| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: ned stu 10, 2013 5:05 pm Naslov
: |
|
|
ja se ne usudim stavit rezultat prije nego ga sljiva odobri :-P
a sa matkovicem smo odgodili, igramo ovaj tjedan... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned pro 01, 2013 8:22 pm Naslov
|
|
zamro nam forum pa da osvježim. Čini se da zbog drame nitko nema volje kometirat tri iznimno zanimljiva para 9. kola
Dugo Selo-Autoškola Jerko – HSTK Južna Trešnjevka-Tumi III.
STK Sesvete I. Jo-Jo optika – STK Utrine-Tumi
Velika Gorica I. VG-Pak – Studio "A"
Velika gorica po meni više nema problema (i Dugo selo vjerojatno) no ostalih 4 igra vrlo važne ako ne odlučujuće mečeve za opstanak _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned pro 01, 2013 10:33 pm Naslov
|
|
nama se nakon par laganih sezona u drugoj ligi konacno dogodilo da se borimo za opstanak, a onda se valjda mora poklopiti da sve bitne meceve odigras ko pa smo mozda malo rezignirani. nekako cekamo taj kraj sezone i nadamo se da ce se ipak poklopiti u medjuvremenu da cemo nesto od ovih presudnih meceva odigrati dobro ili bar bolje od protivnika.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned pro 01, 2013 10:59 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | nama se nakon par laganih sezona u drugoj ligi konacno dogodilo da se borimo za opstanak, a onda se valjda mora poklopiti da sve bitne meceve odigras ko pa smo mozda malo rezignirani. nekako cekamo taj kraj sezone i nadamo se da ce se ipak poklopiti u medjuvremenu da cemo nesto od ovih presudnih meceva odigrati dobro ili bar bolje od protivnika.  |
zadnje dvije sezone liga je bila slabija. Sada je onakva kakva je uobičajeno.
No bez obzira nisam vas vidio prije sezone u situaciji u kojoj se nalazite. Rezultati pokazuju da se ne razvijate brzinom koju sam predviđao. Možda manje treninga, možda su se posložili drugačiji prioriteti u životu pa za pingić ima manje vremena fizički i u mislima..tko zna. Ili sam ja loš prognozer?
Ipak odlučujete sami o sebi a pritisak je prilika da vidite od kakvog ste materijala građeni. nezaboravno iskustvo...iz iskustva...
Ako bih se opat igrao prognozera čini mi se da u vama ima ipak dovoljno kvalitete da se izborite za željeni plasman. Ipak mi se od "ugroženih" činite najkompletnija ekipa... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned pro 01, 2013 11:18 pm Naslov
|
|
objektivno svi igramo, ali nitko ne trenira dovoljno da bi ostvarivali neki vidni napredak. vesligaj najmanje, buco i ja donekle redovito al rijec je o partijama a ne o pravom treningu. kamenic je prosle godine imao fazu kad je bio jako utreniran ali ove godine je skroz druga prica.
prostora za napredak imamo, pogotovo skupljajuci iskustvo kroz teske partije, ali to nije nikakav munjevit skok. za munjeviti skok bi se svatko od nas trebao ostaviti onog cime se bavi i posvetiti se samo stolnom tenisu, a to necemo.
kvalitete za opstanak imamo, ali kvaliteta je relativan pojam. osvit nam moze slozit trojku a njegovi suigraci uvijek mogu iznenaditi, protiv sesveta prakticki startamo s 0:3, a protiv gorice je tu pritisak zbog opstanka... svaki od tih meceva lako moze poci po zlu za nas.
kad vec ovoliko kenjam mogao bi se osvrnuti i na jacinu druge lige, koja je po meni "uobicajeno jaka" samo ako mislimo na vremena kad su igrali registrirani i sokaz bio opcenito jaci. inace, rekao bih da je ipak nadprosjecna. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned pro 01, 2013 11:44 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Rezultati pokazuju da se ne razvijate brzinom koju sam predviđao. |
Pa normalno da se ne razvijamo kad si mi strgo nogu!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pon pro 02, 2013 12:26 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | objektivno svi igramo, ali nitko ne trenira dovoljno da bi ostvarivali neki vidni napredak. vesligaj najmanje, buco i ja donekle redovito al rijec je o partijama a ne o pravom treningu. kamenic je prosle godine imao fazu kad je bio jako utreniran ali ove godine je skroz druga prica.
prostora za napredak imamo, pogotovo skupljajuci iskustvo kroz teske partije, ali to nije nikakav munjevit skok. za munjeviti skok bi se svatko od nas trebao ostaviti onog cime se bavi i posvetiti se samo stolnom tenisu, a to necemo.
kvalitete za opstanak imamo, ali kvaliteta je relativan pojam. osvit nam moze slozit trojku a njegovi suigraci uvijek mogu iznenaditi, protiv sesveta prakticki startamo s 0:3, a protiv gorice je tu pritisak zbog opstanka... svaki od tih meceva lako moze poci po zlu za nas.
kad vec ovoliko kenjam mogao bi se osvrnuti i na jacinu druge lige, koja je po meni "uobicajeno jaka" samo ako mislimo na vremena kad su igrali registrirani i sokaz bio opcenito jaci. inace, rekao bih da je ipak nadprosjecna. |
Možda bi vam mogao složit tricu Osvit iz prošle sezone. Iz ove teško. Gledao sam ga kako igra. Previše je to trenutno na mahove. I on to zna.
Sada je napokon došao u situaciju da trenira jednom ili nijednom tjedno kao i mi ostali pa smo sada ravnopravni....
Osvit...malo zezam...naj se ljutit...
Nitko ne ostavlja "kruh" zbog Sokaza. bar nitko pri sebi...
Osvrnut ću se na zadnji dio tvog posta. Ove godine je liga dovoljno jaka i izjednačena da ama baš svaki meč može poć po zlu ako nemaš pravi pristup i ne igraš dobro. Prije početka mi se Studio A činio iznimka no pokazalo se da i oni mogu bit tvrdi orah mnogim ekipama no ipak po meni to neće bit dovoljno... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pon pro 02, 2013 12:27 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Koki (napisa): | | Rezultati pokazuju da se ne razvijate brzinom koju sam predviđao. |
Pa normalno da se ne razvijamo kad si mi strgo nogu!
 |
malo moja genijalnost na lov.. a više tarafleks. Ta podloga je ubojica nogu za nas amatere...
Vidim oporavio si se? _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon pro 02, 2013 12:35 am Naslov
|
|
mislim da je presudna bila nezagrijanost. i mozda koja kila viska ako se mene pita, al ko mene pita  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon pro 02, 2013 10:00 am Naslov
|
|
| Koki (napisa): |
zadnje dvije sezone liga je bila slabija. Sada je onakva kakva je uobičajeno.
|
Kad je to druga liga bila jaka kao i ove sezone ....  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon pro 02, 2013 3:04 pm Naslov
|
|
i sve tri su iz vremena kad su registrirani igrali u sokazu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri pro 04, 2013 10:26 am Naslov
|
|
nego da, nastavljamo u revijalnom tonu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: sri pro 04, 2013 11:24 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | i sve tri su iz vremena kad su registrirani igrali u sokazu.  |
Kad smo već kod toga kad se to misli vratit da over40 opet igraju ? ne vidim neko poboljšanje nakon što se ih izbacilo  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri pro 04, 2013 11:34 am Naslov
|
|
malo nije u treningu a ja sam imao problema s lopticom koja nije htjela na stol nakon sto bi udarila u moj reket.
na ovo drugo cu nesto natipkati kad se odlucim jel trollas ili ozbiljno pitas.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|