SOKAZ forum
Vikend turniri zima 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- agent_zero
U današnjem izdanju Sportskih novosti (str. 47) stoji da je gospodin Mikulec putem svoga agenta dao izjavu za javnost: "Dolazim na turnir od 2. do 5. lige. Priča se kako dolaze mladi i nadobudni izazivači, kojima nemam što drugo reći, nego, uz isprike zbog uporabe neprimjerenog rječnika, da im dolazim priuštiti SRP ("Sustavno Razbijanje Pi***" ) u pohodu prema naslovu i osiguravanju mjesta na završnom turniru. Hvala." 
nije skuzio Topspin o kojem se Mikiju radi:-)cvijo je napisao/la:Slabijeg? Mikulca? Hm...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- mistreaver
Nisam imao loš dan, cijelu tu seriju turnira sam igrao odlično i bio u treningu, Veger je odigrao jako dobro a ja se nisam snašao, zvati to mojim lošim danom je umanjivanje njegovih zasluga.Topspin je napisao/la:Cvijo bog ti pomogao, citaj pazljivije,rekao sam da je Nemec imao los dan protiv Vegera
Cvijo sorry nisam bio na forumu zatvorio sam se u dvorani pregledavajući snimke iz Jazbine i spremajući se za opasne prvoligaše
Zadnja izmjena: mistreaver, dana/u pon vel 03, 2014 12:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
mislim da nije stvar ni u formi ni u tvom i njegovom performansu, nego cinjenici da si se prvi put susreo s takvom gumom a covjek ju znao koristiti. sto se prognoza tice, rekao bih da mozes izgubiti partiju tek na ovom turniru 2.-5. lige, al to ovisi tko ce se pojaviti jer i u drugoj ligi bi protiv tebe stavio nofce na mozda 5 igraca. od kojih 3 vjerojatno nece ni doci.mistreaver je napisao/la:Nisam imao loš dan, cijelu tu seriju turnira sam igrao odlično i bio u treningu, Veger je odigrao jako dobro a ja se nisam snašao, zvati to mojim lošim danom je umanjivanje njegovih zasluga.
Cvijo sorry nisam bio na forumu zatvorio sam se u dvorani pregledavajući snimke iz Jazbine i spremajući se za opasne prvoligaše
edit: sad sam opet pogledao listu 2. lige. zapravo ne 5 nego 4, jer mislim da bi ti jedan od prvih 5 igraca sa liste po igri odgovarao i namlatio bi ga.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u pon vel 03, 2014 3:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- mistreaver
- mistreaver
Ne brini, cvijo
, nađemo li se opet ćeš me morati
, tako da nemaš brige!
Ne stignem dolaziti na turnire, doći ću tek možda na onaj od 2. do 5. lige da ne bude da nisam igrao baš ništa ove zime... a i totalno sam van treninga (kao i Veger) pa nema nikakve štete što sam propustio turnir.
Inače, navratio sam malo "baciti oko" na pokoji meč
i mogu vam reći da je turnir bio izuzetno dobar, ne pamtim jači turnir ovih liga već dugo!
Tolić je odigrao super, Rakić izvrstan (imao na 2-1 meč loptu protiv Vjeke), o Vujasiću neću trošiti riječi
, Cvitaš je konačno jednom uspio doći na turnir da nije ni
, a bogme niti
i ode u finale!
Još puno odličnih igrača niti spomenuo nisam...
Izvrstan turnir!

Ne stignem dolaziti na turnire, doći ću tek možda na onaj od 2. do 5. lige da ne bude da nisam igrao baš ništa ove zime... a i totalno sam van treninga (kao i Veger) pa nema nikakve štete što sam propustio turnir.
Inače, navratio sam malo "baciti oko" na pokoji meč
Tolić je odigrao super, Rakić izvrstan (imao na 2-1 meč loptu protiv Vjeke), o Vujasiću neću trošiti riječi
Još puno odličnih igrača niti spomenuo nisam...
Izvrstan turnir!