NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

23. liga - jesen 2013 - doigravanje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DALTON1

PostPostano: pon pro 16, 2013 7:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajmo Amarena i Uriho Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
DALTON1

PostPostano: pon pro 16, 2013 7:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stric (napisa):
ma lako za dvoranu....znaju gdje parkiram auto pa se brinem da bi me drugo jutro tam docekal romobil (u najboljem slucaju) Zubo

ROFL ROFL
[Vrh]
tomeck

PostPostano: pon pro 16, 2013 8:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Ajmo Amarena i Uriho Cheer
Klanja se
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
KileFZ6

PostPostano: uto pro 17, 2013 1:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinni 2 vs Hucuk četvrtak 19.00 Merix
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Kaiovoono

PostPostano: uto pro 17, 2013 7:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Spaneri s Keglica su malo vjecali i dosli do zakljucka!
Ono sto je uriho napravio je mozda po pravilniku,al nimalo sportski,nebi volio da se nama takvo sto dogodi!
Moram komentirat jer smo mi od uriha pristojno ugosceni i zacudjen sam da su takav potez povukli!
Mi smo protiv amarene bili domacini a igrali smo na njihovom terenu!
Pozdrav urihu u jednom nesportskom duhu,odnosno u njihovom stilu,Spaneri s Keglica navijaju za Plankere da vas zgaze 10:0!
Booook
[Vrh]
Stip

PostPostano: uto pro 17, 2013 9:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vivas caffe se nije mogao skupiti, pa je Pivarstvo.info na kraju 19.
Dečki iz Vivasa navodno nisu izgubili volju, no u zadnje vrijeme tako su im se složile obaveze da su morali propustiti nekoliko utakmica. Navodno će na proljeće prijaviti još par igrača, pa će biti bolje.
[Vrh]
ivan512

PostPostano: uto pro 17, 2013 10:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kaiovoono (napisa):
Spaneri s Keglica su malo vjecali i dosli do zakljucka!
Ono sto je uriho napravio je mozda po pravilniku,al nimalo sportski,nebi volio da se nama takvo sto dogodi!
Moram komentirat jer smo mi od uriha pristojno ugosceni i zacudjen sam da su takav potez povukli!
Mi smo protiv amarene bili domacini a igrali smo na njihovom terenu!
Pozdrav urihu u jednom nesportskom duhu,odnosno u njihovom stilu,Spaneri s Keglica navijaju za Plankere da vas zgaze 10:0!
Booook

Thumbs up Klanja se Cheer
[Vrh]
ODANI1986

PostPostano: uto pro 17, 2013 10:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala!!! Španeri Potrćkanko Potrćkanko Potrćkanko Potrćkanko
[Vrh]
ODANI1986

PostPostano: uto pro 17, 2013 10:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi cemo se potrudit da to ostvarimo Snajper
[Vrh]
tsestan

PostPostano: uto pro 17, 2013 10:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da nije u redu od Uriha raditi ekipu slučaj (vidim da ova priča još nije završila, nisam mislio komentirati). Mi smo igrali s obje ekipe. S obje ekipe smo imali pozitivna iskustva (Uriho nas je prošle sezone počastio s napolitankama i sokom) a dečki iz Lee Veza su isto jako simpatični.

Ne znam kako je s drugim ekipama, ali nama je užasno teško skupiti tri igrača (djeca i ostale obaveze) tako da kad bi nam netko u zadnji čas prebacio termin za koji smo prethodno dogovorili na sljedeći dan, da nas se sljedeći dan skupi jedva dvojica i bez obzira na neminovni poraz izađemo na meč pa da nam onda ispred vrata dvorane ekipa kaže da ipak tu ne može igrati... Sori...

Neka u finalu pobijedi bolji (vjerojatno će plankeri jer su prejaki za sve) a neka Uriho nastavi ovu lijepu sportsku priču pa neka na proljeće dođe sa još jednom ekipom.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: uto pro 17, 2013 10:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da nije u redu poticati opet ovu raspravu i ako vec netko misli da je to nesportski onda ne znaci da se ta osoba mora lose ponjeti i ovako preko foruma otvoreno navijat za protivnike i koristi rijeci poput "zgazite ih" Eeeek!
[Vrh]
ODANI1986

PostPostano: uto pro 17, 2013 10:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Plankeri se fiksaju za sutra Pivo
[Vrh]
Leteći Medvjedić

PostPostano: uto pro 17, 2013 11:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim zahuktava se ovdje na forumu Otvaraj!
[Vrh]
Kaiovoono

PostPostano: sri pro 18, 2013 2:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prljav i nesportski potez,po meni za svaku osudu,ne pruzit nekom drugu priliku zbog sitnih komplikacija!
Od kad se sokaz igra za pare?pa da i ja pocnem malo vise trenirat i igrat nego se druzit sa ljudima nakon tekmi!
I naveo sam da saljem poruku u nesportskom duhu,prema tome rijec zgaziti je jedina moguca!
Nas su gazili svi po redu,osim ovih iza nas,pa svejedno idemo dalje i smijemo se sami sebi koliko smo jadni...kaj sam trebao upisat 10:0 kad su stetocine kasnile sat vremena?o cem pricamo...
Krajnje prljav potez(po meni)!kraj rasprave oko sramotnog poteza momaka iz uriha!
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sri pro 18, 2013 2:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa dobro svatko bi drukcije reagirao ja bi isto s deckima otisao drugdje igrati ali 100 ljudi 100 cudi...
[Vrh]
Kaiovoono

