NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

15. Liga jesen 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sinke72

PostPostano: uto pro 10, 2013 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozz svima! Wink
Izvješće s Rugvice - jednom riječju - FIJASKO. Sad Visi

Još jednom se pokazalo da jedna Leti ne čini Spring ....meni je sve ali baš sve išlo Clint , ali moji dečki su sve ali baš sve uspjeli zgubit kaj se moglo zgubit Retaj Retaj Retaj Mad
Dinko je još i dobro odigral, dobil je Martinovića, ali je s Husićem propustil vodstvo 2-0 - šteta...
Milan je propustil vodstvo 10-7 u prvom setu s Raičem - šteta...
Mladen je kod 4:4 u partijama ispustil 2-0 u setovima protiv Martinovića kad sam ja u glavi već uknjižil 3 boda i počel slagat kombinacije za zadnje kolo... Horor
A u parovima sam igral sam protiv trojice... Ne ne
Jbg, izgleda da mi se obilo o glavu kaj sam te kuril Ikota...Bonk! čestitam Padobrancima na odlasku u višu ligu...Thumbs up al svejedno bum došel navijat za cure! Juhuu Cheer Zubo
Pale

PostPostano: pet pro 13, 2013 8:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nakon ugodnog druženja, otišli iz gostovanaj sa Plinarom bez bodova.

Plinara vs Padobranci 6:4

Čak smo dobili i šansu kod 5:2 plinarci mjenjaju Pospiša i ulazi g. Bauk na njegovo mjesto. Ali Puh ne uspjeva dobiti Moguljaka i sve lađe polako tonu. Na kraju revijalan meč između g. Bauka i mene , parove nam poklanjaju.

Sve u svemu OK druženje i sad u zadnjem kolu protiv djevojaka idemo na pobjedu.
Ako mi pobjedimo Tehničarima nerješeno nije dovoljno protiv sindikata i vračamo se na treće mjesto, a ako izgubimo ostajemo 4 i idemo u svakom slučaju u 14. razred. Tehničarima pobjeda donosi sigurno 3. mjesto Jedino kaj me veseli revanš sa tehničarima na proljeće Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: pon pro 16, 2013 5:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Padobranci vs MTM utorak

Nez, sindikat vs Mali, ali tehničari četvrtak

.....

....

....

?????
'???

Kad se igra ????

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: sri pro 18, 2013 1:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Padobranci vs MTM korp. 3:7

Cure su bile nemilosrdne i ubile su nas igrački (bar mene) Klanja se Klanja se

Svaka čast curama i šteta što ekipa ,koja ovako natambura nas koji idemo dalje, ispada Sad

Cure fakat zaslužuju igrat viši razred.

Želim im iduće sezone da budu kompletnije i da se nađemo opet za stolom već na jesen Thumbs up

Svima SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2014g.

[Vrh]
Guga

PostPostano: sri pro 18, 2013 7:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Padobranci vs MTM korp. 3:7
Cure su bile nemilosrdne i ubile su nas igrački (bar mene) Klanja se Klanja se
Želim im iduće sezone da budu kompletnije i da se nađemo opet za stolom već na jesen Thumbs up

Imate sreće da je liga gotova,
da traje još nekoliko kola ko zna gdje bi Vam bio kraj (dno) Laughing
Počeli ste plivati kao ''sidro ili sjekira'' u vodama 15. lige.
Srećom, imali ste dobru zalihu, pa niste mogli propasti niže od 4. mjesta Cheer
Guga

PostPostano: sri pro 18, 2013 8:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

E moj La Pi..a (Pa Lićka), sada kada si već ''potrošio'' sve utakmice jesenjske sezone, šta kažeš na ideju da procijeniš koje bi ekipe po tebi mogle na proljeće igrati u 14. ljigi, pa da do Nove Godine dogovoriš i odigraš jedno 3-4 kola proljetne ljige Laughing Laughing Laughing
trnac

PostPostano: sri pro 18, 2013 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro je sinke72 procjenio igračke kvalitete ekipe MTM.
Odmah je on rekao da će ih pobjediti.

Žao mi je što ste u zadnjoj tekmi ostali bez pehara. Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: sri pro 18, 2013 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala dečki na toplim rječima podrške Klanja se Klanja se

Teško je biti 100% svaki drugi dan na pingaču, a što se tiče tekmi odradili smo kolko nam treba, a jedino kaj smo skiksali protiv Tehničari, ostali koji su nas dobili realno su bolji , ili imaju boljeg pojedinca koji ih vuče kroz ligu. Sve u svemu zadovoljni smo svojim konačnim plasmanonom, a na proljeće ćemo se truditi biti još bolji Thumbs up

@Guga: Što je muškarac bez brkova?

[Vrh]
sinke72

PostPostano: pet pro 20, 2013 11:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim forušima 15. lige pa i šire, a osobito tebi Ikota!

Sezona je praktički gotova; još je samo neizvjesno tko ispada kao 4. odostraga, da li Rugvica ili HRT...bilo bi zanimljivo pogledat tu tekmu! Prognoziram 5-5! Very Happy

Žao mi je što nisam mogao doć gledat meč između Padobranaca i MTM Korporacije (imali smo tekmu s EL-TOvcima), uživao bih u čerupanju Padobranaca... Zubo In love Laughing

Ikota, da ti bude lakše, mi smo imali veliku sreću protiv cura, jer su one kasnile na tekmu pa smo se mi zagrijavali jedno 45 minuta; da nije bilo toga cure bi nas pomele isto kao i vas! Klanja se Zato ostaje žal za tim kaj cure zbog nesretnih okolnosti nezasluženo ispadaju, jer objektivno po snazi im je mjesto među prve četiri ekipe.
Bravo cure! Juhuu Iduće godine se vidimo (osim ak ne preskočite 2-3 lige! Smile )

Još zbog jedne stvari mi je žao Ikota, a to je kaj ne bumo s vama u ligi iduće sezone da vam vratimo revanš. Al zato vam nudimo prijateljsku tekmu negdje u 1. ili 2. mjesecu, kod nas u Ritmu! Jel može? Thumbs up

Lijep pozdrav Fulir , i svima sve najbolje za predstojeće blagdane! Vidimo se na proljeće!
Spring
Pale

PostPostano: pet pro 20, 2013 7:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinke naravno da može Thumbs up

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.