|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: uto pro 10, 2013 1:42 pm Naslov
: |
|
|
Pozz svima!
Izvješće s Rugvice - jednom riječju - FIJASKO.
Još jednom se pokazalo da jedna ne čini ....meni je sve ali baš sve išlo , ali moji dečki su sve ali baš sve uspjeli zgubit kaj se moglo zgubit
Dinko je još i dobro odigral, dobil je Martinovića, ali je s Husićem propustil vodstvo 2-0 - šteta...
Milan je propustil vodstvo 10-7 u prvom setu s Raičem - šteta...
Mladen je kod 4:4 u partijama ispustil 2-0 u setovima protiv Martinovića kad sam ja u glavi već uknjižil 3 boda i počel slagat kombinacije za zadnje kolo...
A u parovima sam igral sam protiv trojice...
Jbg, izgleda da mi se obilo o glavu kaj sam te kuril Ikota... čestitam Padobrancima na odlasku u višu ligu... al svejedno bum došel navijat za cure!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 13, 2013 8:54 pm Naslov
|
|
Nakon ugodnog druženja, otišli iz gostovanaj sa Plinarom bez bodova.
Plinara vs Padobranci 6:4
Čak smo dobili i šansu kod 5:2 plinarci mjenjaju Pospiša i ulazi g. Bauk na njegovo mjesto. Ali Puh ne uspjeva dobiti Moguljaka i sve lađe polako tonu. Na kraju revijalan meč između g. Bauka i mene , parove nam poklanjaju.
Sve u svemu OK druženje i sad u zadnjem kolu protiv djevojaka idemo na pobjedu.
Ako mi pobjedimo Tehničarima nerješeno nije dovoljno protiv sindikata i vračamo se na treće mjesto, a ako izgubimo ostajemo 4 i idemo u svakom slučaju u 14. razred. Tehničarima pobjeda donosi sigurno 3. mjesto Jedino kaj me veseli revanš sa tehničarima na proljeće  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon pro 16, 2013 5:28 pm Naslov
|
|
Padobranci vs MTM utorak
Nez, sindikat vs Mali, ali tehničari četvrtak
.....
....
....
?????
'???
Kad se igra ???? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri pro 18, 2013 1:00 am Naslov
|
|
Padobranci vs MTM korp. 3:7
Cure su bile nemilosrdne i ubile su nas igrački (bar mene)
Svaka čast curama i šteta što ekipa ,koja ovako natambura nas koji idemo dalje, ispada
Cure fakat zaslužuju igrat viši razred.
Želim im iduće sezone da budu kompletnije i da se nađemo opet za stolom već na jesen
Svima SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2014g. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri pro 18, 2013 7:37 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Padobranci vs MTM korp. 3:7
Cure su bile nemilosrdne i ubile su nas igrački (bar mene)
Želim im iduće sezone da budu kompletnije i da se nađemo opet za stolom već na jesen  |
Imate sreće da je liga gotova,
da traje još nekoliko kola ko zna gdje bi Vam bio kraj (dno)
Počeli ste plivati kao ''sidro ili sjekira'' u vodama 15. lige.
Srećom, imali ste dobru zalihu, pa niste mogli propasti niže od 4. mjesta  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri pro 18, 2013 8:01 am Naslov
|
|
E moj La Pi..a (Pa Lićka), sada kada si već ''potrošio'' sve utakmice jesenjske sezone, šta kažeš na ideju da procijeniš koje bi ekipe po tebi mogle na proljeće igrati u 14. ljigi, pa da do Nove Godine dogovoriš i odigraš jedno 3-4 kola proljetne ljige  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 18, 2013 8:51 am Naslov
|
|
Dobro je sinke72 procjenio igračke kvalitete ekipe MTM.
Odmah je on rekao da će ih pobjediti.
Žao mi je što ste u zadnjoj tekmi ostali bez pehara.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri pro 18, 2013 10:04 am Naslov
|
|
Hvala dečki na toplim rječima podrške
Teško je biti 100% svaki drugi dan na pingaču, a što se tiče tekmi odradili smo kolko nam treba, a jedino kaj smo skiksali protiv Tehničari, ostali koji su nas dobili realno su bolji , ili imaju boljeg pojedinca koji ih vuče kroz ligu. Sve u svemu zadovoljni smo svojim konačnim plasmanonom, a na proljeće ćemo se truditi biti još bolji
@Guga: Što je muškarac bez brkova? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: pet pro 20, 2013 11:59 am Naslov
|
|
Pozdrav svim forušima 15. lige pa i šire, a osobito tebi Ikota!
Sezona je praktički gotova; još je samo neizvjesno tko ispada kao 4. odostraga, da li Rugvica ili HRT...bilo bi zanimljivo pogledat tu tekmu! Prognoziram 5-5!
Žao mi je što nisam mogao doć gledat meč između Padobranaca i MTM Korporacije (imali smo tekmu s EL-TOvcima), uživao bih u čerupanju Padobranaca...
Ikota, da ti bude lakše, mi smo imali veliku sreću protiv cura, jer su one kasnile na tekmu pa smo se mi zagrijavali jedno 45 minuta; da nije bilo toga cure bi nas pomele isto kao i vas! Zato ostaje žal za tim kaj cure zbog nesretnih okolnosti nezasluženo ispadaju, jer objektivno po snazi im je mjesto među prve četiri ekipe.
Bravo cure! Iduće godine se vidimo (osim ak ne preskočite 2-3 lige! )
Još zbog jedne stvari mi je žao Ikota, a to je kaj ne bumo s vama u ligi iduće sezone da vam vratimo revanš. Al zato vam nudimo prijateljsku tekmu negdje u 1. ili 2. mjesecu, kod nas u Ritmu! Jel može?
Lijep pozdrav , i svima sve najbolje za predstojeće blagdane! Vidimo se na proljeće!
 _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet pro 20, 2013 7:24 pm Naslov
|
|
Sinke naravno da može  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|