PostPostano: sri pro 18, 2013 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sto ljudi,sto cudi...sto zena,dvjesto sisa Smile
Svakakvih nas ima,nekom je bitnije od drugih,steta kaj se tak nes dogodilo,al opet,bolje 10:0 na papiru nego 5:5 na sake:)

Pricaju mi stariji da je i tog znalo bit:)
Nisam htio nikog uvrjedit,samo sam iznio misljenje Spanera s Keglica,
Koji slijedece sezone ruse rekord i steaue,dinamov je srusen:)
[Vrh]
ivan512

PostPostano: sri pro 18, 2013 3:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mogli su i Plankeri ne prihvatit drugi termin za tekmu s Amarenom i upisat 10:0 što se toga tiče, ali nisu jer je dečkima koliko sam skužio, stalo do dobre igre i kvalitetnog druženja... Po meni je to krajnje nesportski napravljeno od URIHA, dok su se Plankeri ponijeli lijepo i časno u sličnoj situaciji, jer ipak, nisu ljudi krivi što nisu bili u mogućnosti odigrati tekmu, isto tako nisu ni dečki iz Lee Veza krivi što im je netko zajebao termin... Zato Cheer AJMO PLANKERI, RAZVALITE IH! Juhuu
[Vrh]
Stip

PostPostano: sri pro 18, 2013 4:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo je forum, i svatko ima pravo na svoje mišljenje, barem dok se zadrži u granicama neke osnovne pristojnosti, pa tako ja nikome ne mogu narediti da prestane razglabati tu utakmicu Lee vez - Uriho. Ali, ako je ikako moguće, lijepo bih vas zamolio da prestanete, iz nekoliko razloga.

Prvo, većina komentatora (uključujući mene) nije bila tamo, nije čula što su se momčadi telefonski dogovarale, pa teško može imati neki definitivan stav o situaciji, a kamoli suditi o ljudima upletenima u situaciju.

Drugo, temeljem onog što sam čuo, nijedna od upletenih strana nije se baš proslavila:
- Lee vez je predložio jedan termin, pa zamolio Uriho da pristane na drugi (na što je Uriho pristao), a onda ni u tom drugom terminu nije osigurao dvoranu. U najmanju ruku nespretno, a čuo sam (makar je i to sve rekla-kazala) da su i u nekim ranijim kolima mijenjali termine. Shvaćam ja kako je to kad imaš puno posla, sitnu djecu itd, ali protivnici ne moraju pokazati razumijevanje.
- Uriho je mogao pokazati dobru volju i otići igrati u Prečko, ali nije. Da li je to bilo zato što su bili samo dvojica (tvrde da bi treći došao), ili samo zato što im je bilo dosta mijenjanja termina i vozanja (navodno su neki od njih već nakon prve promjene mijenjali raspored sastanaka i domjenaka) - ne znam i nemam namjeru istraživati.
- Ni ja se kao voditelj nisam iskazao - nazvao me Uriho i ja sam im samo rekao da striktno gledano po pravilima ne moraju igrati u neadekvatnom prostoru i/ili tražiti po gradu drugu dvoranu. Da sam krenuo zvati jedne i druge, nagovarati ih, možda bi se utakmica i odigrala. Ali bilo je 19h, sjedio sam s notebookom na koljenima i dragi šefovi amerikanci su bili na chatu i ganjali me samo za još jedan ili dva izvještaja, i iskreno govoreći ja sam duboko mrzio i Lee vez i Uriho (zapravo, i amerikance) što me gnjave kad imam pametnijeg posla. Smjenite me, jbg...

I konačno treće, može se pročitati na forumu i o jednima i o drugima kako su u drugim prilikama bili korektni i simpatični. Ako i smatrate da je jedna ili druga ekipa krivo postupila u ovom slučaju, nit' imate razloga još po tome pilati, nit' vam je pametno ići u ocjene osoba, na rubu vrijeđanja. SOKAZ možete - uz malo sreće i zdravlja - igrati do 70-e i duže, pa jel' vam treba da se s nekom ekipom posvađate, ili barem zahladite odnose toliko da s njima sljedećih 50 godina nećete otići nakon tekme na pivo? Hoćete li se sljedeće sezone uplesti u još neku svađu koja vas se u osnovi ne tiče, i na spisak ekipa s kojima nećete na pivo dodati još nekoga?

Uriho i Lee vez jedini točno znaju što se događalo, i na forumu su rekli svoje, ako imaju još nešto mogu to i direktno jedni drugima, ne moraju pred publikom. A nadam se da će i oni vremenom koliko-toliko izgladiti odnose.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri pro 18, 2013 4:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I budite sretni da imate najboljeg voditelja. Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sri pro 18, 2013 7:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi Stip, otvoriš li tečaj za diplomatske odnose, javi mi da i ja dođem nešto naučiti! Thumbs up

Također, slažem se sa Stipom u slijedećem; bilo bi vrlo pametno odnos između Lee Veza i Uriha prepustiti baš tim dvijema ekipama Bis , i nikako ne ikome od njih suditi! No no ...
Doista nema nikakve potrebe za time. Pojma nemam
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 7 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.