| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
DALTON1
|
Postano: pon pro 16, 2013 7:44 pm Naslov
: |
|
|
Ajmo Amarena i Uriho  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon pro 16, 2013 7:45 pm Naslov
|
|
| Stric (napisa): | ma lako za dvoranu....znaju gdje parkiram auto pa se brinem da bi me drugo jutro tam docekal romobil (u najboljem slucaju)  |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon pro 16, 2013 8:01 pm Naslov
|
|
| DALTON1 (napisa): | Ajmo Amarena i Uriho  |  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
KileFZ6
|
Postano: uto pro 17, 2013 1:13 pm Naslov
|
|
| Sinni 2 vs Hucuk četvrtak 19.00 Merix |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kaiovoono
|
Postano: uto pro 17, 2013 7:42 pm Naslov
|
|
Spaneri s Keglica su malo vjecali i dosli do zakljucka!
Ono sto je uriho napravio je mozda po pravilniku,al nimalo sportski,nebi volio da se nama takvo sto dogodi!
Moram komentirat jer smo mi od uriha pristojno ugosceni i zacudjen sam da su takav potez povukli!
Mi smo protiv amarene bili domacini a igrali smo na njihovom terenu!
Pozdrav urihu u jednom nesportskom duhu,odnosno u njihovom stilu,Spaneri s Keglica navijaju za Plankere da vas zgaze 10:0!
Booook |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: uto pro 17, 2013 9:47 pm Naslov
|
|
Vivas caffe se nije mogao skupiti, pa je Pivarstvo.info na kraju 19.
Dečki iz Vivasa navodno nisu izgubili volju, no u zadnje vrijeme tako su im se složile obaveze da su morali propustiti nekoliko utakmica. Navodno će na proljeće prijaviti još par igrača, pa će biti bolje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto pro 17, 2013 10:05 pm Naslov
|
|
| Kaiovoono (napisa): | Spaneri s Keglica su malo vjecali i dosli do zakljucka!
Ono sto je uriho napravio je mozda po pravilniku,al nimalo sportski,nebi volio da se nama takvo sto dogodi!
Moram komentirat jer smo mi od uriha pristojno ugosceni i zacudjen sam da su takav potez povukli!
Mi smo protiv amarene bili domacini a igrali smo na njihovom terenu!
Pozdrav urihu u jednom nesportskom duhu,odnosno u njihovom stilu,Spaneri s Keglica navijaju za Plankere da vas zgaze 10:0!
Booook |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (23:30:46) Postovi: 69 Lokacija: TRIBINA SJEVER
|
Postano: uto pro 17, 2013 10:08 pm Naslov
|
|
hvala!!! Španeri  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
|
Postano: uto pro 17, 2013 10:10 pm Naslov
|
|
Mi cemo se potrudit da to ostvarimo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tsestan
|
Postano: uto pro 17, 2013 10:16 pm Naslov
|
|
Mislim da nije u redu od Uriha raditi ekipu slučaj (vidim da ova priča još nije završila, nisam mislio komentirati). Mi smo igrali s obje ekipe. S obje ekipe smo imali pozitivna iskustva (Uriho nas je prošle sezone počastio s napolitankama i sokom) a dečki iz Lee Veza su isto jako simpatični.
Ne znam kako je s drugim ekipama, ali nama je užasno teško skupiti tri igrača (djeca i ostale obaveze) tako da kad bi nam netko u zadnji čas prebacio termin za koji smo prethodno dogovorili na sljedeći dan, da nas se sljedeći dan skupi jedva dvojica i bez obzira na neminovni poraz izađemo na meč pa da nam onda ispred vrata dvorane ekipa kaže da ipak tu ne može igrati... Sori...
Neka u finalu pobijedi bolji (vjerojatno će plankeri jer su prejaki za sve) a neka Uriho nastavi ovu lijepu sportsku priču pa neka na proljeće dođe sa još jednom ekipom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: uto pro 17, 2013 10:49 pm Naslov
|
|
Mislim da nije u redu poticati opet ovu raspravu i ako vec netko misli da je to nesportski onda ne znaci da se ta osoba mora lose ponjeti i ovako preko foruma otvoreno navijat za protivnike i koristi rijeci poput "zgazite ih"  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
|
Postano: uto pro 17, 2013 10:51 pm Naslov
|
|
Plankeri se fiksaju za sutra  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: uto pro 17, 2013 11:58 pm Naslov
|
|
Vidim zahuktava se ovdje na forumu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kaiovoono
|
Postano: sri pro 18, 2013 2:06 pm Naslov
|
|
Prljav i nesportski potez,po meni za svaku osudu,ne pruzit nekom drugu priliku zbog sitnih komplikacija!
Od kad se sokaz igra za pare?pa da i ja pocnem malo vise trenirat i igrat nego se druzit sa ljudima nakon tekmi!
I naveo sam da saljem poruku u nesportskom duhu,prema tome rijec zgaziti je jedina moguca!
Nas su gazili svi po redu,osim ovih iza nas,pa svejedno idemo dalje i smijemo se sami sebi koliko smo jadni...kaj sam trebao upisat 10:0 kad su stetocine kasnile sat vremena?o cem pricamo...
