPostano: sri pro 04, 2013 12:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Podržavam wolf Thumbs up
(ako ne trolaš)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: sri pro 04, 2013 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

drama se nastavlja..
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.