Vikend turniri zima 2014.

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Topspin

#61 Post Postao/la Topspin »

Javio se opet stari ledeni :top:

Istina je da Nemec igra dobar pingac, a zna se ako ti nije dan, moze se izgubiti i od slabijeg :top: , tako je to
cvijo
Kontakt:

#62 Post Postao/la cvijo »

Slabijeg? Mikulca? Hm... :rolleyes:
agent_zero

#63 Post Postao/la agent_zero »

U današnjem izdanju Sportskih novosti (str. 47) stoji da je gospodin Mikulec putem svoga agenta dao izjavu za javnost: "Dolazim na turnir od 2. do 5. lige. Priča se kako dolaze mladi i nadobudni izazivači, kojima nemam što drugo reći, nego, uz isprike zbog uporabe neprimjerenog rječnika, da im dolazim priuštiti SRP ("Sustavno Razbijanje Pi***" ) u pohodu prema naslovu i osiguravanju mjesta na završnom turniru. Hvala." :D
wolf
Kontakt:

#64 Post Postao/la wolf »

Doći ću i ja na turnir od 6-9 ali ... zbog tog se niko nemora zabrinjavat :ne zna: :pfff: osim možda okolnih birtija ak se nađe pravo društvo ... :rofl: :zubo:
Iceman

#65 Post Postao/la Iceman »

cvijo je napisao/la:Slabijeg? Mikulca? Hm... :rolleyes:
nije skuzio Topspin o kojem se Mikiju radi:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
cvijo
Kontakt:

#66 Post Postao/la cvijo »

Topspin je napisao/la:Javio se opet stari ledeni :top:

Istina je da Nemec igra dobar pingac, a zna se ako ti nije dan, moze se izgubiti i od slabijeg :top: , tako je to
Miki je slabiji, a Iceman je star :)
Vjeko, ak' osvojiš turnir 2. - 5. lige, i nije ti neki rezultat :D
Topspin

#67 Post Postao/la Topspin »

Cvijo bog ti pomogao, citaj pazljivije :hihihi: ,rekao sam da je Nemec imao los dan protiv Vegera :)
cvijo
Kontakt:

#68 Post Postao/la cvijo »

:D
Ma nikak Vjeku navuć da se javi i najavi jaki turnir 2. - 5. lige...
mistreaver

#69 Post Postao/la mistreaver »

Topspin je napisao/la:Cvijo bog ti pomogao, citaj pazljivije :hihihi: ,rekao sam da je Nemec imao los dan protiv Vegera :)
Nisam imao loš dan, cijelu tu seriju turnira sam igrao odlično i bio u treningu, Veger je odigrao jako dobro a ja se nisam snašao, zvati to mojim lošim danom je umanjivanje njegovih zasluga.
Cvijo sorry nisam bio na forumu zatvorio sam se u dvorani pregledavajući snimke iz Jazbine i spremajući se za opasne prvoligaše :)
Zadnja izmjena: mistreaver, dana/u pon vel 03, 2014 12:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
55

#70 Post Postao/la 55 »

Ma kakav Vjeko :pfff: ... doći ću ja na turnir :mirko: pa ću vas sve počokljat! :retaj:

Jeste li sada zabrinuti? :lol: :lol: :lol:
cvijo
Kontakt:

#71 Post Postao/la cvijo »

Svaka čast Vjeko, pravi si sportaš... usput, molim te za uslugu - spriječi molim te Peru 55icu da se kvalificira na masters! Čovjek napreduje k'o brzi vlak, i još mu ne smeta ni loša rasvjeta ni hladnoća... :D
Topspin

#72 Post Postao/la Topspin »

Sada je sve pod kontrolom ;) , 55ica je tu.

Nisi bio na subotnjem turniru, pre slab je za tebe ?
Izra
Kontakt:

#73 Post Postao/la Izra »

mistreaver je napisao/la:Nisam imao loš dan, cijelu tu seriju turnira sam igrao odlično i bio u treningu, Veger je odigrao jako dobro a ja se nisam snašao, zvati to mojim lošim danom je umanjivanje njegovih zasluga.
Cvijo sorry nisam bio na forumu zatvorio sam se u dvorani pregledavajući snimke iz Jazbine i spremajući se za opasne prvoligaše :)
mislim da nije stvar ni u formi ni u tvom i njegovom performansu, nego cinjenici da si se prvi put susreo s takvom gumom a covjek ju znao koristiti. sto se prognoza tice, rekao bih da mozes izgubiti partiju tek na ovom turniru 2.-5. lige, al to ovisi tko ce se pojaviti jer i u drugoj ligi bi protiv tebe stavio nofce na mozda 5 igraca. od kojih 3 vjerojatno nece ni doci. :zubo:

edit: sad sam opet pogledao listu 2. lige. zapravo ne 5 nego 4, jer mislim da bi ti jedan od prvih 5 igraca sa liste po igri odgovarao i namlatio bi ga. :D
Zadnja izmjena: Izra, dana/u pon vel 03, 2014 3:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ib
Site Admin
Kontakt:

#74 Post Postao/la ib »

Nabavite sobu. :hihihi:
mistreaver

#75 Post Postao/la mistreaver »

Bez brige IB, suigrač ti je siguran, slobodno možete nastaviti nedjeljama na velesajmu sami samcati.... trenirati...
ib
Site Admin
Kontakt:

#76 Post Postao/la ib »

Bili smo trojica.
Mogo si doć, bolje bi se spremio za usmeni :mig: od tog tvog bijednog pokušaja učenja. :vidiga:
mistreaver

#77 Post Postao/la mistreaver »

Ej dobio sam 4 na usmenom. Iliti ga 10 ako skaliram na sustav vrijednosti kad si ti isao na faks
55

#78 Post Postao/la 55 »

Ne brini, cvijo :pfff: , nađemo li se opet ćeš me morati :cekicem: , tako da nemaš brige! :vrag:
Ne stignem dolaziti na turnire, doći ću tek možda na onaj od 2. do 5. lige da ne bude da nisam igrao baš ništa ove zime... a i totalno sam van treninga (kao i Veger) pa nema nikakve štete što sam propustio turnir. :ne zna:

Inače, navratio sam malo "baciti oko" na pokoji meč :wow: i mogu vam reći da je turnir bio izuzetno dobar, ne pamtim jači turnir ovih liga već dugo! :top:
Tolić je odigrao super, Rakić izvrstan (imao na 2-1 meč loptu protiv Vjeke), o Vujasiću neću trošiti riječi :clint: , Cvitaš je konačno jednom uspio doći na turnir da nije ni :drunk: :duplo: , a bogme niti :gips: i ode u finale! :s: :s:

Još puno odličnih igrača niti spomenuo nisam... :lux: :leti: :trk:

Izvrstan turnir! :s: :s:
ib
Site Admin
Kontakt:

#79 Post Postao/la ib »

mistreaver je napisao/la:Ej dobio sam 4 na usmenom. Iliti ga 10 ako skaliram na sustav vrijednosti kad si ti isao na faks
Tako će vam i plaće skalirat :(

Kakogod, dosta priče.
Čeka te sljedeći u nizu od 635792 predmeta za kolokvirati ovaj tjedan :cheer:
DALTON1

#80 Post Postao/la DALTON1 »

Profesore mene ste izostavili hahah :rofl:
Odgovorite