Krajnje prljav potez(po meni)!kraj rasprave oko sramotnog poteza momaka iz uriha! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sri pro 18, 2013 2:18 pm Naslov
|
|
| Pa dobro svatko bi drukcije reagirao ja bi isto s deckima otisao drugdje igrati ali 100 ljudi 100 cudi... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kaiovoono
|
Postano: sri pro 18, 2013 2:19 pm Naslov
|
|
Sto ljudi,sto cudi...sto zena,dvjesto sisa
Svakakvih nas ima,nekom je bitnije od drugih,steta kaj se tak nes dogodilo,al opet,bolje 10:0 na papiru nego 5:5 na sake:)
Pricaju mi stariji da je i tog znalo bit:)
Nisam htio nikog uvrjedit,samo sam iznio misljenje Spanera s Keglica,
Koji slijedece sezone ruse rekord i steaue,dinamov je srusen:) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri pro 18, 2013 3:27 pm Naslov
|
|
Mogli su i Plankeri ne prihvatit drugi termin za tekmu s Amarenom i upisat 10:0 što se toga tiče, ali nisu jer je dečkima koliko sam skužio, stalo do dobre igre i kvalitetnog druženja... Po meni je to krajnje nesportski napravljeno od URIHA, dok su se Plankeri ponijeli lijepo i časno u sličnoj situaciji, jer ipak, nisu ljudi krivi što nisu bili u mogućnosti odigrati tekmu, isto tako nisu ni dečki iz Lee Veza krivi što im je netko zajebao termin... Zato AJMO PLANKERI, RAZVALITE IH!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sri pro 18, 2013 4:35 pm Naslov
|
|
Ovo je forum, i svatko ima pravo na svoje mišljenje, barem dok se zadrži u granicama neke osnovne pristojnosti, pa tako ja nikome ne mogu narediti da prestane razglabati tu utakmicu Lee vez - Uriho. Ali, ako je ikako moguće, lijepo bih vas zamolio da prestanete, iz nekoliko razloga.
Prvo, većina komentatora (uključujući mene) nije bila tamo, nije čula što su se momčadi telefonski dogovarale, pa teško može imati neki definitivan stav o situaciji, a kamoli suditi o ljudima upletenima u situaciju.
Drugo, temeljem onog što sam čuo, nijedna od upletenih strana nije se baš proslavila:
- Lee vez je predložio jedan termin, pa zamolio Uriho da pristane na drugi (na što je Uriho pristao), a onda ni u tom drugom terminu nije osigurao dvoranu. U najmanju ruku nespretno, a čuo sam (makar je i to sve rekla-kazala) da su i u nekim ranijim kolima mijenjali termine. Shvaćam ja kako je to kad imaš puno posla, sitnu djecu itd, ali protivnici ne moraju pokazati razumijevanje.
- Uriho je mogao pokazati dobru volju i otići igrati u Prečko, ali nije. Da li je to bilo zato što su bili samo dvojica (tvrde da bi treći došao), ili samo zato što im je bilo dosta mijenjanja termina i vozanja (navodno su neki od njih već nakon prve promjene mijenjali raspored sastanaka i domjenaka) - ne znam i nemam namjeru istraživati.
- Ni ja se kao voditelj nisam iskazao - nazvao me Uriho i ja sam im samo rekao da striktno gledano po pravilima ne moraju igrati u neadekvatnom prostoru i/ili tražiti po gradu drugu dvoranu. Da sam krenuo zvati jedne i druge, nagovarati ih, možda bi se utakmica i odigrala. Ali bilo je 19h, sjedio sam s notebookom na koljenima i dragi šefovi amerikanci su bili na chatu i ganjali me samo za još jedan ili dva izvještaja, i iskreno govoreći ja sam duboko mrzio i Lee vez i Uriho (zapravo, i amerikance) što me gnjave kad imam pametnijeg posla. Smjenite me, jbg...
I konačno treće, može se pročitati na forumu i o jednima i o drugima kako su u drugim prilikama bili korektni i simpatični. Ako i smatrate da je jedna ili druga ekipa krivo postupila u ovom slučaju, nit' imate razloga još po tome pilati, nit' vam je pametno ići u ocjene osoba, na rubu vrijeđanja. SOKAZ možete - uz malo sreće i zdravlja - igrati do 70-e i duže, pa jel' vam treba da se s nekom ekipom posvađate, ili barem zahladite odnose toliko da s njima sljedećih 50 godina nećete otići nakon tekme na pivo? Hoćete li se sljedeće sezone uplesti u još neku svađu koja vas se u osnovi ne tiče, i na spisak ekipa s kojima nećete na pivo dodati još nekoga?
Uriho i Lee vez jedini točno znaju što se događalo, i na forumu su rekli svoje, ako imaju još nešto mogu to i direktno jedni drugima, ne moraju pred publikom. A nadam se da će i oni vremenom koliko-toliko izgladiti odnose. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 18, 2013 4:53 pm Naslov
|
|
I budite sretni da imate najboljeg voditelja.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri pro 18, 2013 7:04 pm Naslov
|
|
Dragi Stip, otvoriš li tečaj za diplomatske odnose, javi mi da i ja dođem nešto naučiti!
Također, slažem se sa Stipom u slijedećem; bilo bi vrlo pametno odnos između Lee Veza i Uriha prepustiti baš tim dvijema ekipama , i nikako ne ikome od njih suditi! ...
Doista nema nikakve potrebe za time.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|